De BMW i5, Tesla is de allerbeste en EV-voordeel voor weg tussen A’dam en Almere #Groen7

Auteur: , 19 Reacties

Na de i3 en de i8 wordt er waarschijnlijk een i5 in het leven geroepen bij BMW-i. Verder laat Tesla wat spierballen zien en roepen ze dat de Model S "de beste sedan ter wereld" is. En terwijl Californië groene regeltjes blijft verzinnen heeft Stichting Almere Bereikbaar het idee geopperd om een verbindingsweg naar de hoofdstad alleen toegankelijk te maken voor elektrische auto's. We. Verzinnen. Het. Niet.19 reacties

Vind ik de Fisker Karma toch een stuk fraaier, dit is net een Mondeo.
yox via Android app
@E34M5Touring: kan jij me please vertellen wat je er nou zo mooi is aan die karma? Heb hem oo verschillende beurzen, en zelfs al in het wild gezien. Maar ik kan er niks moois aan ontdekken. Kan zijn dat ik verkeert kijk..
@yox: inderdaad “verkeert”
@yox: Om Dhr. Teeuwen te citeren: Das een gevoel, ken je niet uitleggen. Is gewoon persoonlijke smaak. Vind hem extreem zonder opzichtig te zijn.
@E34M5Touring: Dat is toch goed?
james125 via Android app
Ongelofelijk weer tegen de muur brandstofslurpers, dit is een negatieve benadering.
kleine opmerking ab er staat geen lees meer op de voorpagina, ,
verder denk ik daat de electrische zeepbel zowat elk moment uit elkaar zal spatten, mensen beginnen nu reeël ev’s kopen, en merken dat het toch niet zo handig is as ze verwachten, oplaad tijd actieradius, prestaties , en eventueel betrouwbaarheid , en mensen gaan terug op de klassieke verbrandingsmotor, die ondertussen zo goed doorontwikkeld is dat je goedkoper zal afzijn, en om de op dat moment verpeste reputatie vn de ev ng rechttrekken zal nooit lukken en de trend zal over zijn, de ev is er te vroeg , lang ng niet gebruiksklaarin mijn ogen…
@bpc: Om nog maar niet over de restwaarde te praten.
@meneersander: sterk punt ! restwaarde zal inderdaadook niet schitterend zijn, tip aan de consument, wil je nu een ev kopen run away, je kan ng altijd een ev kopen als het toch een succes blijkt ( wat ik ten sterkste betwijfel…)
@bpc: Nja, als je kan opladen in 5 minuten, en 500km rijden zal het wel aanslaan, maar de EV’s van nu zullen geen lang leven gegund zijn.
En dit allemaal op Groen7 !
BmW I5 ? Zou het niet I5 gaan heten ?Dus zonder de BMW naam?
@norge: Dacht ik ook.Maar wel met BMW onderdelen?
ik heb een abonoment op een autorevieuw in de vorige uitgave stond ie erin ik vond die mooi maar de prijs is overdreven.
@autobloger: what the hell did I just read? Naam, spelling en leestekens kloppen voor geen meter.
@bpc en word je betaalt door de olie industrie ? of ben je medewerker

Als je echt zo kort zichtig bent dan heb je echt een flinke plank voor je kop. De brandstof auto heeft er 100 jaar over gedaan om dit te bereiken ik wil de elektrische auto wel over 3 a 4 jaar zien ze zijn nu al efficiënter dan de brandstof auto.

En geloof me ik vind V12 ook geweldig maar EV is de toekomst

25% procent van de energie word maar omgezet in beweging

elektrische motor heeft een 85% efficiency

denk daar maar eens over na het is kwestie van tijd
@johnsmith: efficiënter misschien, maar zeker niet makkelijker. Ik geloof nog steeds in waterstof, dan wel brandstofcel. Deze is het makkelijkst bij te vullen en daar gaat het mij nou om. Als ik op een dag minimaal 200km rijd, ga ik toch twijfelen met accu’s. Kan Ik niet eens mijn telefoon opladen wil ik zeker ervan zijn dat ik aan kom..
@jzaero:

Ik zet ook in op waterstof. Elektrisch rijden is gewoon een tijdelijk hype, @johnsmith ; de elektromotor is wel efficiënter, maar er kan nog maar 0,25 kWh uit een liter elektrolyte gehaald woorden, terwijl dit bij benzine rond de 13 kWh is, komt er op neer dat de brandstofmotor uiteindelijk nog steeds 10x efficiënter is per liter ‘brandstof’
Halen jullie op Groen7 zo weinig unique hits dat pluggen hier echt noodzakelijk is? :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).