Citroën introduceert DS4 ‘Just Mat’

Auteur: , 29 Reacties

U houdt van mat? En ook van de DS4? Dan hebben we hier een winnaar. Met de 'Just Mat', gelimiteerd tot 500 exemplaren, lanceert Citroën een smaakvol actiemodelletje.

In principe lijkt deze DS4 behoorlijk veel op de DS3 Ultra Prestige. Het principe is redelijk gelijk, alleen zijn er in deze fotoshopsessie helaas geen modellen in gesoept, en zorgt het matte kleurtje natuurlijk voor de onderscheiding. Ook de DS4 heeft de leren stoelen met ‘Bracelet’-motief, waarbij de kleurstelling van buiten in het interieur wordt doorgetrokken.

DS4 Just Mat

De DS4 Just Mat is uitgerust met bi-xenon en staat op 19″ Cairns-wielen. Hij is leverbaar in de sterkste benzine- (200pk) en dieselversies (160pk). Of hij ook buiten Frankrijk geleverd gaat worden is de vraag.29 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Zie ik een gejatte hofmeisterknik?
@Punk: er zijn tegenwoordig zoveel auto’s met een hoffmeisterknik.
@alcantara: http://www.youtube.com/watch?v=72lX1BeUDFY moeten ze met alle citroenen doen
@audicoupe84: doen ze ook. Alle citroenen ondergaan een crashtest.
Autoblog asjeblieft breng een FIX uit voor de iPhone app. 8 vd 10 x crashed de app als je een reactie wil posten en als je een spot wil bekijken crashed die ook. Vooral heel vervelend als je een lange reactie heb getyped..
@rubenpriest: Lastig he dat typen op een touchscreen? Een telefoon is om te bellen, kwaliteitssites verdienen gewoon een 24″ monitor en klavier om fatsoenlijk reacties neer te kunnen plempen.
@alcantara: zegt degene die zich geen smartphone kan veroorloven
@johanhummer9: Jawel hoor, maar vind het behelpen op een klein scherm en neppe toetsaanslagen. Geldt ook voor een iPad, inferieure gadgets tov een pc die 10x fijner werkt.


@alcantara: helemaal mee eens, eindelijk iemand die ook inziet dat een ipad gewoon een apparaat van 700 euro is om facebook te checken, verder kun je er op een paar leuke spellen na niks mee.
@alcantara: win! (@dat malle logootje bij precies deze reactie)
@alcantara & hahahi20: Dat verhaal van die Ipad, in tegenstelling tot die telefoon, vind ik niet opgaan, dit is namelijk een vernuft staaltje techniek waarmee je al heel veel kunt.
@johanhummer9: Wat een gore onnozele reactie, heb zelf ook geen smartphone, ben ik nu ook armoedig? De jeugd van tegenwoordig weet niet beter dan smartphone dit, ping dat…
@The360box: Ik heb een tijd zo’n smartphone gehad (Blackberry Bold 9900). Ik ben 22 jaar en dat is tegenwoordig DE leeftijd bij uitstek om zo’n toestel te hebben maar ik heb het na een week weer verkocht. Die smartphones zorgen ervoor dat je niets anders doet dan te prullen met dat toestel. Heel je leven draait om die smartphone en dat is het gewoonweg niet waard dus ik heb trg een simpele GSM gekocht waarmee je kan bellen en SMS’en… meer niet en meer heb je ook niet nodig.

En wat de Ipad betreft moet ik ook met je instemmen… die dingen zijn echt handig maar veel te duur voor wat je krijgt, zeker dat je weet dat elk jaar een nieuwe versie uitkomt.
@xilver: hmm, vind toch wel dat je op zulke leeftijden echte smartphones als Iphone, galaxy etc. wel een must zijn, hoeft natuurlijk niet, heb dan ook zelf nog een prepaid touch, maar juist door de prepaid houd je je nog met andere dingen bezig. Hier ook, je ziet ze non-stop pingen etc..
@johanhummer9: stakker
@johanhummer9: Zonder hoor je er zeker niet meer bij en ben je pauper? Verlang soms terug naar mijn goede oude onverwoestbare Nokia, ding doet het tenminste altijd, kan je van smartphones niet zeggen.
@alcantara: waarom brengt Autoblog dan een iPhone app uit?
@alcantara: Mag 15″ en een normaal toetsenbord ook? 24″ is zo lastig om mee te nemen.
@rubenpriest: ik heb eigenlijk geen last van de crashes op mn iphone.

OT: vind de ds3 mooier, de ds3 racing is helemaal cool. Maar dat matte idee is wel leuk
@rubenpriest: wahaha, en daarom heb ik een n8, niks apps, gewoon alles via een stabiele browser.
@hahahi20: ik kan toch ook via safari naar autoblog.nl gaan spuit 11?
Ik blijf het een mooie auto vinden!
Mooi uitgedroogde koeien poep kleur is best aardig …
toffe bak maar zie de toevoeging niet echt in, tis wachten op de DS4 racing!
Feitelijk gezien is de kleur dus de enige toegevoegde waarde, bekleding en velgen ook op de normale versie verkrijgbaar.
Toch goed om te zien dat Citroen volwassen wordt. Afwerkingsniveau is er serieus op vooruit aan het gaan en qua styling aan de buitenkant zit het ook wel al een tijdje vrij goed bij Citroen.
Mat is zoo 2008.

En die hele iPad/iPhone/iDit/iDat hype is voor mensen die wat teveel van het ‘dat moet ik hebben, maakt niet uit wat het kost’ hormoon hebben en veel te weinig van het ‘ik bekijk ’t lekker nuchter ik hoef die troep niet’ hormoon.
@rotarypowah: toch wel mooi dat citroën ’t probeert, ze zijn wat mijn mening betreft zeer aardig op weg met de DS lijn, want de DS5 lijkt me ook echt een heerlijke wagen!
Leuk, ander kleurtje op een saaie auto. Limited Edition, doen we ’t ervoor?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).