Chromen Audi R8 duikt op in Nederland

Auteur: , 88 Reacties

Er zijn mensen die roepen dat chromen wraps 'verboden' zijn in Nederland, maar deze Audi R8 lijkt te bewijzen dat het wel degelijk is toegestaan. Of de eigenaar heeft gewoon schijt aan de wet. Dat kan natuurlijk ook.

Begin 2012 werd deze R8 al eens gespot door honeyhanger en nu is audis8 hem tegengekomen op de snelweg. Aangezien de zon toch bijna nooit schijnt in Nederland, is er ook weinig kans op verblinding lijkt mij zo.

Auto’s met een chromen wrap zien we niet heel vaak in Nederland (wel in het buitenland), maar jaren geleden reed er hier ook een Cadillac CTS met een dergelijke wrap.

Bekijk de foto op groot formaat op Autojunk.88 reacties

Que si, que no Jody Bernal?
@Original_Arnoud: hahaha neeej die heeft net genoeg voor een vespa.
Man, man, wat is de R8 toch een gedrocht om te zien. En je auto met een wrap te verchromen, zegt wel iets over zijn/haar smaak en stijl.
@rufctr01: De R8 een gedrocht, wat is er zo onwijs lelijk aan dan? Het ding heeft in ieder geval nog een mooie coupé-lijn, er rijden veel lelijkere wagens op de weg. Neem alleen al die afzichtelijke Renault Modus op dezelfde pica…
@alcantara: wat een vergelijking. Ik vind een Trabant ook erg lelijk in vergelijk met Rolls Royce Phantom. Ik vind de R8 gewoon niet mooi. Als ik zoveel geld uit zou gaan geven aan zo’n soort auto dan ging ik voor iets met stijl en klasse. Dit heeft Audi niet, its just an Audi.
@rufctr01: It’s*
@jensdm:
It’s? die toko is al ff falliet hoor….
@jrk68: Braken er bij de executie verkoop van die tent geen rellen uit bij jou in’t durp?
@E34M5Touring:
Nope, die vestiging staat in Schiedam. Ik ken wel iemand die in Hoofddorp bij die toko werkte en bij het selecte clubje zat die de executie verkopen mocht begeleiden….
Dat was geen feestje….
@jrk68: Kan met nog voor de geest halen dat daar gevochten werd om magnetrons van 30 ekkies. Totale madness.
@E34M5Touring:
Ach, Ollanders en een voordeeltje.
Toen het nog Marlboro Masters heette en dus gratis was zaten dat soort paupers in alle vroegte met het mes tussen de tanden hun plekje op de hoofdtribune te verdedigen….
Wanneer er betaald moest worden zat er anderhalve man en een paardekop….
@alcantara:
Die Modus is idd geen schoonheid, maar die X1 is pas echt triest…. Zoveel geld over de balk smijten en dan nog voor lul rijden.
@jrk68: X1 is ook niet mooi maar rijdt in ieder geval een stuk beter dan een dweilbak van een Modus en komt een stuk rapper vooruit. En het interieur is een stuk beter.
@rufctr01: ehhh, kijk nog eens goed naar de foto. Dat gedrocht wat je ziet, is dat niet toevallig je spiegelbeeld?
@moveyourmind: nee, ik verplaats mij niet in tractoren van VAG!
@rufctr01: als een R8 een tractor is doe mij er maar 1tje dan
@rufctr01: ” ik verplaats mij niet in tractoren van VAG”

