DeLorean NYC Taxi concept: “Experience the Future”

Auteur: , 11 Reacties

Great Scott! Once this baby hits 88 miles per hour, you're going to see some serious s*it.

Waarschijnlijk een muur van wel heel dichtbij, want tijdreizen is nog altijd fictie. Net als een DeLorean die de 88 miles per hour, ofwel 142 km/u haalt en helaas ook deze New York City taxi. Designer Mike Lubrano bewerkte de foto’s voor Nooka, een modemerk uit New York dat zich specialiseert in horloges. Dan kun je bijna ook niet om de beroemde auto uit de Back to the Future trilogie heen.

Op zijn website schrijft Lubrano dat Nooka een futuristische filosofie heeft. Dit is inderdaad in hun designtaal terug te vinden met aparte vormen en onconventionele wijzerplaten. Omdat DeLoreans zelf ook apart en onconventioneel zijn, zeker in de rol van tijdmachine, werd er voor deze auto gekozen om een volledig functionele taxi te maken. Het zal waarschijnlijk bij deze plaatjes blijven, maar hoeveel meer toeristen en taxiritten zouden er in New York zijn als het idee werkelijkheid zou worden? Hier zit er al één. (via carscoop)11 reacties

Slechte fotoshops zeg…
@smoked: Idd, maar als ie bestond was het o zo gaaf!
Ik heb Back To The Future nooit iets aan gevonden. Geen idee waarom. Ik heb echter wel een enorme zwak voor DeLoreans. Dat verklaart vast ook waarom ik dit zo’n fantastisch idee vind!
Wat zou hij ervoor gekregen hebben? Denk dat menig scholier van tegenwoordig nog beter zou kunnen. Tenzij het Amerikaans moest natuurlijk.. ( nep dus ) ….
@jrlc: Misschien kan je eerst een bezoekje brengen aan de States voor je je erover uitlaat.
@Supreem: Heb er toevallig 10 maanden gewoond maat..
@jrlc: Ik denk dat een bezoekje aan de USA jou geen kwaad zou doen inderdaad. Daar is aanzienlijk meer gepresteerd dan in NL over de laatste 200 jaar.
Zooka is lelijk en die taxishop ook
Experience the future… Toch liever in een auto van deze tijd
‘Experience the future’.. was dat ook niet de slogan van Photoshop back in the days?
Mijn Oma kan nog beter shoppen…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).