De vrolijkste Mercedes ML63 AMG op aarde

Auteur: , 37 Reacties

Het kan niet anders dat als je het portier opent van deze ML63 AMG en plaatsneemt achter het stuur dat je onmiddelijk een enorme glimlach op je gezicht krijgt. Zelfs de grootste zuurpruim zal onmiddellijk vrolijk worden als hij dit opgesmukte interieur ziet.

Het hoe & waarom verhaal ontbreekt gelukkig/helaas* bij deze “opgeleukte” ML63 AMG, maar ik heb zo’n flauw vermoeden dat er maar weinig mensen zijn die exact willen weten waarom dit in godsnaam gedaan is. Overigens moet ik wel toegeven dat het knap is dat iemand zoveel moeite heeft gedaan om duizenden “versiersels” aan te brengen in het interieur.

Je moet een redelijk doorzettingsvermogen hebben om dit voor elkaar te krijgen. Helemaal als je tussendoor nog een aantal keer over je nek moet gaan van alle wanstaltige dingen die je de hele tijd ziet.

Wel vraag ik mij wat wie en/of wat er in deze auto rijdt…

Met dank aan Vinox voor de tip!

* = Doorhalen wat niet van toepassing is37 reacties

Dat wordt nog leuk met inruilen. Gadverdamme wat lelijk, en dan niet alleen de stickers, wat een verschrikkelijke kleurencombo voor een ML.
@E34M5Touring: 2x grijs, wie wil dat nou niet ;)
@robbie: Euhh nou ik kan er wel een paar opnoemen heur ;)
Wat een lelijk interieur eigenlijk, dacht dat die dingen wel mooi hout/aluminium hadden met mooi kleurtje leer er in maar dit ziet er uit als een E 220 cdi uit 2002. En ja waarom zou je al die graf stickertjes er in gaan hangen? Echt vet leuk! :s
@mightymike: dat viel mij dus ook al op! Ik dacht eerst dat een low end C-Klasse was oid. Dat zwart plastic in het middenconsole ziet er ook enorm cheap uit.
@robbie: komt door de flitser… ;)
Zet 2 meiden van een jaar of 5 een half uur in je auto met een nieuw plakboek en dit is het resultaat.
@norge: lol! Inderdaad… Met 2 jaar lukt het ook al wel trouwens…
Ik vind het wel humor :)
& wat leren we hier uit:
Laat nooit je dochters onbewaakt achter in een ML63 AMG.
@vale46: “wachten jullie even in de auto terwijl mamma even naar (een 3 uur durende) belangrijke meeting gaat?” Dit is dan je straf!
optische tuning heet dit toch? :-p
Maar om welk type gaat dit? Ik kan dat aan het interieur niet zien. Is het het model van 2001 of 2009. Ik noem maar ff wat.
@robertmooij: de ML63 AMG kwam pas in 2006 op de markt. En gezien het interieur is dit een pre-facelift exemplaar. Deze auto moet dus uit de periode 2006-2008 komen.
Volgens mij klopt hier iets niet,dit is geen amg stuur..foto van buiten is wel amg maar binnen niet..denken jullie nou echt dat Mercedes hun goedkoopste interieur wat je hier ziet, in een amg gaat plaatsen..
@machomehn: al was dit een ML280 CDI, het blijft zonde.
@robbie: Jeetje. Wat valt dat tegen dan zeg. Ik dacht dat ze dat vorige type ook als amg bouwde.
@robertmooij: dat deden ze ook, maar toen was de naam ML55 AMG.
De auto is terwijl ze de foto’s namen, verreden? Gezien de stand van het stuur..
Verder ligt er ook een soort van folie op de bestuurdersstoel. Raar verhaal.
@wouteraerox: folie is standaard bij een onderhoudsbeurt.
@wouteraerox: wat is daar zo raar aan dan? Zo’n stuur is toch gemaakt om aan te draaien.
Ik had nog zo gezegd tegen onze paps dat ik met mijn sweet 16 een oude Volkswagen bus in hippie stijl wil. Krijg ik de oude Mercedes van moeders… Krijg ook nooit mijn zin!
Het Mercedes interieur van de de jaren´70 ´80 en `90 waren mooi overzichtelijk en zagen er degelijk uit. Daarna kwam er een tussenpoos tussen 1999 en 2007-2008 mov de S-Klasse.

De laatste tijd daarentegen kan ik het interieur van Mercedes weer waarderen sinds de introductie van de tweede generatie CLS.
@agera: mov moet zijn muv
Wist niet dat Wibi Soerjadi ook een Mercedes ML had…
Uche hippie….
Nou, het plastic van die stikkers ziet er minstens zo premium uit als het lafgrijze kliko-plastic eronder.
Is dit een custom gemaakt in opdracht van de KOMO-directeur?
Die stikkers – hoor ik zojuist – zijn door de 5-jarige dochter van de directeur van KOMO in zijn auto aangebracht.
@Robbie. Het is me weer duidelijk. Ik heb al zo lang een abbo op autoweek. Ik ben al me hele leven met auto’s bezig en nog leerling monteur ook. En ik wist niet eens dat er eerst een 55 amg van was en nu de 63. Komt wel heel erg over zeg. En dan ook nog eem vader die gek van mercedes is. Haha. Maar nu je dit vertelde wist ik het weer. Maar bedankt voor je info. Nog steeds jammer van hor het interieur er (ook zonder stickers) uitziet. Erg saai.
Deze auto is denk ik van de maker van pokemon ofzo…
Hij is van een heumeu tjinees
Maar wel dik gewoon de knaken hebbe en even veel schijt hebbe
Top punt van verveling in de file?
Misschien “een beurt” gekregen bij De Grote Beurt?
Een rijk 16 jarig meisje dat een ML 63 AMG voor haar verjaardag kreeg, en het toch maar een saaie auto vond (want het is een 16 jarig meisje, die kennen -denk ik- bitter weinig van auto’s). Dus dacht hem zo op te leuken.
@mercedesfan: neej joh dit is gewoon weer het werk van bieber
@stig4life: ja zegt ie toch, een rijk 16 jarig meisje ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).