De autoverzameling van Rick Ross

Auteur: , 133 Reacties

De rapbaas die in 2006 doorbrak kennen we natuurlijk van zijn platenlabel Maybach Music, waarmee hij zijn autoliefde al kenbaar maakte. Vele albums, platendeals en schnabbels later heeft hij een verzameling van ongeveer 20 voitures aangelegd, waarvan we er hier een aantal uitlichten.

In een interview met DUB gaf hij ooit aan 20 auto’s te bezitten, waarvan hij er zeven of acht rond zijn huis in Florida houdt om mee te spelen. Die anderen staan dus in garages elders. Tegenover MTV Cribs verklaarde de 36-jarige Ro$$ dat hij ook een Mercedes-Benz CL65 AMG bezit die hij Rihanna noemt, en natuurlijk een Escalade in zijn garage had staan. Geen Escalade = geen streetcredit, in die tijd (2006). Hieronder de auto’s die hij liet fotograferen.

Een rode, mogelijk verstevigde trike om als een echte Teflon Don de buurt te verkennen.

Ricks Rolls-Royce Phantom die -nog wel- in originele staat is gebleven.

Een trio met de huzarenstukjes uit zijn verzameling. De Rolls-Royce, de Maybach en een Aston Martin. Alleen in eerstgenoemde laat hij zich naar eigen zeggen het liefst chauffeuren.

Een Bentley Continental GT (vorige generatie) met de onvermijdelijke velgswap. Er zit nu iets groots & glimmends van DUB in de velgkasten, waarmee hij het stereotype omtrent rappers met iets te veel dollars ronduit bevestigd.

Say cheese! Oh wacht, Rick lacht nooit.

Om in de veredelde woestijn die men Florida noemt geen cabrio op de oprit of in de obesitasgarage te hebben staan, dat kan natuurlijk niet. Rick pakte het direct goed aan en trakteerde zichzelf op een Murcielago Roadster. Geen slechte keuze, voor een poser.

En natuurlijk een recent aangeschafte Maybach Coupé.

Rick Ross in zijn nieuwe Xenatec

PS. Zij nieuwste album God Forgives, I Don’t (een opeenstapeling van softe R&B-meuk met andere sterren, de rauwe rapklanken blijven uit) zit trouwens vol met verwijzingen naar de meest uiteenlopende auto’s.133 reacties

Nooit van hem gehoord. Leuke auto’s, alleen negers en velgen….
@rufctr01: In de VS verdien je volgens mij als b-artiest al veel geld.
@Lucb: dit is geen b artiest hoor!
@Lucb: nee dit is zeker geen b artiest. Zeg er niks over als je nog nooit van hem hebt gehoord.
@jordy14: Tissue?
@Lucb: hij zal in het rapper wereldje wel bekend zijn…
@rufctr01: Dat denk ik ook dan
@rufctr01: niet te vergeten een bromfiets met zijwieltjes.
@rufctr01: was een van de eerst rap negerts die een multi miljoenen contract tekende. Echt wel een van de beter uit de afgelopen 10 jaar, kijk of die smaak heb is een totaal ander verhaal. Want denk menig AB lezer heb een nog betere smaak heeft
@mightymike: Ik versta je bijna niet.. Doe eens wat aan je grammatica..
@mightymike: man leer is deftig spreken aub, wanna be Yoda ofzo?
@mightymike: 1 van de eersten die een miljoenen contract tekende? Ben je nu serieus? En 1 van de betere rappers van de afgelopen 10 jaar? Ik hoop dat je aan het trollen bent, anders .. WOW.
@barryb: @barryb: ach, alles is relatief. Echt een goede rapper is hij niet, maar er zijn slechtere rappers. Ik blijf zeggen dat écht goede rappers sinds de moorden op Tupac Shakur en Christopher Wallace uitgestorven zijn… Op Eminem na (periode 2004-2006 dan vooral). Waar gaat het heen met de muziek bedenk ik me soms…
@ej20g: haha ja tuurlijk want tupac en biggie zijn echt onwijs goed? Gelukkig allemaal relatief en ach als je ziet hoeveel er naar luisteren zal dat toch wel een indicatie zijn hoe goed ze zijn??
@mightymike: Tupac is absoluut de beste rapper die ooit geleeft heeft. Dat is niet alleen mijn mening, maar dat van de meeste liefhebbers van de échte en dus “Oldskool” rap. Biggie staat op 2 wat mij betreft. Als er 2 rappers waren die wisten wat échte rap was, waren zij het. Rap is niet over “money”, “bitches” en “killin'” praten alsof ’t stoer is. Rap is praten over je verleden, je misstappen, de weg naar het rechte pad en je gevoelens. Natuurlijk, Tupac en Biggie gebruikten ook de woorden “ho” en “motherfucker”, maar niet op de manier als tegenwoordig gebeurt. Die mannen legden hun hart en ziel in hun muziek, om te zorgen dat andere niet dezelfde fouten zouden maken als hij hadden gemaakt. Dát is voor mij de betekenis voor échte rapper.
Doet ‘ie goed!
Nu alleen nog een nieuwe outfit zien te scoren want die wijde Leger Des Heils broek kan echt niet meer als je in een Bentley rijdt.
@alcantara: idd…zoveel geld en niet eens een broek op maat kunnen kopen. What a shame!!!
@alcantara: Dat formaat tent-broek is voor veel Amerikanen noodzaak, bij Europeanen komt het trouwens ook steeds vaker voor.

