De matzwarte S5 van Leroy Fer duikt overal op

Auteur: , 93 Reacties

Een matte wrap, zwartgespoten Audi-velgen en getinte achterruiten. Sinisterheids lvl: Leroy Fer. Wie? Die voetballer van FC Twente, uiteraard.

Hij is slechts 22-jaar en heeft nu al een baltrap-carrière bij Feyenoord en FC Twente achter de rug. Uiteraard is zulks is goed voor de kontzakportemonnee, waardoor professionele voetballers als Fer zich een graag geziene gast bij autodealers maken. De nieuwe voiture van Leroy wordt sinds kort regelmatig gespot in Tukker Country, en ja, matzwart in combinatie met S5-badges trekt de aandacht wel van het autospotters-gilde.

Eerst was daar @amdxp die de S5 in kwestie geparkeerd zag staan bij het stadion trainingscomplex van FC Twente:

Fer's S5 bij FC Twente

Daarna kwam @gyon de Audi tegen in een werkplaats (foto) en zojuist dropte @melvinfotografie een stapeltje alleraardigste plaatjes af van de coupé in Enschede. Bekijk deze afbeeldingen HIERO.

Onopvallend door het verkeer kruipen, niet als je een gewrapte S5 op je naam hebt staan en het spotterslegioen je op de korrel heeft.93 reacties

Of dat mat nou zo mooi is op een A5…kan me er mooiere kleuren op voorstellen. Mooi donkerrood anyone?

Als Leroy er vanavond 1 intrapt echter, dan vergeef ik hem prompt. Zo ben ik ook wel weer.
@bozewolf: bij eentje ben je al tevreden?
@meneersander: ik verwacht niet dat Fer een hattrick gaat maken, nee.

Hoeft niet eens te scoren wat mij betreft, gewoon goeie wedstrijd spelen strakkies
@bozewolf: Met alle respect maar FC Twente verdient betere spelers, die Leroy Fer is overschat.
Aanvallend is Twente sterk en heeft met De Jong, John, Chadli, Verhoek en Bajrami genoeg mogelijkheden voorin.

Maar kun jij mij een ding vertellen wat moet Twente in hemelsnmaa met Plet? Een dramaspits eersteklas vond hem bij Heracles niet eens doorslaggevend laat staan FCT.

Bas Dost ben ik erg gecharmeerd van, erg dom van Ajax dat ze vorige jaar tijdens de winterstop niet meer hebben geboden. Toendertijd zou het zelfs een koopje geweest zijn voor Ajax, aangzien Dost en Ron Jans toendertijd met elkaar overhoop lagen. Dit jaar is dat natuurlijk anders en zal Heerenveen een hoger transfersom vragen voor Dost, omdat hij aan de lopende band scoort.

Misschien is het niet heel erg slim om Dost te halen, omdat Twente 4-3-3 speelt en de trainer een keuze zou moeten maken tussen De Jong en Dost, maar daarnaast zou Twente gelijk over de 2 beste Nederlandse spitsen beschikken in de Eredivisie. Plus nu Janko weg is kun je Dost centraal laten spelen en De Jong een linie terug laten zakken en laten spelen als een 10.
FC Twente zou met dit duo elk tegenstander in de Eredivisie kapot spelen inclusief Ajax en PSV.

Luuk de Jong en Bas Dost toekomstige spitsen van het Nederlands elftal.
@agera: Ik ben blij je uitmuntend onderbouwde, prikkelende en totaal irrelevante mening te lezen over het wel en wee van Fc Twente! Heeft Leroy overigens netjes laten doen, maar donkerrood lijkt mij persoonlijk ook verre van lelijk op deze auto!
@agera: Plet is een breedteaankoop, niks mis mee. Op zo’n jongen loop je niet leeg.

Dost halen zou imo nutteloos zijn. Daar betaal je de hoofdprijs voor en dan? Heb je 2 centrumspitsen (Luuk is geen no10) die je beide niet op de bank wilt zetten.


Daarnaast gaat alles nu soepeltjes, Twente staat 1-0 (2-0) voor en de gloeilampjes geven die Turken een flink pak slaag.

Straks AZ die Belgen nog even afstraffen en dan hebben we een prima rond gedraaid.

