Chinezen in supercars door de VS [Dragon Path Rally]

Auteur: , 35 Reacties

Het alsmaar groeiende supercarlegion in China wijkt soms uit naar andere continenten. En wel in konvooien. Die dan onder een guitige rallynaam van duur hotel naar door hotel rijden. Het Gumball-syndroom, zeg maar.

Een van de meest recente voorbeelden is de Dragon Path Rally. Gefortuneerde chinezen met show-off-wielen als de Bugatti Veryon (Grand Sport, Veyron Super Sport én Grand Sport Vitesse), Aston Martin Virage Volante, Nissan GT-R, McLaren MP4-12C en Ford GT paradeerden deze maand langs de westkust en stopte regelmatig op uiterst zichtbare plekken. Je hebt immers iets om te laten zien.

Dirk A. Photography, de Schlijper van Beverly Hills, wist het gezelschap op de plaat te zetten in de rijkenenclave. Een fraai setje pk-bommen, waarvan je nú moet beslissen welke het meest begerenswaardig is.35 reacties

Een Veron SS a.u.b. En dan matblauw gewrapt, lijkt me lekker.
Een Ferrari F40, nog altijd.
@betonstaal: check bva auctions, kan je zo afhalen
@jmeverts: vanaf 400.000 dus valt mee
Aston martin virage..
Mooie collectie van auto’s zo, beter als afgelopen jaar bij de Gummball
@Donstil: want daar reed alleen maar troep rond??;)
Hoeveel auto’s zijn het? Ik tel iets van 10. Mini-rally dus.
Geef mij de zwarte ferrari ff maar.
Bah, lelijke oranje reflectoren aan de zijkant. Is dat verplicht in Amerika? Ook al neem je je auto een weekje mee over zee?
@reinier73: Ik vind die reflectoren juist mooi,de auto’s zijn dan tenminste herkenbaar als USA uitvoering,voor mij mogen de dikke bumpers ook weer terug komen.
@reinier73: dit is gewoon een amerikaanse veyron
@Flamingo: Echt?
@pjp911: ja echt die zijn er heus niet even opgeplaktomdat ze in amerika op vakantie zijn
Voor mij de Mclaren dan:)
Zonder twijfels de Ford GT in Gulf kleurtjes. Hemels. En al gooien ze me dood met Veyrons, ik blijf het een lelijke auto vinden.
@midasracer: Qua uiterlijk ben ik het met je eens, maar de veyron is dan ook niet vergelijkbaar met een “normale” supercar. De veyron heeft concordestatus. Alleen daarom wil je em al. Bovendien is het interieur erg mooi
@ferrari94tr: Maar een Concorde is knieknikkend mooi (en onstellend lawaaiig) en een Veyron blijft lelijk. Voor mij heeft alleen de Mclaren F1 Concorde status.
@midasracer: Mwa, die F1 vind ik dan weer lelijk. Maar ik bedoelde eigenlijk dat je de veyron niet op zijn uiterlijk moet beoordelen maar wat ie kan. (net als bij mensen trouwens)
@midasracer: Mee eens, jammer dat eigenlijk alle foto’s om de Bugatti’s gaan…
De Ford is een erg mooie, maar ik vind de Aston Martin ook een erg mooie auto…
Wat hebben die mensen toch een kut leven..
@lamborgfan: dat zal ook wel ja met zoveel geld
@lamborgfan: Echt he? Balen man, vandaag weer zo’n stomme rally.. ;)
@lamborgfan: maarja of je daar nou zo blij van wordt als ze alleen op je geld afkomen..
helemaal achteraan reed er ook een loempia tent met negatief camber.
Bugatti Veyron, de Ford Mondeo van Fortune 500…
@lambowambo: Dat denk ik niet, de echt rijken (Carlos Slim, Warren Buffet, ect.) zijn niet zo patserig.
Zowel de Veyron als de Mclaren vindt ik allebei niets.. De Mclaren blijf ik een dinkytoy vinden en de Veyron, tja “Al draagt een aap een gouden ring, …… ” AVENTADOR BABY!
Lijkt me wel vet overigens zo’n echte race a lá NFS The Run, wie het eerste de finish haalt wint een gigantisch prijzengeld, als je de finish al haalt..
Mooi zooitje bij mekaar, voor mij Ford GT!
Koop je een veyron van 1.6 miljoen euro. Denk je dat je het baasje bent. Kom je er nog 2 tegen… Had je beter een VW polo uit 1998 gekocht en die in de vinyl laten steken. Valt tenminste op tussen die hokken.
Wat heeft die rood/zwarte Veyron lelijke velgen zeg!
Nissan gt-r, kom maar!
De vraag is natuurlijk hoeveel nasi ze daarvoor hebben moeten verkopen :D
@benz190: In ruil voor slavenarbeid hebben ze dollars gekregen in de vorm van schulden (ons geld is eigenlijk alleen maar een schuld ipv een waarde). En nu de amerikaanse middenstand dus aan het verdwijnen is omdat hun werk werd geëxporteerd (door anti-communisten ironisch genoeg, nee, ik bedoel totaal hypokriet) komen de partijleden eens hun toekomstige aankopen bekijken.

“De Romnies” hebben natuurlijk hun percentje al gekregen dus die zitten relatief veilig.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).