Maar triester vind ik dat die vent in een T-shirt met z’n eigen kop erop meent te moeten lopen …
@dawwg: Yo dawwg we put a nigga face on a shirt so you can look at you’re own face.
Mensen die goed kunnen zingen zouden niet zoveel mogen verdienen. Ik bedoel, alles wat je kan is melodisch praten/roepen. Mensen die fatsoenlijk gestudeerd hebben moeten meer verdienen. Die zetten ook niet van die idiote velgen op hun bentley -.-
@spotu2: Mensen die goed kunnen voetballen zouden niet zoveel mogen verdienen. Ik bedoel, alles wat je kan is nauwgezet tegen een bal schoppen. Mensen die fatsoenlijk gestudeerd hebben moeten meer verdienen. Die zetten ook niet van die idiote velgen op hun bentley -.-
@spotu2: Mensen die goed kunnen studeren zouden niet zoveel mogen verdienen. Ik bedoel, alles wat je kan is boeken van buiten leren. Mensen die goed kunnen zingen moeten meer verdienen. Die zetten ook niet van die simpele velgen op hun bentley -.-
@alcantara: +10000000
@alcantara: ik wist niet dat jij zo een gespleten persoonlijkheid had :D
@alcantara: niet dat ik vind dat voetballers niet veel te veel verdienen, maar ti’s echt wel meer dan tegen een bal aantrappen, aandacht, media enz is allemaal een groot iets, je voetbalt echt niet meer alleen maar als voetballer
@michielb10: Klopt, het leven van een voetballer is inderdaad zwaarder dan men denkt. Interviews afleggen, media-aandacht, jaarlijks een nieuwe wagen uitzoeken, niet niks allemaal.
@alcantara: Jaarlijks ? Toch echt wel minimaal 2x per jaar. En wat denk je van 80 minuten per wedstrijd achter die bal aanrennen (ja, 90m redden de meeste niet); en hebben ze ‘m dan eindelijk, dan schoppen ze ‘m meteen weer weg !

En stel je voor dat je in een verkeerde blousse loopt in de stijl van vorig jaar, dat overleef je toch niet !?!

