Chinese autoshow voor pedo’s

Auteur: , 70 Reacties

Te ranzig. Kinderen in bikini laten poseren om auto's te verkopen. Only in Russia China.

Een autobeurs is niet compleet zonder de beursbabes. Zij verleiden journalisten en potentiële klanten naar “hun” auto. Hoe mooier de dame, hoe mooier de auto. Toch, heren? Om zichzelf en de auto nóg aantrekkelijker te maken worden er soms nog wel eens leuke shows weggegeven, maar in China was een dansje blijkbaar niet genoeg. De babes waren hier letterlijk babes: kleine meisjes in bikini’s. WTF?!

Samen met volwassen modellen stonden de kinderen halfnaakt met hun heupen te draaien op het Chutian Auto Culture Festival. Hun ouders gaven niet alleen toestemming, maar kwamen zelf met hun kroost op de proppen. Is dit een reactie op de Amerikaanse Baby Miss? De deelneemsters zijn erg jong. Twee waren slechts vijf jaar.

doe ik het zo goed, mama?

Het is Infiniti (en mogelijk andere merken die aanwezig waren) zeker gelukt om aandacht te trekken met de “babes”, maar niet in de positieve zin. Aantrekkelijke mannen en vrouwen kunnen rustig in strakke kleding gestoken worden, maar met bikini’s en lingerie bereik je een punt waarop het publiek het wel erg warm krijgt. De organisatie van de beurs probeert het nog goed te praten met een zoekmachine. Hier zie je volgens hun genoeg plaatjes van meisjes in bikini’s die meedoen in eerdergenoemde wedstrijden. Wat is dit nou voor excuus? Als je het kunt vinden met Google hoeft het nog niet acceptabel te zijn. (Via Jalopnik; Foto’s: AFP)70 reacties

Bah bah bah en nog eens bah
Oelewappers
Ik weet niet of dit in China anders ligt, maar ik vind dit echt not done.
Echt , wat is er gebeirt tegenwoordig.
Als ouder zijnde laat je dit toch niet toe?
Of moedig je het aan?
Daar denk ik ook aan wanneer je Jongentjes van 5 op de koude zaterdagochtend onder het geschreeuw van zijn vader ziet voetballen.
Ik heb niks tegen voetbal , maar waar ben je als ouder zijnde toe in staat?
En dan ontstaan er zulke dingen … Ziek gewoon
oke….
maarja ze eten ook honden…
@darrock: Oude grap gebeurd eigenlijk niet meer dan moet je er echt voor opzoek… Vietnam nog wel Korea en China amper nog
@Jesper Fabian: in Korea is het nog populair hoor.
@darrock: Non-argument. Wie zijn wij als blauw beschimmelde kaas-etende bevolking die het drinken van moedermelk vies zouden vinden maar wel koeienmelk drinken nou om te zeggen dat het raar is om insecten of hondenvlees te eten?

On-topic; het inzetten van kinderen in dit soort kleding is natuurlijk wel te ziek voor woorden.
@xyberborg: Waarom denk je dat het minderheden zijn die hond of kat eten… Omdat die mensen alles vreten wat ze maar pakken kunnen.
@darrock: Een Indiër zou er ook raar van kijken dat wij koeien eten…
Je kunt ook te ver gaan. Of in dit geval te jong. Vind dit t zelfde als die amerikaanse miss verkiezingen voor kleine kinderen. Die kinderen moeten dingen doen die bij hun leeftijd hoor, en dat is dit niet vind ik.
Voor het eerst schaam ik me gewoon om op “Lees meer” te klikken!
Waar slaat dat nou weer op
Fout.Zelfs de plaatjes bij dit stukje gaan al te ver …
Bom erop! Neerknallen die idioten en alle mercedes en bmws en audis wegnemen die verdienen ze niet (en alle andere europese waggies)

Toen ik de tekst las had ik verwacht dat er een kind met een vrolijk gezicht ofzo snoep zou gaan uitdelen (dat aaaah wat schattig! idee zeg maar)
Maar dit!? Hoe verzint iemand het?.. Hoe kan iemand dat goedkeuren? En waarom blijven mensen kijken.. Ziek!
@lamborgfan: okee dat met die autos en neerknallen had ik beter voor me kunnen houden..
Die kinderen kan je moeilijk iets kwalijks nemen die doen maar wat hun rolmodellen doen, die zijn waarschijnlijk ape trots. Maar dat hun ouders hier iets in zien voor hun kind snap ik niet.

Ieder z’n wereldbeeld en levensdoel en mooi zijn moet niet onderschat worden. Modellen genoeg die goed hun boterham verdienen (om hem dan niet op te eten :p ).
Maar toch als dit is wat je je kind laat doen dan vind ik dat je een serieuze vijs los hebt.