Uuhm alleen al je profielfoto geeft een carrosserie van een VAG product weer…. En die deelt dan ook nog is het DNA met de oer-Volkswagen, de kever. En ja het is de carrosserie van een RUF, maar dat is niet meer dan een opgepeperde Porsche. En dat valt hoe toevallig ook tot de VAG stal….?!
Zo rondrijdend over ’s lands heren wegen kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat de gemiddelde Audi rijder het niet zo nauw neemt met wet en regelgeving….
Doe dat eens niet met zo een mooie auto.
@kapiteinaudi: Het enige mooie aan deze auto is…Dat ik de mijne erin gespiegeld zie als ik er naast staat.
@kapiteinaudi: De mooiste R8 die ik heb gezien is die ene die laatst zo lekker in de fik stond.
Stiekem heeft deze man een modelletje van de Audi Avus op de schoorsteenmantel.
Kan meneer ruckctr01 ook eens geen commentaar geven.
Hou je anders lekker stil, je hebt het nu wel duidelijk gemaakt dat jij Audi niks vind.
Prima vinden we allemaal goed begrijpen we helemaal geen probleem.
Je bent niet verplicht om bij elke nieuwe topic commentaar te geven.
En tja smaken verschillen nou eenmaal toch?
@snelsma:
Zijn mening is idd genoegzaam bekend, toch heeft ook hij het recht die te ventileren…. Dat is geen voorrecht voor fanboys….
@snelsma: hey Traagsma: dit bepaal ik zelf wel pisvlek!
@rufctr01 @moveyourmind: jullie lijken wel kindertjes uit groep 6. Ieder z’n mening (die ook op een normale manier weergegeven kan worden) en waarom zulke belachelijke reacties. Als jullie ook zo in het werkelijke leven reageren, ben ik erg benieuwd hoe jullie hoofden inmiddels verbouwd zijn.
@rufctr01:
Zoals gewoonlijk weer een heeeel vriendelijke en volwassen reactie. Hulde.
@rufctr01: Hij geeft toch genuanceerd zijn mening. Dus dat pisvlek laat maar achterwege.
Vind de R8 al niet mooi, zo zeker niet. Bezit geen honkbalknuppel of goedendag. Ik zou zeggen: TRASH IT!
Het Bewijs: Only Cocks Drive Audi
@onlycocksdriveaudi:
Niet alleen Audi rijders hoor:
http://stblogs.automotive.com/files/2009/10/26858446.jpeg)
@Rob: kloptbij mercedes zie je ook een enkele, helaas zijn het bij aldi allemaal ……
@onlycocksdriveaudi:
Oke, en waarom? Ben wel nieuwsgierig naar jouw redenatie.
@Rob: Oke heb je even: Ooit op de snelweg geweest Rob?,

de fijne aldibevolking aldaar heeft een aantal nogal irritante gewoontes, zoals afsnijden, tot op 3 cm van je achterbumper zitten terwijl het verkeer voor je toch echt niet harder gaat dan jijzelf.

verder vertonen zij een algemene afwijking in rechts inhalen, knipperlichten never nooit gebruiken ja ik weet zo’n aldi is kaal maar ze zitten er toch echt standaard op.

Collectief blaaskakend over dat zij Aldi rijden (meestal een hok met maar lieft 1.8 liter inhoud met het historisch grote vermogen van maar liefst 122 pk) de aldibevolking geilt er tegen beter weten in op een smakelaas en waardeloos lelijk en onbetrouwbaar gedrocht wat een aldi blijkt te zijn.

Heb ik nog meer argumenten jazeker maar die bewaar ik maar voor een volgende keer
@onlycocksdriveaudi: Ik denk dat je ‘aldirijders’ met BMW-rijders verwisselt.
@kapiteinaudi: nope de cocks zijn allemaal van bmw naar aldi overgestapt
@onlycocksdriveaudi: omdat jeremy clarkson dat zegt toch? Kom op zeg, ik zit vaak op de weg maar heb meer last van mensen in een bmw als in een audi..
@darkpluisje: Nu rijdt ik zelf al jaren zo ongeveer 50.000 km per jaar en wat mij juist opvalt in negatieve zin qua weggedrag zijn toch echt de aldi rijders daar waar voorheen de bmw rijders inderdaad terecht de naam hadden.
@onlycocksdriveaudi: Héhé wie zegt dat de Aldi zo slecht is? Je kan beter een supermarkt noemen met veel te hoge prijzen en slechte kwaliteit waar je €15 moet betalen om te parkeren en €30 om af te kunnen rekenen bij de kassa en €300 om te pinnen en dan alles nog eens cash afrekenen en … Dat lijkt meer op audi’s uitzuigbeleid. Dom dat er zo veel mensen zijn die erin trappen.
@onlycocksdriveaudi:
Zo’n reactie had ik stiekem al verwacht.
En ja, al de dingen die je opgeschreven hebt komen voor op de snelweg (waar ik helaas ook wel eens overheen moet).
Als je denkt dat alleen Audi rijders dat doen moet je eens wat vaker op de snelweg komen.

