Chinese vrouw heeft moeite met parkeren

Auteur: , 27 Reacties

Je zou toch denken dat vooruit inparkeren niet het meest moeilijke is wat er bestaat...

Een Chinese vrouw had een beetje moetje met het verschil tussen het gaspedaal en de rem. En dus gaf ze volgas en reed ze head first dwars door een muur heen. Een geluk bij een ongeluk was dat de Mazda6 een stuk sterker was dan het muurtje. De schade aan de Mazda lijkt zo op het eerste gezicht dan ook enorm mee te vallen.

Uiteraard pas dit “ongelukje” wel prima in ons immense dossier van “vrouwen die moeite hebben met parkeren“. Waarom blijven ze die vooroordelen toch maar bevestigen? (via: chinacartimes.com)

Vrouw kan niet parkeren

Kom maar door de muur!

Mazda6 dwars door muur

Incoming!

Zet em daar maar neer27 reacties

Sterk en goed gebouwd die Mazda’s :)
@agera: En ze worden gewoon in China gebouwd, kun je nagaan.
@slicknick: Yep, the lucky bastards. Ze blijven gewoonweg er goed uitzien, die oude 6’en. Ook naast de nieuwe. Daar hebben ze tenminste de keuze tussen de oude of de nieuwe, en luxe die wij niet hebben…
@Esprit_de_Flandre: Ik vind persoonlijk deze 6 (wel heel natuurlijk ;) ) een stuk mooier dan de nieuwe 6. De nieuwe heeft van die vreselijke lijnen aan de zijkant die nu ineens alle Mazda’s krijgen.
Lijkt niet een heule stevige muur!
moet zeer zwakke muur geweest zijn, ik zie zo goed als geen schade. En wat het merk ook is, zo’n bumper is gemaakt om te buigen. Then again, die dingen plooien ook terug, dus binnenin kan er wel schade zijn, radiator of zelfs verbogen chassis.
Die muur is ook vast met chinees sement vastgemaakt ofniet?
ben benieuwd hoe stevig dan de ”chinese muur” is…
baap via Android app
@VWTouran75: sement??? Pak ff een woordenboek alsjeblieft en ga naar de c van Cement!!!
Mazda stelt voor: de Wallactiv techniek.
ach laat die vrouwen. dat ze niet kunnen rijden (de meeste dan) is duidelijk, maar uithalen naar wijven die wagens mollen heeft geen zin; ze (de meeste dan :P ) zullen het toch nooit leren. lang leven de rijkwaliteiten van de man! ;)
@bigcar: Daarom houd ik van de Mercedes G-Klasse, zelfs als je door een muur heen rijd blijf je ongedeerd.
@agera: +1, :lol:
Gewoon laten staan zo en zeggen dat het automotieve kunst is . En ik denk dat de Mazda toch genoeg schade heeft om in ieder geval economisch totall loss te zijn.
Denk dat veel vrouwen ook niet begrijpen waarim mannen zich niet aan iets simpels als de maximum snelheid kunnen houden….
@pizza:

dat is niet echte en gevalletje ‘kunnen houden’ meer ‘willen houden’

ik heb geen zin om een uur tegen dezelfde auto aan te kijken. door dat net iets harder rijden en wat heen en weer bewegen (als de drukte dat toelaat) heb je het idee dat je nog opschiet en blijf je tenminste wakker ;-)
Vrouw achter het stuur, dwars!! door de muur?!:)
Misschien heeft ze haar broodje Labrador laten vallen en is het onder onder het rempedaal gekomen…
En Apeldoorn bellen?
je zult maar rustig over straat aan het wandelen zijn, dat er dan links van je ineens een auto uit de muur komt knallen. :D
dan sta je wel effe te kijken.
@mazdarx8:

je zal toch net klaar zijn met je graffiti kunstwerk…
Die vent op de eerste foto denkt: Moderne kunst, ja…
Maar goed dat het geen dragende muur was.
*kuch* hoax *kuch*

Viral om de stevigheid van Mazda’s te bewijzen. Kijk eens hoe mooi, die compositie van bakstenen op de grond en op de voorruit. Fake…
@Esprit_de_Flandre: eerder andersom, teveel fake actionfilmpjes gezien waar muren “exploderen”. Erg stevig kan die muur niet geweest zijn en dan vallen alle bakstenen netjes de korste weg naar beneden…
@Onehp: Tuurlijk, dingen gebeuren niet zoals in films, maar toch, ze lijken mij iets te mooi gepositioneerd. Zelfs de koplampen niet kapot… Ik stel me er toch vragen bij…
baap via Android app
moetje = moeite
pas = past
Sterk bakkie indd…
zal geen steunmuur zijn geweest, die schade aan de mazda valt echt mee

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).