Dikke door Manhart getunede BMW M3 gespot

Auteur: , 40 Reacties

Kijk eens aan! Zomaar een hele dikke getunede BMW M3 gespot op Nederlands kenteken. Tuner Manhart Racing is verantwoordelijk voor deze creatie en het ziet er niet verkeerd uit.

Op de zijkant zien we met grote letters “MH3” staan en dat zou erop kunnen duiden dat dit een Manhart MH3 V8RS Clubsport is, met maar liefst 750 pk. Wel zag die er aan de buitenkant iets anders uit en onder de motorkap kunnen we helaas geen blik werpen.

Het zou natuurlijk kunnen dat de eigenaar van deze auto alleen maar gekozen heeft voor de uiterlijke looks en dat onder de motorkap alles redelijk hetzelfde gebleven is. Een motorwissel van 4.0 V8 naar 4.4 V8 is immers niet goedkoop. Ook heeft Manhart Racing nog wat andere vermogensupgrades in de aanbieding die uiteenlopen van 500 pk tot 607 pk voor de standaard 4.0 V8.

Het zijn in elk geval wel lekkere foto’s die leroybreugel gemaakt heeft in Eindhoven. Als iemand meer informatie heeft horen we dat uiteraard graag.

Bekijk de rest van de foto’s op Autojunk!40 reacties

Het is een AC Schnitzer BMW M3. De eigenaar heeft er een likje Manhart Racing-verf opgedaan. Het is dus GEEN ECHTE Manhart Racing MH3 et cetera. Dank u wel.
@mepdenepper: en hoe weet jij dat?
@robbie: Auto is ook besproken op AG. De eigenaar is een piloot en had eerst een door AC Schnitzel aangepakte M3. Beetje bij beetje laat de eigenaar steeds meer onderdelen van Manhart op de auto zetten, om vervolgens van E92 M3 naar AC Schitzer naar Manhart te gaan.
@BmwMPower: AC Schitzel… :lol:
@kickass: Kom aaaaaaaan, doe niet alsof je die nog niet kent :lol:
OEM M3 is al dik genoeg, deze prullaria maakt het een foute petjeswagen.
Doe mij maar n rs5 een stuk mooier en een stuk minder schreeuwerig
@964rs: En dan zeker met onderstuur het talud afrollen.
@alcantara: driftend een viaduct aftuimelen is natuurlijk veel charmanter! Hence die M5 E60 van laatst die bleef hangen ;) dan heb je tenminste een beetje show!
@jzaero: dan ga je tenminste niet roemloos ten onder.
Zozozo heerlijk
Ik herhaal heerlijk
Vette bak maar ik zou hem niet in het two tone willen.
Even een snelle check van het kenteken geeft het volgende verontrustend beeld… 2010 ingevoerd, geen bpm betaald. “deze auto zou niet op de openbare weg moeten staan; hij is mogelijk gestolen of gesloopt!” Letterlijke tekst bij de RDW.
Toch jammer, een M3… Beter wordt het niet
@mth34: En hoe raakt zoiets op kenteken dan?
@mth34:

Kletspraat, staat he-le-maal nergens op de site van de RDW ….

De auto staat niet geregistreerd als gestolen, en de BPM is niet vermeld omdat de exacte uitvoering van deze M3 niet bekend is bij de RDW. BPM-bedrag wat genoemd wordt is namelijk de standaard BPM bij een nieuw exemplaar, en niet de BPM bij invoer van een import-exemplaar.

Dus nu geen kletspraat meer aub …..
@rechercheur:
My mistake…
kenteken gecheckt via de APP van A2SP. Daar kwam hij met deze gegevens naar voren. Een check op de site van de RDW inderdaad geeft een ander beeld.
Echter wat de BPM betreft ben ik het niet helemaal met je eens daar ik al meerdere auto’s uit het buitenland heb gehaald en daarbij is altijd een BPM bedrag in het systeem/kentekenbewijs geregistreerd. En dit bedraag is wel anders als bij een NL auto, maar er staat wel degelijk een bedrag. Of het model nou bekend is of niet. Mijn A3 3.2 staat ook als 8P op kenteken (Algemene voertuigcode voor de A3) en niet welke uitvoering het precies is.
@mth34:

