Deze Porsches 911 kun je in Nederland huren bij Hertz

Auteur: , 42 Reacties

Een lekker opvallende 911 voor een dagje spielerij.

Ervaren hoe het is om voor de eerste keer Porsche te rijden of gewoon de auto huren voor een paar dagen sturen? Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je een 911 zou willen proberen. Dat kan straks via Hertz, want het autoverhuurbedrijf heeft in Nederland vier exemplaren van de Porsche 911 Carrera T in het gamma opgenomen. De auto’s vallen onder de Dream Collection van Hertz.

Alle exemplaren van de 911 Carrera T staan geparkeerd op de Hertz-locatie op luchthaven Schiphol, maar het is tevens mogelijk de Porsche te boeken vanaf een andere Hertz-locatie in ons land.

Even een kleine opfrisser. De 911 T is misschien wel het leukste model uit de 991-reeks als het gaat om de Carrera-varianten. In het kader van gewichtsbesparing zijn er zaken weggelaten, wat de auto wat spartaanser maakt. Het blijft een moderne 911, dus echt hard werken is er niet bij. De 911 Carrera T komt met de 370 pk geblazen boxerzescilinder. Afgaande op de laatste foto heeft Hertz gekozen voor de PDK. Zelf roeren is helaas niet mogelijk.

De beschikbare Carrera T’s bij Hertz komen in de kleuren Racinggeel, Lava oranje, Zwart of GT-zilver. De vanafprijzen voor het huren van de auto’s zijn niet bekendgemaakt.42 reacties

Ik denk dat je snel 1000 euro wegpist op zo’n dagje. Maar dan heb je wel wat.
@lippie: ik denk dat dat wel meevalt. Ik denk normaal tarief rond de €350-400 per dag. Vooraf betalen en een kortingsactie ben je misschien 500 voor 3 dagen kwijt.

Daarentegen heb ik een i8 en een Jaguar F-Type R voor minder dan £300 gereden voor bijna een week. Dat was niet bij Hertz.
@stephane8200: waar fan wel?
@lotuselises2: *dan
@lotuselises2: bij Thrifty, in de UK. Avis Prestige had ook wel eens leuke acties.
Leuk speelgoed! Al ben ik wel benieuwd hoe lang het duurt voordat er eentje door een wannabe Verstappen in de puinpoeier wordt gereden….
@potver7: binnen een week
Het gaat natuurlijk enorm afhangen van de kosten, maar het lijkt me best leuk.
@dutchdriftking: wat zou je er goor over hebben? Ik vraag mezelf ook af voor welk bedrag ik zo’n wagen een dagje zou willen huren.
@ouwedibbes83: Het huren van een knappe wagen loopt nogal uiteen in prijzen. Destijds voor mijn bruiloft aardig aan het zoeken geweest. Er zitten nog al wat tussenpersonen tussen die er voor zorgen dat je de zelfde wagen voor wel 5 verschillende prijzen kunt huren. Doorzoeken zodat je rechtstreeks bij de échte verhuurder uit komt scheelt een hoop geld.

Een huurprijs is vaak uit meerdere delen opgebouwd. Een periode, kilometers, een stukje borg, eigen risico bij schades. Dat maakt het lastig om een prijs te bepalen wat het huren zou mogen kosten. Maar een grote zaak als Hertz zou het scherp moeten kunnen aanbieden. Vanaf zo’n 500 euro per dag zonder vrije kilometers? Lijkt mij wel enigszins redelijk en zou ik best over hebben voor een dagje 911.
@dutchdriftking: De huurprijs is enigszins te overzien, de borg bij dit soort auto’s is vaak 2.000-4.000 euro, dus je moet bereid om dat voor te schieten.
@granlusso: Klopt. Ik was destijds voor 1000 euro borg klaar (360 spider) viel me alles mee.
@dutchdriftking: Dat is niet veel nee! Lang geleden?
@granlusso: ruim 2 jaar geleden. Helaas heeft een andere huurder de wagen inmiddels kort gereden. Ik had er graag nog eens een paar uurtjes gebruik van gemaakt. Maar het was een leuke trouwauto. En door de Novitec wielen ook echt een stuk mooier dan een standaard 360 spider. Plaatjes : https://buenavidaautoverhuur.nl/huren/ferrari-huren/
Het leuke van een huurauto vind ik juist dat je ‘m de hele dag vol door kunt trappen, met een 911 zou ik dat minder snel doen ivm hoogst illegale snelheden. Ik denk met weemoed terug aan de Golf VII 1.2TSI die ik 2 jaar geleden volledig uitgewrongen heb op Gran Canaria met een paar maten, het dagje circuit dat we de dag ervoor hadden met een 997 GT3 en Ariel Atom was er niets bij. De gloednieuwe Passat station die ik in 2016 onder mn gat had toen ik een maand in Italië zat voor werk had het iets minder zwaar.

Ja, ik ben dol op huurauto’s…
@racerx: Ik snap dat echt niet hè!
Zo’n houding ‘don’t be gental, it’s a rental’.

Ik vind je gewoon een h*fter eigenlijk als je zo met andermans spullen omgaat.
@reactief: bedoel je ‘genital’ of ‘gentle’?
@stephane8200: Ja, beetje houtjetouwtje Engels zo… Helaas geen Edit knop, maar je snapt vast wat ik bedoel.
@reactief: Niemand heeft ook ooit gezegd dat ik een aardige jongen ben. Word ik ook niet voor betaald overigens.
@racerx: Je maten zullen je vast aardig vinden hoor. Misschien te stoer om het uit te spreken, dat kan.