Nee, als chirurgen net zo ‘goed met spanning’ om zouden gaan als voetballers, dan zijn de meeste ritjes ziekenhuis een enkeltje …
@alcantara: woow jij bent echt goed in bullshit verkopen
@spotu2: Totaal met je eens. Wat denk je van een voetballer, beetje rondhuppelen en tegen een bal schoppen: € 3 ton per WEEK! (van Persie). Een chirurg die mensenlevens redt en daarvoor jaren gestudeerd heeft € 4000,- per maand…
@pininfarina: Klinkt misschien raar maar Van Persie levert miljoenen op aan merchandising etc. Een chirurg red slechts levens…… Zeg niet dat het klopt, maar helaas werkt het blijkbaar zo. Misschien moeten Chirurgen ook maar shirtreclame gaan doen en de operaties uitsluitend op Nike voetbalschoenen…. Mooi nog een filmploegje erbij en hoppa watch the money poor in…. Nogmaals, zeg niet dat het systeem klopt maar helaas blijkt het zo te werken.
@E34M5Touring: Klopt. Het is allemaal totaal uit zijn verband gerukt in de loop der jaren. Vroeger, toen je bij Ajax 1 voetbalde op zondag en maandag gewoon weer op je fietsje naar de baas ging…
@pininfarina: Vroegah :) ik wist niet dat je een oude lul was.
@agera: Je hoeft niet oud te zijn om de Nederlandse voetbalgeschiedenis te kennen hoor. Tegenwoordig heb je ook internet zoals je misschien wel weet.
@pininfarina: Klonk grappig, maar het voetbal verandert zo ontiegelijk snel dat er absurd hoge bedragen mee gemoeid zijn. Is dit wel te stoppen eigenlijk kunnen we ons beter afvragen. Duizenden seizoenkaarthouders van ManU die op Old Trafford van Persie willen zien spelen betalen deels mee. Commercials, reclames, sponsorbedragen, Champions League inkomsten, Tv uitzendrechten noem maar op. Als je dit allemaal bij elkaar optelt onstaan die absurde bedragen. De club betaalt dit natuurlijk niet alleen en wat belangrijk is een chirurg verdient niet weinig, maar een voetballer gewoon te veel!
@pininfarina: Niks is uit zijn verband getrokken. Er kijken meer mensen naar het voetbal, het is breder beschikbaar. Meer kijkers is meer reclame inkomsten. Meer kijkers is meer merchandising. etc. Dat geld moet ergens heen. Met meer geld kun je betere spelers kopen, presteer je beter, verdien je vervolgens meer geld door toename van fans, reclame, etc. Hey hmnn wat is dit? MARKTWERKING, een ECONOMIE. Maar ik heb hem door, SP op 12 september? Dat gezeur over die inkomsten altijd, als het zo makkelijk allemaal is waarom doen jullie het zelf niet? Haten is zo makkelijk he..
@barryb:
Dat voetballers veel verdienen daar heb ik ansich geen probleem mee.

Ik heb er wel problemen mee dat de balastingbetalers hier keer op keer voor op mogen draaien omdat de clubs hierdoor hun eigen broek niet op kunnen houden.

Ook de enorme inzet van politie die elk weekend nodig is om hun “supporters” onder controle te houden komt op het bordje van die zelfde belastingbetaler.

Dus laat de clubs eerst maar eens hun eigen kosten betalen voordat ze die spelers exorbitante bedragen gaat betalen.
Met de persoonlijke sponsor contracten van spelers heb ik geen enkel probleem overigens.
@E34M5Touring: red ‘slechts’ levens. Wtf man, als het om jouw leven gaat zegnje toch ook niet, gast voordat je me opereert, doe ff nike shirt aan en bel ff de tv. Verdien je veel geld mee man! En daarna mag je me operen hoor…
@justaminifan:
Komop het sarcasme druipt er vanaf, dat zie jij toch ook wel.
Lees anders even in welke context dit bericht geplaatst is..
@justaminifan: snap je de context echt niet? Sarcasme, google het eens!
@E34M5Touring: Of je gaat als Chirurg een TV-programma maken met hulp van moeder Oprah en je verdient opeens 10 miljoen p. jaar.
@Pordon: ja ook zo’n goeie. Dr Oz. Die doet het lekker idd. Zolang het maar uit de Harpo studio komt.
@E34M5Touring: de voetbalwereld is gewoon een boevenbende! De supporters zijn dom, oliedom, die houden dit allemaal in stand.
@pininfarina:
Tuurlijk, een chirurg die daadwerkelijk mensenlevens red verdiend 4000 in de maand, doe dat snel eens keer 4 a 5.
@m19nl: Oh, dan moet ik maar eens meer zakgeld vragen. Dan zijn we thuis rijker dan ik dacht…
@pininfarina:

January 30, 1988 en nog steeds zakgeld? Het is mij wel duidelijk waarom jij haat hebt aan mensen die wel fatsoenlijk geld verdienen.
@m19nl: Schijnbaar zit het er dik in. M’n vader verdient 25.000 per maand volgens jou dus ik zou wel gek zijn daar niet van te profiteren.
@pininfarina:

Gelijk ff cursus hoofdrekenen erbij?
@m19nl: Toen ik het typte wist ik al dat dat de volgende reactie zou zijn… och och och.
@pininfarina:

Ben je nu ook hier al met je stoere praatjes amok aan het maken ?
@pininfarina: Doe maar niet joh. Je vader/moeder heeft het al moeilijk genoeg. Ik bedoel als je vader/moeder het niet verder geschopt heeft dan 4000 euro p/m als chirurg zijnde dan ben je best wel mislukt in het leven…
@Rick-dos: soms zit er meer achter dan alleen geld..
@pininfarina: een chirurg kan werken tot en met zijn 65e, een voetballer als Van Persie is rond zijn 35e al redelijk “uitgewerkt”. Bovendien verdient een beetje chirurg al snel 150.000 euro bruto per jaar en de echt goede gaan richting (en over) de 500.000 euro bruto per jaar. Maar dat hangt ook af van hun specialisme.
@Woestijnridder: Met het loon van van Persie zou ik het op mijn 25e al wel weten.
@pininfarina: Zo weinig dat chirurgen verdienen in Nederland. In Belgie verdienen chirurgen bij een minimum van rond 15 000 euro.
Weet je tis gewoon heel simpel. Je verdient wat he waard bent. Vind je dat je te weinig verdient? Zorg er dan voor dat je meer waard bent. Of je dat nou dowt door te leren iemand open te snijden als vele anderen in de wereld met jou of je zorgt er voor dat je bij de beste van de wereld behoord die tegen een bal kunnen schoppen, je krijgt wat je waard bent.
@Nv: Hier in NL ook hoor; dat van 4000,- per maand klopt niet. Een chirurg in een ziekenhuis verdient ergens tussen de 150-250K per jaar (mag eigenlijk maar max 200K zijn, maarja, tekort aan personeel he). Bij prive-klinieken kan dit nog wel verdubbelen …
@spotu2: meen je dit serieus?!
Wie?
Leuk van die auto’s, maar hij moet z’n broek ophijsen.
Geen eens een 107? Wat een flutverzameling
Say cheese! Oh wacht, Rick lacht nooit, van’t Hek omschreef dat jaren geleden al als “niet meer kunnen lachen van de kwartjes”.
Voor een rappert best een nette collectie, leuke 3wieler ook. Ik vraag me wel af hoe hij daar afkomt met dat “atletische” lijf.
Ik heb die negers nooit begrepen. Ben je eindelijk opgeklommen uit die afthanse plaggenhut waarin je bent opgegroeid en heb je auto’s die in waarde gelijk zijn aan de gehele bijlmer, kan er nog geen kleine glimlach vanaf. Stoer man. Had nog nooit van die beste man gehoord trouwens maar dat lijkt me alleen maar positief.
@pininfarina: Glimlachende negers zijn er wel degelijk! Ik noem een Jimmy Geduld, John Williams, Will Smith, Nelson Mandela enz…dus je praat een beetje poep.
@alcantara: John Williams ;)
@alcantara: Lees mijn eerste zin: ‘Ik heb DIE negers nooit begrepen’. Dan zal ik dus wel doelen op de niet glimlachende variant denk je ook niet?
@pininfarina: Nee dat hoeft helemaal niet, als dat zo zou zijn had je dat er duidelijk bij moeten zetten! Als ik bv zeg ‘Ik heb die Duitsers nooit begrepen. Ik snap niet dat ze de Joden zo haten.’ dan zal dat op iedereen overkomen alsof ik alle Duitsers hiermee generaliseer als Jodenhaters. En dan kan ik ook niet zeggen ‘ja maar ik bedoel aan alleen DIE Duiters die op Joden haten’ zoals jij nu in feite doet want dat is gewoon kul.
@pininfarina: je had er van moeten maken ‘die rappende negers’ dan klopte het wel.
@pininfarina: “Ik heb die negers…” “stoer man”
Nee, jij bent stoer. Vanachter je computer mensen “negers” noemen. Roep je zeker ook als je uitgaat? Of dan weer niet?
@Rick-dos: neger is gewoon de juiste benaming ervoor net als dat je een Nederlander blanke zou noemen. Het wordt pas discriminerend als je zwartjoekel, roetmop, nikker etc gaat gebruiken. Ik ken zelf negers die zichzelf ook gewoon neger noemen, hoe wou jij het beter omschrijven?