Ik heb zelf vorig jaar een Mini Cabrio voor de fraulein uit Duitsand gehaald, en op de RDW site wordt het BPM bedrag genoemd voor een nieuwe volgens NL-tarief. Ik heb namelijk een stuk minder BPM betaald dan de RDW opgeeft volgens de kentekencheck op hun site. Dus in mijn beleving geeft de RDW niet de BPM bij import, maar de volle BPM bij nieuwprijs in NL …..
Het is een AC Schnitzer. De eigenaar wil hem op een Manhart laten lijken.
@alcantara..
heeft het inderdaad niet nodig..maar petjeswagen?!
“petjes” rijden bij ons niet in zulke bmw’s rond..
@hjhj: alleen omdat het ding duur is maakt nog niet dat foute tjoening dan ineens wel toegestaan is. Als je een E46 zo verbouwt heb je in ieder geval wel een echte petjeswagen en deze is dat ook binnen 10 jaar.
hahaaa waarom zou je je auto willen verbouwen van de ene paupertuner naar de andere?
hier ontgaat mij even de logica hoor.
@alcantara: aha, u heeft een vooruitziende blik!!
“en het ziet er niet verkeerd uit”

are you kidding me?!?! fouter dan dit wordt het zelden…
Dit is absoluut geen petjes auto.. voor petjes auto’s had je gstere naar het Japanse Autosport Festival op zandvoort gemoeten.
ik heb nog meer foto’s ook van onder de kap het gaat hier om een 4.0 gpower met 600pk supercharger deze man woont vlak bij mij in de buurt ik zal de foto’s nog even erop zetten later deze dag gr davey
@davey400: Wauw, ik ben wel benieuwd naar die 600pk supercharger! ;)
@davey400

het is een 4.0 v8 met een gpower supercharger manhart gebruikt gpower superchargers alleen het motorafekkap is dan zwart gespoten voor de rest is alles wat met de motor te maken heeft van gpower
Sukkels met jullie petjes opmerkingen, wtf zijn jullie dan? Hier op autoblog zittend lullend over andermans auto’s. Liever een petje op en een m5, dan geen pet en lopend. De ene zegt doe mij maar een rs5, de andere zegt manhart is prullentuning. Neuk jullie moeders boycot op autoblog omdat jullie sukkels zulke klote berichten schrijven
@hasko: Gelukkig voel je je niet aangevallen…
@hasko: Linksom of rechtsom, in de beschaafde wereld rijd je voor lul met zo’n auto.
@hasko: Petjes hebben vaak problemen met de Nederlandse taal !
Zo te zien ben jij zelf een petje uit een pauperbuurt en voel jij je een beetje op je teentjes getrapt.
Misschien kan jij beter naar de Mcdonalds gaan en daar je frustratie laten gaan ,dan hier op AB te schreeuwen.
Mooie auto…voor Sjonnie met de pet.
Proud to be a “petje” en rij met alle plezier in “foute” auto’s. Ga maar naar de player haterz ball en daar je gevoelens uiten (chappelles show player haters ball google het, is echt lachen)
Dat ”petjes” gedoe wordt hier steeds meer uit zijn verband getrokken. In mijn wereld rijden petjes in omhooggevallen golfjes en dergelijke met dito steigerpijp, vooral veel herrie en weinig voorwaartse beweging dus. Maar achter het stuur een duidelijk herkenbaar asociaal/niet al te snugger ogend persoon (vergeet ook vooral de marokkaantjes niet met hun burb-ery PETJES). Deze BMW is niet bepaald een petjes auto. Gewoon een dikke M3 met helaas onnodig stikkerwerk. Haal je dit weg heb je gewoon een hele dikke M3 die het menig ”supercar” erg moeilijk kan maken.
Niet te vergeten dat veel ”petjes” opmerkingen uit jaloezie zijn.
@jeffreym3: helemaal 1! ‘petjesauto’ is een beetje een domme kreet. Dat het je smaak niet is, okay, maar wij Nederlanders zetten graag mensen in hokjes. Voelen we ons lekker beter door en kunnen we het verkroppen dat iemand meer poen heeft dan wijzelf. Ik zag deze M3 op de ring en reken maar dat dit een dik ding is.
als ik deze op mijn rdwapp opzoek krijg ik dit te zien “Deze auto zou niet op de openbare weg moeten staan; hij is mogelijke gestolen of gesloopt.

wtf? :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).