En de meeste mensen worden niet betaald om aardig te zijn, maar om hun werk goed te doen.
@reactief: Niet zo happen joh…
@reactief: ik zou ze het liefst allemaal persoonlijk in elkaar slaan, de lui die dat doen!!!!!
@raoufff: haha.. Lijkt me geen goed plan.
@reactief: mee eens.
@reactief: wees eens geen moraalridder man, die zaak is niet van je vader toch. Rentals zijn er om mee te spelen
@kenner: Ach, weer zo’n ‘moraalridder’ held.. Gewoon goed fatsoen, niets meer, niets minder.
@reactief:
de auto’s zijn all risk verzekerd en worden geleased via contracten van 6 maand, Ik ga elk jaar naar het Amerikaans continent en huur mij telkens een Mustang GT of iets dergelijk, de laatste keer in Canada zeiden ze tegen mij dat ik hem op zijn dak mocht terug brengen en ze zouden mij niets extra aanrekenen. Het maakt die bedrijven dus ook niets uit.
@racerx: hulde voor dit ongekende passievolle automobiele gebruik. Jaloersmakende mannelijkheid! Ook al wordt je er niet voor betaald…

Het mooie is dat tegenwoordig steeds meer te tracen en uit te lezen is. Zou toch geweldig zijn dat op pagina 43 van de niet gelezen voorwaarden een clausule staat dat bij bepaald gebruik kosten voor oa slijtage remmen, banden etc in rekening wordt gebracht. Benieuwd of de mannelijkheid dan ook zonder blikken of blozen de portemonnee trekt
@eselkaa: rustig maar, omdat je overduidelijk zeer geëmotioneerd bent evenals collega @reactief zal ik een en ander nuanceren, aangezien dat vermogen aan jullie kant lijkt te ontbreken:

1: nooit hoeven bijbetalen, dus dat pure misbruik zal wel meevallen. Op een paar uitspattingen na zal het niet veel erger zijn geweest dan het gedrag dat de gemiddelde leaserijder in Nederland etaleert. Ook een huurauto rijd ik netjes warm alsof het mn eigen auto is voordat ‘ie aan het werk mag, dat geldt ook voor de poolauto’s die ik wel eens gebruik van mijn werkgever.
2: als ik ergens voor dien te betalen doe ik dat ook gewoon, het is niet alsof ik in de bijstand zit ofzo. Je doet net alsof betalen voor gebruik zo raar is…
3: mijn eigen spul, eerder de sportwagen, nu de motorfiets, krijgen er ook regelmatig van langs. Daarentegen ben ik met de voertuigen van vrienden en kennissen zeer voorzichtig… de ongenuanceerde uitspraak dat ik slecht met de spullen van een ander omga is dus ook pertinent niet waar.
4: in tegenstelling tot u beide houd ik niet van labeltjes plakken op basis van een stukje tekst op internet, anders zou ik geneigd zijn de term ‘snowflake’ te hanteren.
5: maak je eens niet zo druk om de nulletjes en eentjes die een voor u volledig onbekend persoon achterlaat ergens op een serverpark… lekker boeiend.

Een hele fijne dag en ik hoop dat je snel kalmeert, als je me je rekeningnummer PM’t maak ik wat geld over zodat je een lekker bakkie verse muntthee kunt halen om bij te komen.

@racerx: De nuance uit deze reactie ontbrak volledig uit je eerdere reactie.

Daaruit bleek toch veel meer een houding dat je een huurauto tot het uiterste uitwringt.

Blijkbaar is dat niet zo. Mooi!
@reactief: Bottomline is dat een huurauto nét wat meer uitnodigt dan je eigen voertuig… vind ik dan. De leasebak van mijn vriendin wordt eveneens minder netjes behandeld dan mijn eigen wagen. Persoonlijk bezit is gewoon anders dan bezit van een corporatie die aan liquide middelen geen gebrek heeft. Hopelijk is het nu iets duidelijker… ;-)
@reactief: Of is hij ons mooi aan het inpakken.
@eselkaa: dat gebeurd bij zo’n wagens. Aantal mm profiel dat je mag verslijten etc staat mee in de voorwaarden. Ga je er over = €€€;-)
@racerx: Ik ken de volgorde van de tien geboden niet.
Wat ik wel weet is: doe een ander niet aan wat je zelf niet wil.
Dat is duidelijk toch!
Don’t be gentle, it’s a rental!
Porsche 911 Carrera . Vanaf € 382 per dag.
https://www.hertz.nl/rentacar/productservice/index.jsp?targetPage=NL_Supercars.jsp&leftNavUserSelection=globNav_3_5_1&selectedRegion=Europa/Midden-Oosten/Afrika
@doogie: zat ik er niet ver naast met mijn hierboven genoemde €350-400 ;)
@doogie: Of zoals bij Boels Rental, betalen per millimeter (diamantboor).
Aan het slijtagebeeld van de banden kunnen ze wel afleiden hoe de wagen gebruikt geweest is.
Alleen jammer dat Hertz er al twee dagen uit ligt “Deze site is niet bereikbaar Het duurt te lang voordat http://www.hertz.nl reageert.”
Jammer dat ze niet de wagens in zwart met gouden stickers doen zoals de Hertz-mustang’s in de US!
Jammergenoeg geen cabrio. Zie mezelf wel al rijden lang weekend in de zomer in de alpen
Mijn M3 e46 is te huur voor 200 euro per dag. Kijk op snappcar…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).