Maar wat ik eigenlijk uit jouw reactie opmaak zijn een hoop (persoonlijke) frustraties en ergernissen. En blijkbaar heb je Audi uitgekozen om al je frustraties bot te vieren… Dat vind ik eigenlijk nog net iets
@Rob:
Laat ik het dan zo zeggen, al die symptomen komen bovengemiddeld vaak voor bij Audi rijders, ook Golfjes leiden hier enorm onder.
Zelf wordt ik nogal eens over het hoofd gezien door blonde dames in SUV’s en MPV’s.
Dat heeft meer te maken met fout afgestelde spiegels, die kijken (als ze dat al doen) gewoon over mij heen. Daar heb ik rekening mee te houden vind ik zelf, dat is het risico van lage auto’s.
@jrk68:
Zelf zie ik dat bovengemiddelde asociale gedrag bij Audi rijders niet. Is dat niet gewoon op jouw onderbuikgevoelens gebaseerd? En wil je stiekem niet dat Audi rijders het doen, zodat je vooroordelen bevestigt worden?

En al zou het zo zijn, waarom je dan daar zo fanatiek aan gaan ergeren dat je jezelf op een anonieme website “onlycocksdriveaudi” gaat noemen en alles van Audi maar gaat afkraken? Vrij sneu, als het je mij vraagt.

Als iemand mij op de snelweg lastig valt ga ik, zo gauw het kan, aan de kant. Aso blij, ik nog blijer. Ik ga me er echt niet druk over maken en al helemaal niet op een website. Ja, ik wil nog wel eens een cynisch duimpje opsteken en glimlachen naar de aso, maar daar houdt het voor mij wel op.
Moet je toch perse je ongenoegen tonen op Autoblog, doe dat dan een beetje fatsoenlijk en onderbouwend. Daar wordt iedereen blij van ;-)
@Rob:
Lieve Rob, onderbuik gevoelens zijn mij vreemd, net als het zielige fanboy gedrag dat hier vaak gebezigd wordt.
Ik zit gewoon veel op de weg in de Randstad en dan zie je nog weleens wat gebeuren.
Vandaar ook mijn nuancering dat mijn auto’s nogal eens over het hoofd worden gezien door wat hoog uitgevallen auto’s zonder daar een merk aan te koppelen.
Ik probeer zoveel mogelijk te anticiperen op het feit dat mensen auto’s tot 1,2m hoog weleens kunnen missen in hun spiegels daar ik er in principe gewoon onderdoor rijdt.
Zo rij ik altijd met mijn licht aan maar ook dat helpt helaas niet altijd.
@jrk68:
Om een nietes/welles spelletje te voorkomen; ik zeg niet dat je ongelijk hebt betreft het misdragen van Audi volk. Maar zolang ik het niet zelf heb meegemaakt vind ik het lastig om het zomaar aan te nemen.
Het ging mij er ook meer om het feit dat er op AB blijkbaar mensen zijn die het nodig vinden om alles van Audi af te kraken omdat het Audi volk zich misdraagt. Dat vind ik triest en onnodig.

En, bij de weg, over het hoofd gezien worden vind ik wel iets anders dan de dingen die OnlyCocks aanhaalt.
@onlycocksdriveaudi:
Zo’n reactie had ik stiekem al verwacht.
En ja, al de dingen die je opgeschreven hebt komen voor op de snelweg (waar ik helaas ook wel eens overheen moet).
Als je denkt dat alleen Audi rijders dat doen moet je eens wat vaker op de snelweg komen. Aso’s bevinden zich in elk type automerk. Van VW tot Ferrari en van BMW tot Lada.

Maar wat ik eigenlijk uit jouw reactie opmaak zijn een hoop (persoonlijke) frustraties en ergernissen. En blijkbaar heb je Audi uitgekozen om al je frustraties bot te vieren… Toevallig een keer geplaagd door Audirijder ofzo??
Het botvieren op Audirijders vind ik eigenlijk nog net iets sneuer als al die aso’s op de snelweg.
@onlycocksdriveaudi:

Je bent gewoon jaloers.
@kempenaer: Jaloers op wat een Aldi?, tja tuurlijk !
@onlycocksdriveaudi:

Jaha, eigenlijk zo je graag een Audi rijden.
@kempenaer: nou maatje dat dacht ik niet, rijdt zelf al jaren tot volle tevredenheid dat merk met de ster en dat is kwalitatief een heel stuk beter dan die meuk van aldi. bovendien ziet het er stukken beter uit
@onlycocksdriveaudi:

