Crashende Murciélago haat BMW Motorfietsen

Auteur: , 30 Reacties

Strontziek van het opduwen op kleine weggetjes en vervolgens niet doorzetten in de bochten. Sacherijnig van alle 'uitdagerij' bij de stoplichten besloot deze Lamborghini Murciélago het heft in eigen hand te nemen.

In één soepele ‘STEEEEEERIKE’ kegelde deze V12 awd supercar de volledige voorraad BMW’s van een motorfiets-dealer in Como omver. Geen halve maatregelen.

De Murciélago in kwestie is er nog een van het oude stempel. Met bouwjaar ergens tussen 2001 en 2006 en een V12 die met slechts 580 pk sleurde. Genoeg vermogen om een flinke ravage aan te richten. Gezien het aantal gesneuvelde motoren zal de 80k Lambo in deze crash waarschijnlijk ook de kleinste kostenpost zijn.

Wat the deal echt is tussen Lamborghini’s en motorfietsen? Geen idee. Het gaat vaker mis. Hoewel ze ook hopeloos in de weg kunnen zitten zijn motormuizen toch de meer oplettende verkeersdeelnemers. Daar kunnen we er niet genoeg van hebben. (bron: laprovinciadicomo.it, via gtspirit.com)

De Ravage30 reacties

Damn, dat is niet mis.
Turn right Clyde .
Zonde van de lambo!
” It wasn’t my intention to do this, I just wanted to hit one”
Finally a strike!
@smoked: Like a bo… bull!
dus dat bedoelen ze met: freude am fahren…
Zie hier de Lamborghini Nomercyelago
tja rond Como moet je ook een Ducati rijden ;-)
Als motorrijders de meer oplettende verkeersdeelnemers zijn waarom missen ze dan eigenlijk altijd alle snelheidsaanduidingen langs de weg en respecteren ze de doorgetrokken streep niet? Motorrijders zijn gewoon irritant, vooral als ze in roedel rijden en om onduidelijke redenen doen ze dat vaak. Rijd je rustig op je fiets op een dijkweggetje, komt er een motorrijder voorbij, en nog één, en nog één, en nog één, en nog één, en nog één, en nog één, en nog één, en nog één, en nog één, tot soms wel 30 stuks, huur dan een touringcar als je met de motorclub op stap gaat, veel gezelliger, goedkoper, veiliger en veel minder irritant voor de overige verkeersdeelnemers. Ook op snelweg rijden ze als in een touringcar maar dan wel 1 van variabele lengte die zich ook op meerdere rijstroken tegelijk kan bevinden. Als automobilist wil je dan voorbij en je wilt je dat in 1x doen want we weten allemaal dat je niet dicht achter een motorfiets wilt komen te rijden want als de motorfiets gas los laat heb jij de rem assistent nodig. Hoewel het voor de verkeersveiligheid beter is het motorrijden geheel te verbieden (scheelt veel onnodige verkeersdoden) wil ik ze gedogen maar dan moeten ze echt niet meer in roedels rijden en eindelijk de verkeersregels respecteren. Ik heb sterk het idee dat veel motorrijders minder opletten en minder nadenken over de consequenties van hun gedrag dan de andere verkeersdeelnemers. Ze zijn vooral met hun eigen plezier bezig en de rest vinden ze oninteressant.
@mashell: hoewel ikzelf ook mijn motorrijbewijs wil halen: amen to that!
@mashell:
dus je wil zeggen: “Motorrijders zijn irritante kuddedieren.”

…zie je, kan makkelijk in 1 zin hoor. ;)
@mashell: Hoewel dit absoluut niets met het stukje te maken heeft en ik er nog niet achter ben of je een troll bent of niet zal ik een kort antwoord geven…

Ik heb dagelijks veel meer last van mensen die absoluut niet auto kunnen rijden maar wel achter hun stuur kruipen dan last van een aantal motorrijders.. En motorrijders bij elkaar op een dijk irritant, je moet eens naast een snelweg wonen. Constant al die klote auto’s allemaal in dezelfde richting die langsrazen, ga dan toch allemaal met de trein je moet toch dezelfde kant op !! -_-
@darkpluisje:
Laat ik nou langs de A13 wonen en nooit een auto horen binnen. Gewoon een kwestie van geluids isolerend glas.
Maar tegen motoren is geen kruid gewassen.
Van die kneuzen die hem noch ff vol door moeten trekken want over 100m begint de trajectcontrole.

Om maar te zwijgen over de uitlaatjes die ze op hun brommer menen te moeten monteren, wat dat betreft zijn ze de scooter tijd nooit ontgroeit.

Mij is ooit geleerd dat ik op de motor defensief moest rijden, helaas is het gros dat vergeten.

