Dartz Black Snake: walvispenisleer voor China!

Auteur: , 21 Reacties

Dartz, het is de Letse belichaming van de asobak geworden. Zelden zie je meer foutheid binnen een beperkt aantal vierkante meters dan bij de creaties van onze vriend Leo Yankelovich. Zijn volgende verzinsel is een cadeautje voor China.

Nou ja, cadeautje, er wordt een bedrag van “meer dan $1 miljoen” genoemd. Een ouderwets prijzige bolide, geheel in de stijl van Dartz. Maar wat krijgt je daarvoor terug behalve een gepantserde, vierwielaangedreven SUV met belachelijk proporties? Als eerste een met diamanten overgoten logo op de voorkant, een radiatorgrille die met goud is bekleed, en een motorkap vol bladgoud in een slangenhuidpatroon. Dat edele materiaal komt verder op veel plekken aan de buitenkant terug, tot aan de velgen toe.

Binnenin gaan ze tekeer als vanouds. Klanten hebben de mogelijkheid het interieur met verschillende soorten leer te laten bekleden. Krokodillenhuid, struisvogel, uiteraard wat slangenhuidjes en… walvispenisleer. Geen echte stukken voorhuid uit de zee, maar imitatiespul. De vorige keer dat Dartz de slurf van de walvis probeerde te gebruiken voor auto-interieurs kam ze dat op flink wat kritiek te staan. Zelfs Pamela Anderson klom in de pen om de walvisfallus te redden. Met succes.

Een Black Snake (die overigens niets met Samuel L. Jackson te maken heeft) van Dartz, omdat ze in China 2013 tot het jaar van de slang hebben omgedoopt. Forbes heeft contact gehad met CEO Yankelovich en meldt dat de auto gebaseerd zou zijn op een Mercedes GL63 AMG, dus met een 5.5-liter twinturbo V8 onder de kap. Echter, hij verschilt qua vorm zo weinig met andere Dartz-creaties dat wij er vanuit gaan dat het gewoon een omgebouwde T-98 Kombat is. Net als deze, en deze, en die.21 reacties

scratches out eyeballs
Kraken, of krijgen we die keuze niet?
@porsche928: Te vanzelfsprekend om te vragen
@porsche928: Is er een andere mogelijkheid dan kraken dan?
Wansmaak heeft dus toch een prijs. Wat een afgrijselijk ding zeg.
Kots!! … shit mn toetsenbord
Vrije tijds voertuig van de begrafenisondernemer!
@toroloco: Om wat extra klanten te verkrijgen als hij op de baan is?
Walvispenisleer. Maar wel fake. Dus gewoon namaakleer met een fancy naam. Wow dat is exclusief!!!
En die kaviaar is de smering van de lagers zeker? Of schoenpoets..
-edit: nutteloze bijdrage-
@raoul: :’) ga buiten spelen of zo met dat soort taalgebruik.
Ben benieuwd wat voor volk zich door de DARTZ showroom begeeft, als er al een is
De Autostyle brochure is er niks bij…
Waarom? Waarom? Waarom? Hoe kun je zo verdomd weinig smaak hebben? Ik geef het op. Geef mij maar 2 van die slangenlogo’s, dan steek ik ze in mijn ogen.
Hopen dat er binnen no-time een simpele ziel tegen deze aso-tractor rijdt.
@jerry: en als het even kan, een simpele ziel in een Lada.
Zou je hem ook in legergroen kunnen krijgen ? En dan met een wasbaar interieurtje ofzo ? Leuk voor als ik in de herfst bambi’s ga jagen…
Gaat dat walvispenisleer ook strakker zitten als het koud wordt?
@fristie: Nee, maar als je langs het dolfinarium in Harderwijk rijdt ejaculeerd het. ruitenwisser aan binnenzijde wordt derhalve meegeleverd.
Wat een lelijk maar dik ding

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).