Zowel Audi als MB en BMW maken auto’s en hebben auto’s gemaakt die de moeite waard zijn. Op een obsessieve manier persisterend verbitterd en verzuurd zeiken op één van deze merken duidt op onverwerkte problematiek. Ik zou zeggen, doe daar wat mee…
@onlycocksdriveaudi: gelukkig iemand met smaak. Kerel ik heb genoten van je berichten in dit topic en alle Audi fanboys die in tranen zijn uitgebarsten!
@kempenaer:
Dat kan jij als Fanboy misschien niet voorstellen maar er zijn echt hele volksstammen die zo’n capsones Skoda wel kunnen betalen maar dat absoluut niet willen.
Zelf geef ik de voorkeur aan iets sportievers en er zijn er ook die een voorkeur geven aan iets betrouwbaars of iets minders saais.
Dat kan je ook gewoon respecteren ipv afdoen met de puberale dooddoener dat iemand dan jaloers zou zijn.
@jrk68:

En voor jou geldt hetzelfde met je debiele geratel.
@kempenaer: misschien komt het doordat de audi oververtegenwoordigd is in de lease markt. Uit eerdere onderzoeken blijkt dat lease rijders niet altijd netjes rijden.
@onlycocksdriveaudi: ik sluit me daarbij helemaal aan, daarnaast zijn het wel de audi’s die de meest gekke storingen hebben. Dat is in technische opzicht altijd leuk om te zien en te lezen. Elke maand ligt hier wel een amt op de mat en daar staat steevast een audi storing in.
@onlycocksdriveaudi: Je kan niet rijden in een Aldi…
@onlycocksdriveaudi: hulde voor je hoge generaliserend vermogen! Noem ze eens ff op per merk: Audi (link met Aldi kan ik niet plaatsen) rijders zijn aso, en BMW, VW, Ford, Mercedes etc. Rijders? Ik kan niet wachten!
In Dubai of Londen oke, maar hier in de polder rijd je gewoon voor lul met die aluminiumfolie
@rubenpriest: Ik zie vrouwen bij de kapper ook altijd met die meuk in het haar. Misschien krijgt ie wel een Coupe Soleiltje :)
@rubenpriest: you said it man!
@rubenpriest:
In Dubai rij je ook voor lul met een chroomwrapje. Alleen ligt het percentage mensen dat voor lul wil rijden in Dubai hoger dan hier in Nederland.
hah gayy maar wel hele gave bak hoor !!! ( behalve de kleur )
“Of de eigenaar heeft gewoon schijt aan de wet”

Een Audi eigenaar die ergens schijt aan heeft? Nee…dát kan niet.
Je ziet ze op elk autoforum terug, van die mensen die zelf geen auto kunnen betalen.
Jaloers zijn op alles wat ze zelf niet hebben en nooit zullen krijgen.
Maar wel alles afzeiken hoe triest ben je dan.
Je kunt iets niet mooi vinden maar direct iets afzeiken slaat nergens op.
Houd je dan liever stil.
@snelsma:

Precies.
@snelsma: wie kan er hedendaags geen auto betalen…
@SimonMc:
Er zijn genoeg mensen die niet een auto kunnen betalen, ja of er moet weer een lening voor afgesloten worden.
@snelsma: Exact mijn punt.
Ik heb nog een foto van een Nederlandse A1 in het chroom. Geen porem
@utr1984:
Uploaden die hap, kunnen we allemaal mee lachen.
Dan heb je een mooie auto, en dan verneuk je ‘m met een Chromen wrap.

Omdat het kan :P
Op die manier raak je idd wel aan 50 tinten van grijze lak.
Ongelofelijk oud nieuws.
Ik heb een chrome R8 2 jaar geleden al eens gespot in Barneveld…
lachen..serieuze bak ,maar dan niet serieus,
man/vrouw met humor..
Mijn artikel heeft t nieuws gehaald ;D ben blij haha
Lees hier hoogoploopende discussies tussen Mercedes en Audi fans. Toeval lukt dat ik vandaag in een Mercedes Break van 2 maand oud hebben “mogen” zitten. Interieur leek me oubollig en goedkoop (lidl !). Denk dat Skoda zelfs beter scoort op gebied van kwalteit. Nu dat chroom is best wel leuk maar zou het toch aanbevelen. Elk spatje of krasje zal je zien.
@speedie: mja…sorry dat ik u niet echt geloof.
@SimonMc: ik ook niet
Naast alle verchroomde supercars wil ik graag mijn volledig verchroomde Xantia laten zien, inclusief interieur, te zien op http://multiply.com/slideshow/jmwxantia:photos:55/66
Ik heb hem al ongeveer 10 jaar en hij is 1:18, maar 1:1 zou ik hem links laten liggen…..
Chromen Wraps zijn toegestaan, zolang het maar geen lak is die permanent op de auto is bevestigd. Met een wrap mag je het zo gek maken als je zelf wilt!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).