Deze Camaro’s neemt Chevrolet mee naar de SEMA

Auteur: , 11 Reacties

Mocht je niet zo van de getunede Japanse gebakjes zijn, maar meer van de American Muscle, geen nood. De Amerikaanse Grote Drie nemen genoeg lekkers mee naar Las Vegas. Zoals deze vier Camaro-varianten bijvoorbeeld.

Wij stellen u voor aan het Carbon Concept, de Synergy, de Red Zone, en de 1LE.

Laten we beginnen bij de dikste variant, de ZL1. Zoals in de culinaire wereld alles beter wordt met extra bacon, zo wordt in de automotive wereld alles beter met extra carbon. Het scheelt maar 1 letter en is ook erg lekker. Het koolstofvezel-concept is onder andere voorzien van een dik carbon inzetstuk in de motorkap, koolstofvezel achterspoiler, inleg in de deur en instrumentenpaneel, Jet Black leren interieur en natuurlijk lekkere 20 inch porno’s, Satin Black.

Camaro Carbon Concept

De 1LE is meer track focused, met sportvering, een short-shift zesbak en grotere remmen. Het model leent tevens wat onderdelen van de SS en ZL1 voor dat beetje extra oempf.

De Synergy en Red Zone zijn concepten op basis van de Camaro Convertible, en hebben beide een extra duimpje aan velgmaat meegekregen, deze meten nu 21 inch. Van de twee maakt de Synergy het meeste kans om in productie te gaan, GM zal tijdens de SEMA goed luisteren naar hoe het model ontvangen wordt en vervolgens besluiten over productie of niet.

Dieper in de specs van de showmodellen duiken kan op de GM-website. Voor de plaatjes kan je naar beneden scrollen. Van de ZL1 carbon zijn nog niet meer afbeeldigen vrij gegeven. Als je er één mocht meenemen, welke zou het dan worden? De 1.026 pk Camaro van Hennessy doet niet mee, want die is niet van Chevrolet zelf.

11 reacties

geweldige auto!
hoop dat justin piepert er af blijft! :P
heerluk! :) maar de grote 3 zei je ? iets bekend van Mustang ? :mrgreen:
Tuurlijk!
2012 Ford Mustang by Forgiato Wheels
2012 Ford Mustang by Creations n’ Chrome
2012 Ford Mustang by MRT Performance
2012 Ford Mustang by H&R Springs

Eens kijken of me dat nog gaat lukken..
@sir_smokalot: :o hoop dat er snel een artikel over komt :D
Vind getunede Jappies leuk ,maar dit is natuurlijk wel heel erg lekker.
een muscle car met carbon is als een dikke fietser op een carbon fiets vind ik..
Allemachtig wat is die 1LE stoer
ik ben meer van de Chellenger club geloof ik. Nieuwe Camaro, oude Camaro, ik heb de Camaro altijd 1 van de mindere muscle cars/ pony cars gevonden. De Pontiac GTO en Plymouth Cuda veel specialer.
super bee en roadrunner totaal verrukt gewoon. miep miep
Amerikaans zou niet mijn eerste keus zijn om te kopen, maar gsus wat is die ZL1 een bruut apparaat om te zien!!! De speciale race setup met handgeschakelde bak doet mij nog meer overwegen om mijn pink hiervoor af te staan.
Doe mij de ZL1 maar XD

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).