Chrysler 300 speciaal voor Gotham City [Batman-alert]

Auteur: , 17 Reacties

Om de leegte te vullen die Batman voelde na afgelopen Vaderdag, heeft hij een paar miljoen stukgemept op een speciale Chrysler 300S. Inclusief een raketwerper achter de grille. Immers, bitches love raketwerpers achter grilles.

Chrysler doet nu al geruime tijd zaken met Warner Bros. Logisch dus dat ze zich willen profileren in wat waarschijnlijk de beste film van 2012 wordt: The Dark Knight Rises, het derde deel uit de Batman-trilogie van Christopher Nolan. In een clip laten ze zien hoe een Chrysler 300S, hier beter bekend als de Lancia Thema, vakkundig ontdaan wordt van zijn body in een soort Batcave, en wordt opgebouwd met onderdelen uit glimmende koffertjes. Dat ziet nou eenmaal lekker duur uit.

Naast een proppenschieter achter de grille, het monteren van een matgrijze body en sinister zwarte velgen in de wielkasten rollen komt er een flinke straalmotor/afterburner in de kont van de Amerikaanse sedan te hangen. En ja, dat gaat absoluut in productie, maar dan alleen in Gotham City. Helaas. Ze spelen met de slogan Imported From Gotham City dan ook aardig in op reclames die Dr.Dre en Eminem met Chrysler maakten, onder het motto Imported From Detroit. Deze actie maakt ook deel uit van een contest waarbij men zelf een Batman-achtige video van de 300 in elkaar moet draaien (uitleg).

Check de clip op Autojunk. 20 juli, nog een maandje, dan komt ‘ie uit.

Video: Imported From Gotham City: Chrysler 300S [Batman]17 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Die uitlaat is retevet.
en dat op de 2.7 aut met 177 pk.
@love4sportcars:

de 2.7 en de 3.0 zijn vervangen door de 3.5 pentastar.
@Laue: 3.6
best wel triest. de duitse(niet alleen de duitsers) autos zitten met hun 1.2 tot 2.0 liter al op bijna 177 pk
@2jzpower: Hey slimmerd….dat was het vorige model…tegenwoordig is de 3.6 Pentastar de basismotor
@2jzpower: Karakter in een blok is ook belangrijk hè? Een turboblok L4 1.8 met 180pk voelt heel anders aan dan een 2.5 blok L6 met 192pk. Drukvulling is best een leuke oplossing, maar rijdt totaal anders dan een atmosferisch blok. Die bouwt over het algemeen lineair op, een turboblok geeft algauw plots een duw in je rug. Ook wel een leuke ervaring overigens. Al met al, Amerikaanse blokken (of blokken met een grote inhoud in het algemeen) hebben een bak koppel en kunnen vaak ook veel langer meegaan (minder hard werken).
Pff, als je het Lancia logo in Nederland wegdenkt is het eigenlijk best een hele mooie auto. Heb hem een paar keer zien rijden en het is zeker een mooie verbetering ten opzichte van de vorige. Aan de andere kant past de 300C/Thema ook wel bij de Italiaanse ‘maffia’ status. Mooie ombouw hoor.
@jzaero: toch is de film versie beter, en in uiterlijk niet eens zo ”speciaal”… als ze hem nu gewoon zo strak gelijnt en met die koplampjes uit zouden brengen dan zou hij vast beter verkopen :P
en wanneer komt die station nou? zo jammer dat die niet terugkomt…
Jammer van die straalmotor, ken m’n caravan er niet achter…
Is het geen idee dat we ook de artikelen kunnen liken? Of is dat te confronterend voor onze bloggers?
ahhhhh…hebbe hebbe!

wat een bak zeg, dat mat zilver staat hem ook nog eens heel goed.
Welk stukje in de video mis ik waaruit men opmaakt dat hier een 2.7 diesel in ligt? Zie toch echt een V8 logo op de motor, en op de youtube video is duidelijk een v8 te horen.
http://youtu.be/CtCH97rkgV8
Leuk filmpje, knap resultaat qua wagen ook, maar om eerlijk te zijn begrijp ik de boodschap niet goed…

Wat wil men hiermee zeggen bij Chrysler? Dat je het grootste deel van de wagen moet vervangen om er iets cool van te maken? :-P
Stiekem vind ik hem best wel vet. :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).