Crisis: Thaise Brabus-beursbabes met kapotte jurk

Auteur: , 20 Reacties

Het zijn zware tijden voor tuners, daar kan Irmscher over meepraten. Brabus houdt het hoofd wel boven water, maar zo te zien is er wel bespaard op de lapjes stof van hun beursbabes.

Hoewel de ogen nu voornamelijk gericht zijn op Los Angeles, vindt er de komende twee weken ook een autobeurs in het Verre Oosten plaats, de Thailand International Motor Expo in Bangkok welteverstaan.

Brabus is met zijn Mercedes– en Smart-arsenaal aanwezig in het land van de eeuwige glimlach, en heeft een paar beursbabes gehosseld voor op de stand. Hun jurkjes ogen alleen een beetje ‘onaf’. Misschien dat een Thaise naaister ze even uit de brand kan helpen? Ze gaan er namelijk een beetje sip van kijken.20 reacties

Die C coupe en CLS zijn echt ongelofelijk vet. Erg fraai. Toch wel een van de beste tuners. Echt een paar schitterende modellen.
@E34M5Touring: Die twee vrouwen toch ook wel.
@knalfa: Ja die ook wel, maar brengt zij je binnen een paar uurtjes op de wintersportbestemming? Om maar is wat te noemen ;)
@E34M5Touring: Hoeft niet, thuis kan ik daar ook plezier mee hebben.
@E34M5Touring: ze kunnen het wel lekker warm maken. Wel oppassen dat ze geen stokjes hebben in plaats van gaatjes… Immers Thaise ‘chicks’
@jzaero: Warmte ja Bangkok (of beter Bangcock) nee
@jzaero: Chicks with dicks..
Nouja, ze zijn tenminste ouder dan 5
Ik zou die zwarte wel doen hoor!

Die SL
Kunnen die mannen echt geen ander logo bedenken ? zo’n B op en gril staat fucking lelijk. ook geen carlsson shit aub ,ofwel en ster ofwel embleemloos.
@w211: ze mogen die ster niet gebruiken, wel bij de verkoopmodellen maar niet op bijvoorbeeld beurzen waar ze hem aanprijzen als een brabus clk/cls etc. en een gat in de grille ziet er ook niet uit.

amg mocht dit vroeger ook niet (voordat ze officieel onderdeel waren van)
Dan kun je vast lekker SCHEURen met die wagens!
ook bij Brabus, moeten ze op de kleintjes letten
niet storend, zo’n halve jurk
@darrock: less is more. Vind het erg chique met een vleugje ondeugend ;)
halve jurk? ik vind het nog te veel, weg met dat lapje stof!
Had hier nog niet van gehoord. En laat ik nou net naar Bangkok vliegen volgende week. Misschien toch maar bezoekje brengen.
Nou bij deze is dit een geslaagde publiciteits aanpak van brabus!
gedwongenleaser
Wit, het nieuwe oranjezwart.
Besparen, je doet het goed

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).