De Ferrari 458 van een FC Barcelona-fan uit Dubai

Auteur: , 31 Reacties

Leuk, een uiting van clubliefde met 570 pk onder de kap. Jup, dit is de 458 Barca Edition.

Deze 458 rijdt rond in het Dubai, waar men het luxeprobleem heeft dat een standaard supercar al lang niet meer opvallend genoeg is in het straatbeeld. Talloze wrapjes en tuningpakketjes brengen daar wel verandering in, maar deze voetbalfan doet het wel heel opvallen. Xavi en Messi op de voorkant naast een F.C. Barcelona-logo, en een teamfoto op de zijkanten. Echt mooi wordt ‘ie er niet van, maar hé, alles beter dan een A1 in Barca-livery.

Bekijk hieronder de video van de 458 Barcafanboy Editie. (via Motorpasion)31 reacties

zonde, erg zonde
Haha humor.. Als ik meer geld verdiende dan ik per dag kon verbranden en geen poep gaf, dan ging ik voor zoiets

http://cdn2.worldcarfans.co/2011/3/31/medium/18781501822047383439.jpg

Ach ja, wat een mens doet om z’n auto op de parkeerplaats terug te vinden…
Hee, is dat niet die Finse GT2 die inmiddels kapotstuk is?
@sir_smokalot: Nee, dat is ‘m wel
Volgens mij lachen die andere sjeiks daar eens mee:

“hey, kijk dat is een standaard logo van FC Barcelona”
@Carreza: Hahaha, wat een stakker, geen lasershow tijdens het rijden?
@baasbas: een lasershow? Te standaard! :P
@Carreza: een gepimpte pooptruck, dat is nu IN!
@Carreza: eeeuhm, lasershow + hokey spokes?
@baasbas: you win :D
@baasbas: Like a boss!
Als je geld teveel hebt een geen fan bent van Barca:
Alle modellen kopen en de 1 voor 1 de shredder insturen.

Muahahahahaaaa… :twisted: :lol:
@kliko: scuzi, verkeerd gelezen. Dacht dat t een limited edition voor die autobeurs in dat “ikbenterijkenikweetnietwatikmetmijngeldmoet-land” was… :D
Nu in dit geval zou ik het niet erg vinden als het in de fik steekt
FC Barcelona is op dit moment zo goed, dat je haast niet zou weten welke spelers je op je auto zou willen. De beste voetballer van de wereld Lionel Messi staat er zonder twijfel zowieso, maar wie daarna? Iniesta, Xavi, Villa, Sanchez, Dani Alves of Pique allemaal zijn ze goed.

Verder een mooie auto geworden met deze spelers en de clublogo.
@agera: In principe zit je met Xavi dan wel goed, die speelt al jaren stilletjes in dienst van het elftal, terwijl hij bij een andere club de vedette zou zijn.
@statler: Xavi is ook de vedette bij FC Barcelona soms in de schaduw van Messi, omdat de (meeste) aandacht naar hem uitgaat. In mijn ogen is Messi de betere en Xavi de belangrijkere. Messi kan wedstrijden beslissen en Xavi kan wedstrijden bepalen, hij is zo goed in het lezen van een wedstrijd. Een kwalitatief nog betere versie van Wesley Sneijder en een van de beste middenvelders in de afgelopen 10 jaar.
Die man is zo geniaal als geen ander kan hij een pass geven, zelfs op 40 meter kan hij een spits voor de goal zetten. Hij is niet de snelste, maar dat maakt hij meer dan goed met zijn inzicht, geslepenheid, vastberadenheid, doorzettingsvermogen, professionaliteit, techniek en leiderschap.
Verder kan hij schieten, druk zetten, spelen naar voren toe, afvallende ballen oppikken en het spel hervatten druk zetten, rug dekking geven aan teamgenoten, spelen tussen de linies en het positiespel perfect uitvoeren.
Hij straalt rust uit kan zowel aanvallend als verdedigend mee, kan op meerdere posities uit de voeten hij is niet te beroerd als hij als enige met de punt naar achter moet spelen. In voetbaltechnische begrippen een echte `6“

Dankzij spelers als Xavi en Iniesta is Lionel Messi de beste speler ter wereld. Het is een feest voor aanvallers als je zulke middenvelders achter je hebt spelen. Het centrale duo Puyol/Pique is ook het centrale duo van het Spaanse Nationale Elftal, het duo op met middenveld Xavi/Iniesta vormt tegelijk ook het middenveld van het Spaanse Elftal. Dankzij spelers als Xavi en Iniesta heeft Spanje de afgelopen jaren alle prijzen in de wacht gesleept. Dit kan ik helaas niet zeggen van het Argentijnse Elftal waar Messi speelt. Dit laat uiteindelijk toch zien hoe belangrijk Xavi wel niet is voor zowel FC Barcelona als het Spaanse Elftal.
Verder is Xavi ook een voorbeeldpersoon op het veld vanwege zijn gedrag, dat kunnen we helaas niet over elke voetballer zeggen.

Groot respect voor Messi en Xavi als topsporter en als mens, twee topvoetballers!
Apart, al zou ik de namen weggelaten hebben op de ‘motor’kap, dat zou er al stukken beter uit zien denk ik.
Niks tegen Barca maar wat een verkrachting zeg. Die A1 was stijlvoller.
Als hij een echte fan was, dan had hij de hele auto beplakt met de club kleuren. Schijnbaar hebben die sjeiks ook last van de crisis.
Woohoo, spuuglelijke creatie van een fanboy die een soepjurk draagt…


Bweurk, fanboys zijn al erg maar Barca fanboys zijn met afstand het ergste…al helemaal van die lui uit de rimboe of zandwoestijn die nog geen fatsoenlijk voetbalveld herkennen al zouden ze er op slapen.
Hij had gewoon de hele auto moeten laten wrappen, nu is het gewoon niet een geheel.
beetje gay 2 mannen op de motorkap ;)
Gesponsoord door Barca of de sponsoor van barca?
Nee, die zit in Qatar :) En die betalen al 30 miljoen euro (of 300.000 groene biljetjes) per jaar aan FCB. Vinden ze vast genoeg :)
Die is best wel lelijk. Neem dan een foto van bijvoorbeeld Kim K. of van die geile “alle gaten vullen” pornofilmsterren.
Ach, als je het kan betalen, boeit het verkrachten van een auto je ook niks.
Je bent echt debiel als je zulke stikkers op je supercar plakt….
Al die Barça gedoe :x Wedde dat de meeste fans geen “echte” fans zijn? Enkel en alleen omdat ze zo beroemd zij geworden de laatste tijd.
Altijd die arabieren maar afkraken, zij genieten tenminste van t leven daar. Geen last van slurptax enz dat kun je hier nauwelijks na doen in dit kikkerland.zij weten hoe je geld moet uitgeven.
Die gasten wisselen van supercar net als de meeste hier hun onderbroek in de week. Zo dat moest er ff uit.
Jammer dat zo een mooie auto wordt verkr8 door een fanboy! +1 voor de auto
-1 voor de bestuurder

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).