David Hasselhoff opent de Gumball 3000 [video’s]

Auteur: , 34 Reacties

Toch een soort traditie tijdens de Gumball. De voormalige Knight Rider mag altijd even met een vlagje zwaaien en het startschot geven. Zo ook dit jaar, waarna hij zelf in een Maserati GranTurismo sprong en met de stoet meeging. Next stop: Toronto.

De bijna 60 jarige Hoff kwam schijnbaar door alle alcoholcontroles en mocht Gumball-oprichter Max als eerst van start laten gaan in zijn Cobra. De eerste rit was naar het Canadese Toronto, waar de Gumballers inmiddels zijn aangekomen.

Een overzichtsvideo van alle pr0nbolides op Times Square. Duidelijk en overzichtelijk, voor wie het gisteren gemist heeft.

Deze Aventador laat horen hoe 700 paarden in een tunnel klinken. VroeWRAAAAAPP!

Een van de eerste G-ballers in Toronto schaafde even wat millimeters rubber van zijn achterste banden middels een burn-outje.

En een eervolle vermelding voor deze gasten. Ze komen doodleuk aanrijden in een R8 zonder te zijn ingeschreven, en weten zich er tussen te dringen met de hulp van The Hoff. Troll lvl: Gumball 3000!

UPDATE: Troubles voor Team Trust. Michel Perridon heeft zijn eerste prent al te pakken in de Veyron Grand Sport. “Verbruik aan bekeuringen is hoger dan van benzine, politie hangt zelf in bomen met lasers”, aldus Sjoerd.34 reacties

Respect voor die gasten!
@kickass: Omdat?
@bowie: Omdat ze zonder inschrijving door hartje NY met de Gumball meerijden. ;)
@kickass: Sure…..Big Deal!
New York is allang blij dat de start daar is……reclame enzo.
Ziet er weer lekker uit
Wat een gebeurtenis.. Wil ik nog wel eens van dichtbij meemaken! eigenlijk zelf rijden..
@dennisr: Alleen de inschrijving kost al 27K en dan heb je nog geen supercar…
The Hoff!!! My hero!!
@E34M5Touring: +1
Een Morgan Threeweeler? :D
@Carreza: serieus die gast gaat het meeste lol hebben onderweg en zal niet zonder rijbewijs komen te zitten ideale keuze.
Echt mooi dat ze zo met z’n alle bij elkaar komen. Halen ze die stickers na de gumball er eigenlijk vanaf of laten ze die gwn zitte. En die hasselhof is ook overal voor te porren.
@jordy14: Sommigen zullen het wel gewoon laten zitten..
Ik geniet nog steeds toen ze in Amsterdam waren. Wanneer was dat? Twee jaar geleden of zo? Zo vet.. een rolls royce drophead coupe.. 4 sjeiken er in met monster woofers.. stampen dat ding.. ze delen van alles uit.. de Monster Energy truck.. gaf heel de avond gratis halve liters weg.. dikke burnouts in de lange straat.. vooral een Nissan GTR.. die gaf een show zeg.. Daarna naar de paddock.. tussen die auto’s kwijlen.. DJ’s met muziek.. anyways.. super dus.. ik ga deze weer volgen! :)
@Freewarefreak:

Was zwaaar vet ja :). En die witte GT-R idd die elke keer weer even kwam revven en accelereren, die gozer deed niet eens mee :D. Werd nog later aangehouden en kreeg een waarschuwing.
En die sjeiks inderdaad; zwaar lachen was het. Of die LP-670 met skikoffer, en dat geluid wat je in de hele omtrek hoorde!

Hoop snel dat ze nog eens hier langs komen :)
Hahahahaha, geweldig die R8, gewoon ertussen gepropt, wel erg vet gedaan!
Hopelijk laat de Hoff zijn cheeseburgers achterwegen.
the-budel-guy
jammer dat al die live streams op internet ruk zijn omdat de USA nog geen landelijke internet dekking heeft
Hoe doe je eigenlijk mee met de Gumball 3000? Moet je gewoon een stinkend rijke persoon zijn die deze auto’s kan betalen of kan je door een bedrijf of ararbier worden gesponsert om zoiets te doen?

@amg77: tuurlijk kan je gesponsord worden als de organisatie van gumball het inschrijfgeld en de rest krijgt;)
@amg77: Je moet een supercar, of iig een snelle of exclusieve auto, en je moet 27K inschrijvingsgeld betalen. That’s all!
@kickass: ooh ok, maar ik bedoelde of ‘normale’ mensen die niet veel geld hebben bijv. een supercar krijgen van een bedrijf of arabier en dat jij ‘m mag rijden naar de andere kant. Of bestaat dat niet?
the-budel-guy
@amg77: volgenmij kan je ook met een ‘normale’ auto mee doen.

vorig jaar of zo reed er een VW transporter T4 mee
@the-budel-guy: Klopt, er heeft ook een keer een ijsco-wagen meegedaan (in de serie dat Jackass ook meereed geloof ik) en in 2004 was er een 2CV winnaar van Spirit of the Gumball dus die mochten ook gewoon mee. Ze waren wel steeds nét iets later dan de supercars ;)
@amg77: Je ziet dat er op de meeste auto’s ziek veel reclame staat. Dat is gewoon inkomsten. Perridon betaalt dat ook niet prive, laat mooi Trust het hele geintje dokken. Amerika zijn dure auto’s echt aanzien en dikke reclame voor je bedrijf! Kijk wat een reclame trust krijgt. Als je 10 sponsers hebt a 2700 euro ben je ingeschreven.
David Rules.
David Hasselhof ..

de Amerikaanse Denny Christiaan ..
@lincoln: muzikaal en in gedrag zijn er zeker overeenkomsten. Maar Hasselhoff is toch wel een held, toen ik een jaar of 12 was reed hij in een wonderbaarlijke sportwagen door de woestijn om als moderne ridder allerlei dames uit de penarie te redden. Later toen zijn en mijn interesses verschoven bracht hij een TV serie die alleen maar diende om Erika Eleniak en Pamela Anderson in badpak over het strand te laten hollen, weer precies in mijn straatje. Zover heeft Denny Christian het nooit gebracht.
@mashell:

en beide zijn in 20 jaar tijd nog geen steek ouder geworden ..
whahaha die gasten met die R8, take your moment of fame, Just do it!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).