@pininfarina: Ah daar ben je weer. Ik zie dat het concept MARKETING en BRANDING ook aan je voorbij gaat. Economische vakken nooit bijgewoond op school, of moet je die nog krijgen?
Everyday Im Hustlin’
YES .. Hij koos voor de nog móóie versie van de Murcièlago (al dan niet de open variant, maar toch). De daaropvolgende modellen zijn allemaal uitgemolken concepten die tot leven zijn gebracht omdat Lamborghini geen smaak meer heeft. Een Aventador ? Wat is daar nou mooi aan ? Een Reventon ? Bah ..
Ik begrijp die crappers totaal niet.
Hoe kunnen ze nou aan zoveel geld en in dit geval ook auto’s komen terwijl ze de gehele dag niks doen?
@bullgod76: als je a la Lil Wayne 1 miljoen albums verkoopt in de eerste week zul je vast begrijpen waar het geld vandaan komt. Verder moet er ook nog muziek gemaakt worden, dus zeggen dat ze niets doen is bullshit.
Wacht even..wacht even was het niet Rickdos i.p.v. Rick Ross want die ken ik niet..;-)
Rick Ross heeft te grote velgen onder zijn auto’s liggen
En van stichting brein moet je hun muziek kopen. Hou toch op. Al die pleurislui met hun verzameling auto’s en dan nog zuke velgen eronder.
@rubenpriest: gemiddeld gaat er maar 3 euro van zo’n cd naar de artiest, de rest gaat vooral naar de mensen die je niet ziet, gewoon hardwerkende middenklassers in een sector waar de banen héél snel verdwijnen, die er niks aan kunnen doen dat deze mensen zo hun geld uitgeven, en dat mensen denken dat al hun geld naar artiesten gaat.
@jonkie: naast cd’s doen artiesten o.a concerten & hun koppie verkopen voor advertenties. Nou dat verdient goed. En af en toe ook even praten met de roddelblaadjes voor een extra zakcentje. En bijv. nog even jury spelen in een of andere show. klaar. geld zat
@rubenpriest: dat bedoel ik, die artiesten halen hun geld ergens anders wel vandaan, cd’s zijn een minimaal deel van hun inkomen. Maar voor de mensen die werken bij de platenmaatschappij en cd-winkel etc. IS het hun inkomen. Wat ik wil zeggen is dat je met het stoppen van het kopen van cd’s niet de artiest, maar een gewone werknemer treft.
@rubenpriest: voor de rest lees ik de reacties al een tijdje en vind ik jou een zeer sympathieke reaguurder :)
@jonkie: bedankt voor het compliment!
@rubenpriest: vanwaar al die frustratie? Ooohh wacht ik zie het al, je bent priester. Als zijn muziek je niet bevalt dan luister je toch mooi naar The Kelley Family? Leven en laten leven.
@750i: mijn achternaam is Priester. Die was er eerder dan die rappert ;)
Ik vind m maar n simpele ziel gezien zijn keuzes in auto’s. Totaal geen fantasie, gewoon t lijstje afgewerkt van wat heb ik nodig om mee te bluffen in de nep-orde. Feit blijft wel dat hij de loot bijelkaar heeft gesjoemeld om de meuk aan te schaffen.
Phaha zo weinig exotics! ^^
Rick Rubin, die maakt wel goeie platen!
Kom op mensen hij heeft een eigen label, tuurlijk heeft hij zoveel geld.
@MAB: zat artiesten die geen label hebben en ook zat geld.
@rubenpriest: klopt.. er zijn nou eenmaal (veel)mensen die rapmuziek luisteren, dus ze verdienen veel geld he. Niks aan te doen.
@MAB: kheb t niet alleen over repmuziek..
@rubenpriest: yupp.. justin bieber verdiend ook heel veel geld.
@MAB: ook alleen maar omdat hij bij zijn geboorte zo’n harde trap in het kruis heeft gehad dat de gevolgen nu nog hoorbaar zijn…
Onbeleefd en raar dat je met je zonnebril op de foto gaat…
@splitsecond: hij wilt niet met zijn kraal oogjes op de foto, kijk maar eens op google, je vind geen een foto zonder zonnebril
Florida is een moeras. Geen woestijn. En de meneer waarvan sprake ken ik niet maar aan zijn autoverzameling te zien is het vergane glorie.
Die velgen op die aston, *kwijl*… En die dub velgen op die maybach en bentley vind ik ook altijd wel wat hebben, maar dan liever een stukje kleiner;)
Damn wat staat die maybach coupe hoogop z’n poten. Is deze geschikt voor offroad?!?
@jack_abarth:
Wacht maar totdat hij met zijn homies instapt. Dan heb je meteen een low-rider!!!
Oh oh wat een frustratie, haat en jaloezie! Alleen al daarom gun ik hem die autos :)

