Crisis: Ferrari FF NM uitverkocht in 50 minuten

Auteur: , 16 Reacties

Voor mij is het zo klaar als een klontje: we gaan naar de haaien, allemaal. Waar de Neiman Marcus BMW M6 in 2006 slechts 92 seconden nodig had om uit te verkopen, deed de Ferrari FF NM er dit keer maar liefst 50 minuten over. Dat is 32 keer zo lang!

In deze tijden van crisis, waarin 1 op de 6 Amerikanen onder de armoedegrens leeft, is het geen sinecure om van je peperdure supercar af te komen. Daar waar de rijken vroeger nog direct zeiden: ‘doe er maar een strik omheen’, moet je ze tegenwoordig toch 2 Espresso’tjes de tijd geven vooraleer ze de knoop doorhakken om 395.000 USD bij je achter te laten. The horror…

Van de Ferrari Four Neiman Marcus edition, in de speciale lakkleur “Grigio Caldo” worden er slechts 10 gemaakt. Dat betekent dus dat er elke 5 minuten eentje verkocht is. Traditioneel wordt er elk jaar een auto opgedirkt voor de kerstcatalogus van de Bijenkorf voor Amerikamensen, en dit jaar was dat de Ferrari FF. Bij de aankoop zit ook een stoeltje bij de 2012 Ferrari Winter Driving Experience in Aspen inbegrepen. Kan je meteen het 4WD-systeem goed testen.16 reacties

Toch nog knap hoor, 50 minuten voor een Special Edition. Elke 5 min een auto van 400.000 USD is leuk verdiend.
Ongelofelijk.
Ach, kerst. Als je dan toch geld aan het uitgeven bent, doe het dan goed!
damn… dat van die bmw vind ik nog bizarrer! dat zijn er 5x zoveel in veel minder tijd! welke crisis zitten we momenteel in ookalweer?
@spykerboy:
er zijn dan ook heel wat meer mensen die $139.000 kunnen betalen dan mensen die even 4 ton neerleggen .
Het is niet crisis voor iedereen hoor. Niet iedereen werkt als obsolete overbetaalde vakbondsarbeider in een zwaar gesubsidieerde fabriek.

Met alle respect aan de mensen die hun baan verloren zijn.
Mja zoals monk hierboven al zegt… Deze Ferrari FF is ook wel een stuk duurder dan die Bmw M6….kan je niet meteen vergelijken..
Shit weer te laat.. :mrgreen:
Geen fire sale?
Jemig, daar kon Fritsje Kroymans (wie?) nog wat van leren ! :lol:
Knap gedaan, petje af.
Ik vond nu eens echt niets speciaals aan deze limited edition, maar het was wel te verwachten dat het weer zo snel ging gaan.
zozo dat is snel!
snel verdiend
Ubersnel, dat voor de minst mooie Ferr-Ari die ik ken! Knap resultaat, blijkt toch dat dit ook wel een “toekomst-model” is?
Ik was nog net op tijd voor de hond :-)
Zet maar op mn oprit. Zo een leuke hond, met een verbruik van 2x Bonzo en een bak water per dag.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).