En dan hebben we het nog niet gehad over alle ‘priesters’ en dergelijke dat hier ook nog eens foute ideëen van zouden kunnen krijgen.
Jonges sommige stukken hoef je als journalist ook niet te schrijven…
Hoewel ik dit smakeloos vind, heeft het evenals de amerikaanse peagant verkiezingen niets met pedofilie te maken.
So you think you can beursbabe?
Waarom plaatsen jullie een artikel voor pedo’s?
Denk niet dat die doelgroep op Autoblog zit.
@alcantara: Je weet maar nooit. Ook pedo’s kunnen van auto’s houden, maar dit artikel is niet specifiek voor hun geschreven. We brengen je het autonieuws van over de hele wereld, en daar hoort dit net zo goed bij. Dat het erg onsmakelijk is… Een uitfikkende of gecrashte auto is ook geen fijn gezicht.
@maru: Houden pedo’s niet van auto’s zoals, Toyota Iq, Chevrolet Matiz, Peugeot 107,…Je weet wel, van die hele kleine auto’s?
@maru: wat dacht je van de mini?
of de fiat uno
@alcantara: Zolang er maar geen idioot *fapfapfapfapfap* zit te zeggen….
@alcantara: Tuurlijk wel, zat kleuters hier!
ONGELOVELIJK!
@timmyaudifreak: Niet te gelofen…
Die nieuwe machthebbers in china laten wel even zien waar ze vandaan komen!
Dit kan gewoon echt niet.
So long, pedo boys
Eenieder die hier iets pedo-achtig in ziet heeft volgens mij een probleem. Dit is door de ogen van een normaal ontwikkeld mens gewoon een weinig geslaagde, en smakeloze, persiflage.
Sommige automerken nemen dat downsizen wel iets té serieus op hoor.
Ik stel een boycot voor tegen alle auto merken die hier aan mee werkten. Als ik een auto van een van deze merken had. Stond hij vandaag nog op een verkoop site of stond hij bij een dealer te koop. Verder mag de gene die met dit idee kwam vandaag nog opgehangen worden.
@the-budel-guy: Dan wel naar Chinees gebruik alle Chineze auto’s slopen/vernielen en dealerbedrijven die Chineze auto’s verkopen in de hens steken…
CHINEZEN ZIJN EEN VIES VERROT DOORGEDRAAID ONUITSTAANBAAR ACHTERLIJK LELIJK EN ECHT GESTOORD VOLK!! Please.. Dit gaat echt ver met die kids man ze draaien echt door daar met die spleetogen van ze. Laat ze nou maar gewoon bami maken dan is alles goed
@gerritdriessen: Wat ben jij dom, zeg…
@BrutaalAapje: hou je bek dicht.
@gerritdriessen: Wauw, rage.
Dit is helemaal fout. Ook in China zijn hier heel veel negatieve reacties op gekomen.
Sterk staaltje marketing Infinity, NOT!!! Kennelijk even vergeten dat in het huidige internettijdperk informatie binnen een paar seconden de hele wereld over is, en dat grote groepen mensen er niet gecharmeerd van zijn om kinderen zo te laten poseren. Voordat mijn dochter er zo bij zou mogen staan heeft ze de leeftijd bereikt dat ik wettelijk niks meer over haar te zeggen heb.
@moveyourmind: redelijk wtf – ik zou als fabriekant de importeur/garage toch eens op de vingers tikken. Serieus – wtf.
@Pieter-Jan: mag er vanuit gaan dat dat gebeurd. Je laat toch niet je zorgvuldig opgebouwde imago door zulke acties verprutsen.
Ben ik nu de enige die dit allemaal knap overdreven vind? Diegene die het meest verontwaardigst reageren konden wel eens diegene zijn die daadwerkelijk opgewonden raken van kleuters in bikini’s. Ik zou zeggen: Niet naar een strand of zwembad gaan…
@BrutaalAapje: Are you a pedo?
@jeroen92: Pedo=kind. Je vraagt of ik een kind ben?
@BrutaalAapje: Je hebt de terminologie iets té goed onder de knie vind ik :p .
@SimonMc: Gewoon gemiddelde kennis van de nederlandse taal. Misschien een rariteit op AB.
@BrutaalAapje: Dus jouw 9 jarige dochter mag gerust op de AutoRai gezet worden in bikini?
@E34M5Touring: Die staat al op deze Chinese autoshow denk ik
@E34M5Touring: Ik zou er geen voorstander van zijn. Maar als ze dat zelf zou willen en mamma heeft er geen problemen mee, zou het van mij mogen.

Een vraag aan jou: Stel je hebt een beeldschone dochter van 14. Zou zij modellenwerk mogen doen?
@BrutaalAapje: Nee, ik zou haar helemaal voor mezelf houden, if you know what I mean.. ;)
Juuuuust jokin’..
@kaasboerin: Remi! ;-)
@BrutaalAapje: Niet totdat ze 21 is. En al zou ze het zelf willen, 9 jarige kunnen niet inschatten wat de mogelijke gevolgen zijn, dus zou ik haar beschermen. En zeggen dat ze dr te jong voor is. Je stelt je 9 jarige dochter ten toon op een autoshow, sorry maar dan vind ik dat je als ouder flink aan het falen bent.
@E34M5Touring: Ieder zijn mening. 21… hahahaha… Ik heb het gevoel dat jij geen mooie dochter hebt van 14…

Maar nog even voor de duidelijkheid: tienermodelletjes in een catalogus als Wehkamp is ‘not done’?
@BrutaalAapje: Wat je zegt, ieder z’n mening. Laten we het daar maar op houden. En nee ik heb nog geen kinderen.
Hier rollen we het ene pedo netwerk na de ander op, daar juichen ze het bijna toe. En ondertussen wel de vrijheid van meningsuiting belemmeren door Google’s resultaten te filteren. Gek land!
De leeftijd van Chinezen laat zich altijd moeilijk schatten.
Dat ze kinderen willen inschakelen om een Gezinswagen (weet niet over welke het hier gaat) te promoten, kan ik goed begrijpen. Maar zet daar dan een junior-voetbalploeg, die constant door de auto kruipt…
@Esprit_de_Flandre: in ieder geval geen kinderen in ondergoed of zwemkleding….. Al het andere wat goed geweest, van voetbal tot scouting…
De reacties hier maken wel pijnlijk duidelijk waar we denken dat de ‘beursbabes’ goed voor zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).