En pininfarina, je bent echt wereldvreemd, ga eens naar een land of buurt waar “die negers” wonen, mss verruim je je kortzichtige blik. Btw, heel sneu dat je papa maar chirurg is en geen voetballer of rapper. Ik leef met je mee….
Hij heeft zo te zien niet alleen een voorliefde voor auto’s, maar ook voor putdeksels…
@stanoow: hahaha mooie humor :D
Gast het wel smaa, niks mis met zijn collectie.
Op zon saaie lelijke Continental GT kan makkelijk een setje opvallende velgen.
heb je een mooie en sjieke limo als een maybach stop je er van die pauper velgen onder. waarom?
Bah ,wat een verzameling zeg .Leuk maar het zijn net van die blondjes die uitgewoond zijn.
Wat zijn die neger velgen toch lelijk. Het verpest de auto helemaal. Je wordt toch niet meer serieus genomen met die bentley.
@lscorkscrew: Hier in Europa niet nee. Daar is het helemaal da bomb.
@rubenpriest:

Ik denk dat er hier mensen zijn die het ook tha bomb vinden net zoals de gemiddelde man daar het wel afschuwelijk zal vinden.
Hij heeft zoveel geld maar blijkbaar niet voor een scheerapparaat of een mooie zonnebril of hij is er te lui voor om zich te scheren of hij weet gewoon niet hoe het moet;p
@timmm: sommige mensen vinden een baard gewoon mooi of stoer of wat dan ook
Misschien leuk om te melden dat de meeste auto’s van de beste man lease auto’s zijn, en de beste man bijzonder weinig verstand van auto’s heeft… (hij noemde een Alfa 8c een Spyker)
@meneersander: …jij hangt aan zijn lippen als hij wat onzin uitkraamt ?
@Megakix: ik luister wel eens van dat soort muziek en dan komt deze beste meneer ook wel eens voorbij.
@meneersander: lol het kan soms best lekker zijn idd
@meneersander: Vind zijn muziek wel leuk moet ik zeggen en ach so what dat ie een fout maakt met de merknaam.
Iedereen maakt fouten.