(Ajax = fucked)
@bozewolf:
Haha, Leroy Fer heeft wel een hele mooie combinatie

Black on Black on Black!!
@agera: Dom van Ajax om Dost niet te halen??? Ze hebben Sigthorson gekocht, 10X beter dan Dost en een echte Ajax spits, en natuurlijk hebben ze dan ook nog Bulykin dus ik ben blij als Ajacied dat ze die Dost niet gehaald hebben.
@jordy14: Bulykin mag dan afgelopen tijd aan aantal treffers hebben gemaakt, maar ik vind hem geen Ajax waardig spits te licht voor de absolute top. Anderlecht verhuurde hem immers ook en heeft hem definiteif van de hand gedaan, omdat Bulykin nooit kon overtuigen in Belgie. Nooit slecht om een breekijzer als Bulykin achter de hand te hebben om sommige wedstrijden open te breken. De Boer is ook een beetje noodgedwongen om Bulykin op te stellen nu Sigthorsson aan de kant staat wegens een blessure.

Komend op Sigthorsson is hij inderdaad geen slechte spits, alleen is Kolbeinn niet constant en mist hij vaak volledige wedstrijdritme (had hij ook last van bij AZ trouwens). Ik weet dat Kolbeinn nu geblesseerd is, maar ook is hij daarnaast conditioneel soms zwak. Plus is hij daarnaast erg blessuregevoelig. Erg zonde om niet over zo’n spits te kunnen beschikken tijdens beslissende en topwedstrijden zoals de klassieker. Uiteraard is hij wel een goede aanspeelpunt voorin en is hij vaak trefzeker en heeft een goede gemiddelde voor een spits.

Bas Dost heeft erg veel potentieel is gewoon een goede spits. Heeft voor zijn lengte een goede balcontrole, overzicht, kopkracht, is binnen het 16 meter gebied uiterst gevaarlijk. Hij kan verder goed mee in het positiespel en is daarnaast goed met een tweetjes.
Het belangrijksye is echter dat hij Nederlander is, het zou indirect ook goed zijn voor het Nederlands elftal. Je ontwikkelt je immers beter door Europese wedstrijden te spelen zoals Ajax.

Respect voor Bas Dost en Luuk de Jong!
@agera: Eerste zin moet zijn “een aantal treffers”
Whats with the S5 sticker on the rear?
@kaasboerin: Wss S5 logo moeten verwijderen voor de wrap en hij zal toch graag duidelijk maken dat het een S5 is…

Heb er trouwens al mooiere gezien.
Toch liever de RS5….
Als dat zo was had hij hem wel op de goede plek mogen plakken…
@stanny: Lol, wist niet meer waar die zat?? Wat een mafketel.
Leroy? Foute naam, foute auto….
@BMW316i:

Zegt die gene met een 316i met vleugeldeuren en kk lelijke sideskirts als avatar.
@GOD: muhahahah :D (to the point)
@GOD: Tsja, mijn naam zegt ook niet genoeg……? Net zo sarcastisch.
@BMW316i:

gaaf ding dude ..
heb je die deuren nog een beetje wind/water dicht kunnen krijgen ??
en je interieur vloek ..
@lincoln:Ze waaien soms spontaan open! Ben er al eens een verloren op de A7….
@BMW316i: zeiden je schoonouders dat ook toen ze je auto zagen?
@BMW316i: Sws jij bent voor Ajax ! Jaloers ?
@pim95: Ajax? Ik trek voetbal niet eens ;)
Ja heb hem ook al bsak gezien
Het bewijs dat matzwart niet op elke auto goed staat.
Het gaat hier wel nog om de v8-versie ofniet?
@akrapovic:
FF rdw-en en je weet het….
@akrapovic: ja, de pre-facelift met mannen v8!
Lelijk persoonlijk zou ik gewoon een zwarte S5 nemen.

Verder heerlijk om te zien dat Feyenoord zonder Fer beter is en heeft Feyenoord met Bakkal een goede vervanger in huis. Leroy Ferv heeft tot nu toe ook niets klaar gespeelt bij FC Twente, waar Brama onopvallend maar goed speelt.