Maar ach eigenlijk moet ik ze dankbaar zijn daar ik nog leef dankzij een van hen.
Het blijven dankbare donoren.
@jrk68: mijn punt was niet dat een autosnelweg wel zoveel herrie maakt. ik woon zelf aan een dijk naast de a2, oftewel zou last moeten hebben van beide.. maar ik stoor me er niet aan. Daarom vind ik het ook zo belachelijk dat sommige mensen er moord en brand over roepen.
En ja dat er motoren zijn die teveel herrie maken klopt.. maar toch hoor ik op een dag meer petjes met emmers van uitlaten onder hun golf 2 of 316i dan dat er motoren langsrijden die zoveel herrie maken. Het meerendeel van de motoren rijd hier helemaal niet rond met het gas vol open. in zo’n geval maken die petjes veel meer herrie..

Gewoon niet alle motorrijders over 1 kam scheren, doen motorrijders ook niet over de petjes en zondagsrijders
@mashell:

Wat een achterlijk stukje tekst! het ´missen´ van snelheidsaanduidingen en het respecteren van de doorgetrokken streep heb jij helemaal geen last van, je bent gewoon jaloers dat je het zelf niet kan doen denk ik ;) Ik rij ook vaak zat met een groep vrienden rond omdat het gezellig is en iedereen zin heeft om te rijden, dan ga je natuurlijk niet in een touringcar zitten, echt wtf, hoe kom je erop?!
@mashell: woohaa! Straight to the point!!! Zelfde met wielerterroristen
@mashell: Ach iedereen heeft een pispaal nodig. Zo heb ik iets tegen wielrenners.
@mashell:
Misschien moet je zelf eens zo’n ding aanschaffen, je zal niet weten wat je overkomt. Het rijdt gewoon niet lekker als je constant achter een auto moet hangen, en wie weet welke capriolen hij ook weer zal uithalen zoals vaak het geval is. Daarom even streepje gas en je bent er zo voorbij, met een mooie open baan voor je. Inhalen met een moto is namelijk zo gebeurd, daarom dat de verleiding ook zo groot is voor velen om snel over de doorgetrokken streep in te halen. Motorrijder tevreden dat hij voorbij je is, en jij blij dat die vervelende moto uit je spiegels is verdwenen, goed toch?
Leven en laten leven ;)
@mashell: Laatste zin klopt, motorrijden is voor mij ontspannen en/of ontladen. Ik ben wel weer netjes in de bebouwde kom en ik let altijd op voor diertjes en rem ook voor dieren, iets wat sommige automobilisten niet eens de moeite voordoen ondanks ABS.

En deze zin van jouw “Ik heb sterk het idee dat veel motorrijders minder opletten en minder nadenken over de consequenties van hun gedrag dan de andere verkeersdeelnemers.” Motorrijders moeten juist 3-4 auto’s verder kijken en anticiperen. Tevens zijn de meeste ongelukken met een motorrijder de schuld van een automobilist.

Tevens erger ik mij meer aan wielrenners, die denken dat ze boven de verkeerswet staan en fietsen het liefst met 3 naast elkaar op de (80km/h) weg terwijl er een fietspad naast ligt.

En als laatste, niet huilen h*m*…
@civicfk3: ik weet idd zeker dat motorrijders beter nadenken in het verkeer als autorijders.
@mashell: wat een groot stuk onzin weet jij te schrijven.
1. jij houdt je altijd aan de snelheid ?
2. suffe lui zoals jij die op een dijk rond fietsen/lopen letten al helemaal nergens op.
M-M-M-M-MonsterSpilllllllll
10000000 punten!
Die levert geen half werk.
bullseye
en wat te denken van zo’n K1600 GT? schroef die speakers even open en luister:

@NLBUURMAN:

poging 2
ik begrijp niet wrm autorijders motorrijders niet kunnen hebben en andersom, ik doe allebei even graag :D
@Stijn Torfs:

snappen ze niet, denk ik

Ik moet zeggen dat ik na het halen van mijn motorrijbewijs wel anders ben gaan kijken.

Bij de motor ga je over het algemeen in de richting waarin je kijkt, daarom ook niet rechtdoor blijven kijken in een bocht of naar je voorwiel kijken. Daardoor leer je goed door een bocht kijken (ook om te anticiperen). Nu doe ik dat in de auto ook meteen meer als eerst.

Bovendien hou ik nu meer rekening met motorrijders, ik weet wat voor dingen er spelen bij motorrijden en kan daar dus rekening mee houden.

zo denk ik nu veel beter aan filerijders. veel mensen denken niet aan motorrijders die tussendoor komen (dat begrijp ik ook wel), maar daar denk ik nu veel meer aan.


Overigens kloppen sommige ergenissen wel. Er zijn zat juppen te vinden die overal met een noodgang doorheen moeten en een teringherrie maken. Gelukkig zijn er ook zat rijders die gewoon rustig hun rit rijden en normaal doen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).