Vanaf 0:56
http://www.youtube.com/watch?v=4Y-CGwI1yjk
@house: nja moet zeggen dat het meeste van ze nieuwe muziek vooral over wijven en geld gaan. Terwijl -het schijnt- dat hij een van de armste van die rappers is. (relatief gezien dan:p)

Ook dat hij zo stoer doet over drugs etc. Terwijl de beste man zelf een CO was. (waar ik overigens niks op tegen heb) vind ik raar…
@meneersander: Dat is waar maar met 25 miljoen dollar doe je het natuurlijk ook niet slecht.
We weten niet hoe hij denkt natuurlijk maar zeg nou zelf, de meesten doen stoer over drugs dat soort dingen.
Moet zeggen dat ik van zijn nieuwe album nog maar weinig geluisterd heb, zijn album Deeper than rap vond ik wel goed.
http://www.youtube.com/watch?v=Opkz9rCVuMk
@house: Ja oke. Maar hij is er ook wel eentje die goed is in ruzie zoeken zonder gegronde rede, maar als er dan serieus op gereageerd wordt zit hij een tijdje ondergedoken (ondanks dat hij dat natuurlijk ontkent)

Ook (en dat geld voor alle rappers) moet hij niet zo zeiken dat iedereen zijn muziek illegaal download. Want hun rappen zelf alleen maar over welke illegale dingen hun wel niet doen. Kijk enkel al naar wie hij zich vernoemd heeft…
Mooie verzameling, maar wel een tikkie inspiratieloos. Dit zijn allemaal auto’s die iedere rijke standaard koopt.
,,,huh ? dat was toch een goochelaar ? ;)
@Megakix:
En niet verwarren met Bob Ross hé, die was schilder…
beetje standaard voor die donkere rappers, bentley’s met net iets te groten velgen
emile_benz via Android app
Alsof ik vandaag nog niet genoeg lelijke velgen gezien heb… :-\
Jammer genoeg wel zijn oude collectie die hier gepresenteerd wordt, meneer heeft ondertussen hele andere auto’s..
Snap het niet. Al die jaloezie
Er zijn mensen die het ALTIJD beter doen dan jij.
Maar ook die het veel slechter doen.
Ken de hele man niet.
Maar hij heeft het beter voor elkaar dan ik.
Gun hem die auto’s van harte.
Zou me ooit zo rijk mogen worden dan zou er maar 1 supercar op de oprit staan, een tweedehandsje (ik ben toch niet gek)
Zo’n EB 110.
Voor de rest alleen maar oude en gewone meuk.
En oude rallywagens
Dat weer wel dan.
En die Harley trike uit 1949 (voor de US Post gebouwd) die nog geen $20000 opbracht.
Helemaal gerestaureerd.. (bij gallery 63)
Want jongens en meisjes : Eet wat gaar is, en koop wat klaar is – de Sjonnies.
Oeeeeh Miami Nights, I’m living the LIFE……… Fantastisch dat AB nu ook al muziek gaat recenseren. Het is gewoon een goede plaat, beter dan elke nederlandse rapper. Goede beats en leuke artiesten die meewerken. Rick Ross the Boss, heeft nooit rauwe en diepzinnige rapteksten gehad, is een typische GOODLIFE rapper en daar is niks mis mee. Maar ja als het geen trance is bij AB is het bij voorbaat al niet goed………..
Gaaf hoe de straat weerspiegelt in de deur van die zilveren conti :o
Ricardo is nog nooit in Florida geweest?
Het is nou niet bepaald een woestijn…
Ik ben even voorbij gegaan aan die miljoenen, Maar echte oldskool rap 80’s/nog met 70’s invloeden, 80’s, gangstarap en begin tot mid jaren 90 hoor ik nog steeds het liefst.

Wil niet zeggen dat vroegah alles beter was, zeker niet maar ’t was meer upcoming, met ook meer stromingen als nu.

Daarom voor de luisteraars…

http://www.youtube.com/watch?v=5sc_nQiuDN0

http://www.youtube.com/watch?v=iOnZ3YtA1Q0

http://www.youtube.com/watch?v=Z4rkifuO1kc

http://www.youtube.com/watch?v=QWfbGGZE07M

http://www.youtube.com/watch?v=ISeV_xF4w6Y&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=AHLnv–a9kA

http://www.youtube.com/watch?v=Vi6TnG2SpvM

http://www.youtube.com/watch?v=DxA9Rp9G8jM

http://www.youtube.com/watch?v=vQObWW06VAM

http://www.youtube.com/watch?v=BjJwXaqrSVI&feature=fvst

En soms zie je nog mooie auto’s ook..

Wou het gewoon even kwijt..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).