FC Twente succes vanavond in de Europa League,
jammer voor Ajax die een loodzwaar tegenstander heeft geloot en ook PSV zal doorbekeren.
ik vind de audi-ringen in de grill wat vreemd staan zo, en ik zou ook de S5-badges weglaten.

verder netjes gedaan, ik heb auto’s van voetballers met een slechtere smaak langs zien komen.
Sorry heren, maar als echte tukker moet ik even mededelen dat de tweede foto niet is gemaakt bij de Grolsch Veste. Dat stadion is wel iets groter.. :P Dit is bij de trainingsfaciliteit van Twente, het FBK stadion in hengelo.
OT: Ik vind het wel een lekkere bak. Kan zo in Fast and Furious Fast Five xD
@tomzic: Klopt het stadion is groter :P en nog groter geworden na de verbouwing. Joop Munsterman wil zelfs uiteindelijk een capaciteit van 40.000.
@agera:

Joop wilt zoveel, maar alles valt in duigen. Afgelopen seizoen het kampioenschap verspeelt en het stadion ingestort. :P
@bempi: Een geniale man als je het mij vraagt een voorzitter met duidelijk verstand van voetbal. FC Twente is hard op weg om een structurele topclub te worden, hierin heeft Munsterman een belangrijk aandeel in.
Voor alle vertrokken spelers, goede vervangers voor terug gehaald (misschien muv B.Ruiz)

Het stadion gebeuren zal hem niet tegenhouden, ik denk dat hij koste wat het kost zijn doelen gaat behalen en realiseren bij FC Twente. Aan de andere kant is het ook mooi voor Nederlandse voetbal, als het hem lukt met de nadruk op als heeft Nederland een nieuwe topclub erbij!
@agera: jij bent echt aan het hopen op een voetbaldiscussie he?
@akrapovic: Niet perse, maar heb er echt zin in vanavond vanwege het Europese voetbal namelijk de Europa League. Daarnaast ben ik helemaal gek van het voetbal en met het aankomend EK in het vooruitzicht begint te spanning al te komen.
@agera: haha ik heb het in de gaten ;)
@agera: Twente zal voorlopig geen topclub worden, het Nederlandse club-voetbalniveau ligt ver onder die van de rest van West-Europa. Als je Neerlands kampioen wordt is dat niks.
@syliaca: Nederlandse topclub, niet Europese topclub. Die hoop hebben we in NL al jaren geleden moeten laten varen.
@bozewolf: Met jou ben ik het eens ;)
@bozewolf: Dat klopt ook wel, maar om die doelstelling te kunnen behalen heb je ook spelers nodig van internationale klasse. Soms mis ik gewoon spelers als een Dennis Bergkamp bijvoorbeeld. Voor mij zonder twijfel de beste Nederlandse voetballer aller tijden.
@syliaca: Ik heb het over de langere termijn een topclub zijn ze nog lang niet maar kunnen zij wel worden. er zit genoeg potentie in FC Twente.
@agera: potentie op dit moment, over 5 jaar zitten ze weer rond de 10e plaats.
@syliaca: Daarom is Joop Munsterman de juiste man voor FC Twente.
Karel Aalbers en Dirk Scheringa respectievelijk Vitesse en AZ hadden een missie en hebben daarbij gefaald. Joop Munsterman hanteert een ander strategie en zit op de goede weg.
Het sprookje van FCT is nog lang niet over.
@agera: Dirk Scheringa heeft niet gefaald met AZ. FCT will soon be over.
@syliaca: Indirect wel ik zou het wel in zijn geheel willen typen, maar anders wordt het te lang en heb geen zin om zoveel te typen.

We zullen zien wie gelijk zal krijgen betreft Twente ;)
@agera: Over 5 jaar zal ik je nog eens even duidelijk maken wat jij nu hebt gezegd, en dat dit niet klopte ;)
@agera:

Als je bekijkt dat hij Wielaert en Janssen duur heeft verkocht aan Ajax en daarbij betere vervangers haalt die goedkoper zijn en die Ajax ook kan halen maar niet doet, dan zeg ik ja hij is een geniale man. Zo hoor je zaken te doen.
Ik vind Twente nu al een topclub waardig en je mag dan ook gerust spreken over een Top 5 ( Ajax – PSV – Feyenoord – Twente – AZ / Heereveen ). Als je zolang constant presteert en mee doet om de landstitel e.a. prijzen en aan het einde v/h seizoen hoog genoteerd staat met een CL of EL ticket dan hoor je er gewoon bij.
Toch blijft gemiste prijzen en het instorten een litteken op zijn management.
Die S5 badge achteraan hebben ze blijkbaar op de verkeerde plaats gehangen na het wrappen.
@jonee: ja maar dat lijkt me wel een heel domme fout, ik bedoel.. oook heel dom van ons voetballetje als hij het niet opgevallen is btw.
@lambo4all: ook heel dom om je auto in dezelfde kleur als jezelf te wrappenXD
@jonee: inderdaad. Nu lijkt het een wannabe :D
Hij is zo heerlijk zichzelf gebleven, goud eerlijke jongen.
4.2 V8 met 300-nogwat pk.
bouwjaar 2010…..
met een bpm ter waarde van A1
@nelly0183: het verschil tussen 300 nog wat en 360 pk is nogal groot. Net als het verschil tussen AB en groen 7, want je zit zo te horen verkeerd!
Doet Toby Alderweireld het wat mij betreft beter in de categorie voetballers met matzwarte A5:
http://tinyurl.com/7pd2cs5
@thmsss: mag dat zomaar van hoofdsponsor Mercedes :o
Prachtige auto.. verder lilluk.. rijdend schoolbord.. nu met gratis krijtjes.
Zal wel een wrap zijn ziet er niet uit.

Als je dan die c-coupe amg in het matzwart zag dat is pas mat.
Mijn foto’s zijn inderdaad gemaakt in Hengelo bij het Trainingscentrum Top artikel!
Trabzonspor FTW (Al ben ik Galatasaray fanaat).
@atakan: Als Galatasaray fanaat en uA hoop ik op een overwinning van PSV vanavond. Na de omkoopschandaal in Turkije zullen trabzonspor, besiktas en fenerbahce zich verenigen en samen tegen ons keren.

Ook al moet Galatasaray het opnemen tegen de overige 17 clubs in Turkije zal Galatasaray het winnen.
Elke Galatasaray supporter zou Adnan Ozturk hierin moeten steunen.
@agera: Galatasaray is de smerigste club uit turkije, dat ze niet zijn gepakt dat is een ander verhaal, We weten allemaal dar galatasaray heel veel ‘vrienden’ ik de competitie heeft. Nummer 1 van turkije en tevens t beste club van turkije met zowel voetval basketbal volleybal vrouwen basketbal en vrouwen volleybal is Fenerbahce nummer 1! Vroeg of laat gaan we allemaal zien wie er schuldig zijn, en dat is zeker geen Fenerbahce dat kan ik je vertellen ;)
@honeyhanger: Klopt fenerbahce is het beste in het omkopen van wedstrijden.
fenerbahce is de eerste turkse club die o punten behaalde in de Champions League schande van Turkije zelfs Bursa deed het beter.

Galatasaray is de eerste club uit Turkije die een Europese prijs heeft gepakt, Uefa Cup en Super Cup.
Je kan zeggen na 10 jaar praat je daar nog steeds over, klopt want wij zijn de enige club die Europees een prijs heeft gewonnen.
Jullie mogen daarover hooguit dromen. De enige prijs die jullie kunnen winnen is op de Playstation en die droom is ook over na het uitzetten van je PlayStation.

