Video: de nieuwe speeltjes van Batman in actie!

Auteur: , 13 Reacties

Met het vrijgegeven van de derde trailer voor "The Dark Knight Rises" krijgen we ook gelijk wat meer inzicht in de verschillende voertuigen die in de nieuwe Batman film verwerkt zitten. Voor zover we dat nog niet wisten natuurlijk ;).

Op 20 juli zal (ook in Nederland) het derde deel van de Christopher Nolan Batman trilogie in première gaan, maar tot die tijd zullen we het met de trailers moeten doen. Helaas zien we de grijze Lamborghini Aventador LP700-4 die eerder werd gespot nog niet voorbij komen. Wel zien we de Tumblers en Catwoman op haar ‘motorfiets’.

Tijdens de opnames werd door Catwoman overigens nog wel eventjes een Imax camera ter waarde van een half miljoen gesloopt. De volledige trailer van 2:20 kan je hieronder bekijken:

The Dark Knight Rises13 reacties

Die Batmobile stond op AG!
Kweetnie. Er was een hoop joechee over de vorige film met de joker en die vond ik knap tegenvallen.
Veel lawaai, weinig verhaal, 1 typische evil mofo, nog altijd slechte kostuums,… ik moet die film gewoon gezien hebben :mrgreen:!
@xilver: :lol:
Ik vind er nix aan..
Geef mij maar Iron Man.
@jordy14: Of The Avengers. Beste film ooit.
@Benjamin1:

Nou beste film ooit ? Veel kopieër werk van Transformers 3, al helemaal als je ziet dat Captain America bijna hetzelfde rent over auto’s als Sam Witwicky & de poort waar aliëns doorheen komen om de aarde te belagen, maar het blijft wel een goeie actie film.
@Benjamin1: moet ik nog zien, lijkt me wel retevet!
Van alle ‘superhelden’ films, zit er in de Batman reeks van Christopher Nolan toch zeker wel een goed verhaal. Kan geen Marvel film aan tippen (alhoewel je die niet eens moet vergelijken…)

Ik kan iig niet wachten!
@twentyeight: Ik neem de Academy Awards al lang niet meer serieus gezien het feit dat Christopher Nolan nog niks heeft mogen ontvangen. DC Comics en Marvell is als fApple en fAndroids is als Ajax en Feyenoord. :D
This is not a car.
:D
Ik zie weinig nieuwe speeltjes. Zelfde motor en tumbler.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).