De eerste getunede Golfjes VII zijn een feit

Auteur: , 38 Reacties

Nou ja, op papier dan, want de zevende generatie Golf gaat pas vanaf november in de verkoop. Toch kon een drietal tuners het niet laten de auto alvast naar zijn eigen smaak te shoppen, waarmee ze heel hard 'FIRST' kunnen roepen.

Photoshop-tuning, het is een beetje (veel) nutteloos, maar we weten hoeveel jullie van de nieuwe Golf houden, dus vooruit.

Oettinger won het onderlinge wedstrijdje, en presenteerde als aller- allereerste een ietwat gewijzigde Golf, die je bovenaan het artikel ziet. Toen kwam MTM, dat eigenlijk niet veel meer doet dan een ander bumpertje en een set Bimoto-velgen monteren..

VW Golf VII MTM

..en tot slot is daar ABT, direct herkenbaar aan de dikke turbine-velgen, die ze op elk model flansen. Ook hier zien we extra pijpjes, maar ook gaas in de achterbumper (..). Aan de voorkant zien we een extra spoilerlipje, en kijken de booskijkers je…eh ja..boos aan. De Abt-spiegelkapjes en zijskirts moeten de auto afmaken.

VW Golf VII ABT

Naast een ander uiterlijk belooft Abt tevens betere motorprestaties – de opvoersetjes gaan als volgt, tussen de haakjes staan de standaardvermogens:

1.2 TSI – 105 pk (86)
1.4 TSI – 165 pk (140)
1.6 TDI – 125 pk (105)
2.0 TDI – 180 / 210 pk (150 / 184)
38 reacties

Zo’n eenvoudigere bumper staat hem wel goed.
Goeie genade… niveau van die fotoshops is ook wel bedroevend. Lekkere reclame voor je plestik spoilers.
@nielsvanderweiden: Dat viel mij ook op. Bij het artikelplaatje is het rechtervoorwiel zelfs verdwenen. Er zijn hier denk ik genoeg mensen die dat honderd keer beter kunnen!
Triest, echt… Heel triest.
@nielsvanderweiden : Koop een betere pc ?
@stefanbier: Koop een betere auto ;)
@stefanbier: hoezo? Die photoshops zijn gewoon slecht… Of vind jij van niet
Laat het VAG bashen beginnen!

Best raar dat iedereen een plank voor zn kop houdt en roept dat die wagen waardeloos is.. Lach me soms helemaal kapot hier! Hmm vw is kut vanwege die tsi-tjes.., nee joh echt kut die vw-s want ik had een keer eentje die niet startte, kwaliteit is echt waardeloos blah blah.. Turbos moet je 20x vervangen ghehe..
Ach, wat moeten we toch zonder autobloggers? (:
gedwongenleaser
@lamborgfan: gelukkig zijn er evenzoveel VAG-lovers die evenzoveel onzin uitkramen, trekt de boel weer mooi gelijk. Overigens ben je met de opmerking die jij plaatst gewoon aan het provoceren, ben er zelf nog niet helemaal uit wat nu sneuer is; dom reageren of dergelijke domme reacties uitlokken?
@gedwongenleaser: geen idee, ik zit er niet mee (;
Nu nog een foute DTM uitlaat er scheef onderhangen en voilá!
Ze mogen roepen wat ze willen, maar Tupperware is GEEN tuning…
@ramshoek: en tupperware is voor als je je eten op een andere dag weg wilt gooien
Zijn die voorlichten ook gewijzigd op die MTM en Oettinger? Dat is toch geen Golf VII.
Saai
Wat @adyton zegt, die Oettinger en die MTM zijn überhaupt geen Golfjes VII. Photoshops van photoshops dus. Iets beter je best doen AB…
@thomaz @adyton: Toch presenteert Oettinger t als Golf VII – http://www.oettinger.de/news/detail/artikel/preview-oettinger-golf-vii-die-markante-linienfuehrung-besticht-auf-anhieb/?PHPSESSID=aba660a230bf5a8b915c05fd9e4d5e21
@sir_smokalot: aha. AB is nu dus ook een PR-doorgeefluik geworden zonder de feiten te checken. Of Oettinger het nou zegt of niet, dat geval op die plaatjes is níet de Golf VII.
@thomaz: Wat is het verschil?
Non gephotoshopte vd Oettinger, en de olievlekken van de velgen geschrobt. (toch geen verschil met de 6)http://www.procartuning.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/o/e/oettinger-golf-vi-reprogrammation-cartographie-moteur-action-tuning_1.jpg
@kaasboerin: Ik dacht dat die Oettinger al stoeprandschade had bij de spaken…….
@kaasboerin: het verschil is dat deze mooi is en daar boven gewoon echt niet !
Je moet toch wat, als je hetzelfde koopt als iedereen.
die van MTM is het mooist.
@the-budel-guy:

Dan vind je die van oetinger waarschijnlijk ook mooi, die heeft namelijk exact dezelfde voorbumper alleen het grilletje is iets anders.
Ik vind die ABT wielen niet mooi. Op de shop staan ze absoluut niet in de standaard wielkast. Of ze zijn te groot geshopt. De boys van MTM hebben zich niet druk gemaakt. En terecht.
Photoshop op papier?
Moet je het wel eest uitprinten dan .
@norge: +r
Die golfjes worden met elk nieuw model saaier
Tunen ze je petje ook?
petje op! zonder petje zal je ze ook niet tegenkomen in deze golf.
jeuzes wat een lilike apparaten
Waarom zou je je Golfje op een Astra willen laten lijken?
Denk je dan echt dat ie minder saai wordt….
Ik ben blij dat ik enig opvoeding heb gehad en niet in zo\’n geval gezien wil worden. Ik zie ze al rijden, petje op, boeminstallatie op mach 10, rijdend tegen de passagierstoel leunen, linkerhand op het stuur en psssssst tegen \’die\’ meisjes roepen.
Zonde van \’t geld, maar dat is maar mijn bescheiden mening. Koop dan gelijk een auto die je aanstaat. Btw, kleine broertje Polo vind ik in de recente versie veel geslaagder.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).