fener kumeye, fener kumeye Ibne fener!
@agera: volgens mij doet het nog erg pijn dat jullie al meer dan 10 jaar niet uit kunnen winnen van fenerbahce, komt goed maak je geen zorgen, jullie pronken alleen met voetbal terwijl fenerbahce ook erg succesvol actief is bij andere branches, jullie zijn gwn kleiner face it. Aslan sutu icer aslan gotu siker bu alemde kral genc fenerliler!
@honeyhanger: Wat boeit volleybal, basketbal mij nou kneus ik beb voetballiefhebber. Tuurlijk in elke branche of het nu volleybal, basketbal of voetbal is kopen jullie tegenstanders om. Jullie gaan degraderen en je hebt het nog steeds niet in de gaten. De dag dat jullie degraderen wordt de mooiste dag, die ik elke dag ga vieren. Git babana sor wanneer hebben jullie de Turkse beker voor het laatst gewonnen o.c. Sikilmis ibneler analarini verirler orospu cocugu fenerliler. N.K.F.V.A.S.
@agera: ana baci kufur etme yavsak herif, senin anan bacin belli bile degil, sikilmis ermeni tohumu seni, simdi siktirgit kaybol burdan, zinadan dogmus velet seni
@agera: az kaldi kocaniz gotunze sokacak yarragi, sabret o anusteki kivilcimi sondurecegiz,seni ultavesti pici seni ,24 gun sonra kocan azginligini giderecek rahat ol avrupa fetosu.
@quattroporte: besiktas en fener elele kumeye orospu cocuklari kumeye kumeye, bizimle kimse basedemez! Daarom gaan jullie je verenigen tegen ons.

Wat betreft KADINKOY aminiza koymaya gelecez hic merak etmeyin.

SIZI fenerRUM patriklileri! Cumhuriyet icinde cumhuriyet kurma isteyen HAIN KOPEKLER SIMDI SIKTIR GIT.
PAOKLULAR, PANATHINAIKOSLULAR GELDI AMINIZA KOYDU PICIN EVLADI KONUSTURTMA BENI BURDA, ADAMLAR 3000 BIN KISI GELDI SIZ GIDEMEDINIZ YUNANISTANA KORKAK PIC. SONSUZA KADAR ultrAslan!

OLUMUNE GALATASARAY, OLUMUNE GALATASARAY
@agera: hahah her sene koymaya geliyonuz lan ,ama bi halt goremiyoruz ,metrobusle mi geliyonuz fransiz ogullulari ,gelecegeniz tabi birde goreceginiz olacak koca yarragi sokacagiz kiciniza sonra rerere rarara gazsaray gazsaray cinconcon diye diye doneceksiniz
Houden we het wel even in het Nederlands hier?
@sir_smokalot: Je hebt gelijk, ik ga er ook niet meer op in.
@agera: siktir git ozaman amin oglu ,yarrak kafali beynini sikeyim senin.
@agera: ha birde sakin ol sampiyon, adamin gotunden kan aliriz ,fazla kivirma ultravesti pici
-=edit: als gezegd, in het Nederlands graag=-
@agera: Jullie met dat omkoopgedoe, is al een verleden tijd.. Laat het lekker, stelletje Kanarie’s.
@atakan: Wij gaan het pas laten als SikeBahce zal degraderen een passende straf heeft gekregen voor het omkopen.
waarom geen rs5
Wat betekent F.C. Twente en wie is Feyenoord ? Wat is een baltrapcarriere (klinkt pijnlijk) en waarom is die VW zo vaak op de foto gezet?En waarom zijn ze de glimlaag op die VW vergeten ?
@norge: F.C. Twente betekent instortingsgevaar, Feyenoord is je beste vriend (net als google). Een baltrapcarrière is inderdaad pijnlijk en ik denk dat wat jij in je hoofd hebt juist is. Die volkswagen is een Seat RS5. Vergeten is de favoriete hobby van VAG, wat je voornamelijk kan herkennen aan het vergeten van nieuwe ontwerpen.
@syliaca: Ha, eindelijk begrijp ik het :)
@norge: haha ;)
Gaan we ’t hier nou over voetbal hebben? Dan ga ik er ondertussen met die audi vandoor, ziet er prima uit :D kereltje heeft wel redelijk smaak. Moet wel eerlijk zeggen dat ik ‘m anders had gedaan ;)
Met het oude type RS4 velgen heeft hij een goede smaak. alleen tijdens het terug plaatsen van de badge achterop zijn ze de plaats vergeten blijkbaar.
Zohooww!! Mooie bakkie man!
Voetbal interesseert me echt geen bal en het zal me dus ook worst wezen wie met welke wagen rijdt… maar deze ziet er echt wel dik uit.
Mat zwart op een Audi S5. Been there, done that!
Rare turken, discusseer op turksvoetbal.net over voetbal i.p.v. op een website met auto’s? Bij deze.
Niemand ziet dat het S5 logo achterop verkeerd zit?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).