Dikke moeke wil graag dat Jezus haar dekt [video]

Auteur: , 62 Reacties

En dat alles zou zich dan moeten afspelen op de motorkap van een rode Camaro.

Je hebt gekken, nutcases, whackjobs en Vollidioten. Bedenk zelf in welke categorie je deze gezette tante wilt indelen, maar het is wel duidelijk dat ze ze niet (meer) helemaal op een rijtje heeft in haar bovenkamer. Het is alleen zo jammer dat een arme Chevrolet Camaro hier de dupe van moet worden, en iets zegt me dat dat ook niet haar eigen auto is.

Ook schijnt Jezus geen gehoor te geven aan haar smeekbede, want in de 2 minuten dat het filmpje duurt komt niemand haar bevredigen. En ik geef Hem wat dat betreft groot gelijk. Als je het Lam Gods bent, dan kan je vast wel wat lekkerders scoren dan deze warrige vleesklomp:

Met dank aan Milan voor de tip!62 reacties

Het zou je auto maar zijn! Wat een gestoord wijf, volgens mij komt ze ook wel is vaker bij de KFC daarachter aan haar postuur te zien. De motorkap is in ieder geval niet van plastic bij deze Amerikaan.
@kraakensmaak: Het zou je wijf maar zien :twisted:
OMFG is hier wel toepasselijk..
Solicitatie voor New Kids???
haha, geen wonder dat ze erom vraagt
Pff, vies dik lelijk wijf. Dont touch my goddamn chevy, bitch! :)
Exorcism now?
@dutchcourage86: dacht precies hetzelfde….brr…wordt hier altijd een beetje stil van…
Mijn WTF gehalte is ook weer op peil
Daarom is de Mercedes G-Klasse een van mijn droomauto’s, de motorkap is lekker hoog en daardoor kunnen zulke gestoorde dikke tantes er niet op :P
Die is redelijk de weg kwijt ja… Goed dat er een hek tussen zit!! :)
hahahahaha wat een debiel!
daar zit zeker een steekje los
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@reinier73: of ‘veeklomp’
dit zijn de momenten dat je blij mag wezen dat wij (nederland) een goed zorgstelsel hebben.
@VSTMcLaren: * mompelt iets over “spreek je over 10 jaar” *
Ik heb nu al medelijden met die arme Camaro, die gun je toch een beter leven dan bij zo’n psychoot.
@ Sir Smokalot:
Ooit aan gedacht dat je met dit artikel mensen met een bepaalde levensovertuiging tegen de schenen schopt? Ik stoor me er aan. Had dat ook gedaan als ik niet die bepaalde levensovertuiging zou hebben. Vloeken en bevolkingsgroepen beledigen is, naar mijn bescheiden mening, gewoon hoogst onfatsoenlijk.
@Original_Arnoud: zeg je dat tegen iedereen die zo’n artikel schrijft ? wat zul jij het druk hebben..

iedereen word wel een keer tegen zijn schenen geschopt.. laat Smoke lekker schrijven..
@dennisr:
Alleen wanneer ik het lees. Dus over het vaak ook op nujij.nl
@Original_Arnoud:

Dan zul je waarschijnlijk ook niet om Hans Teeuwen kunnen lachen.
@jack_abarth:
Inderdaad. En niet om Youp, niet om Freek, niet om Theo en nog een hele hoop meer die met opzet godlasterend zijn omdat dat zo lekker spraakmakend is. Als je met een gewone grap de mensen niet aan het lachen kan krijgen ben je eigenlijk toch best zielig.
@Original_Arnoud: In iedergeval heb jij mij nu wel aan het lachen kunnen maken! Nu schop je wel de mensen die godslasterend bezig zijn tegen de schenen. Mag dat? Trouwens, wie geloofd er uberhaupt nog in God sinds de wetenschap de bijbel heeft ingehaald. Daar zul jij dan ook wel weer allerlei religieuze antwoorden op hebben. Laat maar.
Wie beledig ik dan? Alleen dikke mensen (een beetje) toch?
@sir_smokalot:
Nou ik vind het nogal wat om een Bijbels belangrijke figuur in zo’n stukje tekst neer te zetten als iemand die niets doet. Het feit dat jij niet ziet dat Hij wat doet wil niet zeggen dat Hij ook werkelijk niets doet.
Bede’s die niet oprecht zijn worden niet verhoord. En daarbij, Jezus doet niet altijd wat wij willen. Hij doet wat voor ons het beste is. En dat weet Hij veel beter dan wij dat doen. Juist omdat Hij het hele plaatje ziet. Dus over alle tijden en plaatsen.
Maar dat is iets wat je moet geloven wil je dat aannemen.
-edit: nutteloze bijdrage-
@Original_Arnoud: Ja, en daarom gelooft niemand dus in god
-=edit: laatste waarschuwing!=-
@Original_Arnoud: “Bedes die niet oprecht zijn worden niet verhoord.” U doelt daarmee toch niet op de mevrouw in het filmpje mag ik hopen?
@slappehap:
Een gebed hoort in eerbied te worden aangeboden. Dat wil zeggen, met een heldere geest. En dan bedoel ik niet dat je niet geestesziek mag zijn, maar ik bedoel dan: Niet onder invloed van verdovende of stimulerende middelen.
Ook moet men oprecht menen wat men bidt, en erbij na te denken wát men vraagt. Deze vrouw vraagt om sexuele omgang buiten een huwelijk met Christus zelf. Dus nee, deze bede is niet oprecht.
@Original_Arnoud: Ik vind het anders aardig meevallen hoe de gelovigen beledigt worden in dit artikel. Het is pas hoogst onfatsoenlijk om zo in het openbaar op een motorkap te gaan liggen. En hoezo niet gelovigen respecteren? Ik heb genoeg gezien in de wereld, als ik tegen mensen zei dat ik niet geloof in wat dan ook werd ik voor gek verklaard. Ik kon niet gelukkig zijn volgens hen zonder een geloof. Mocht je me niet geloven? Kijk dit filmpje even af, heb je de bevestiging!
http://www.youtube.com/watch?v=2YwE6ItAe3s
@xfreddyw:
We kunnen hier nog uren over door discussiëren. Maar dit is Autoblog, geen forum.gkv.nl. Daar hebben ze een forum waar dit soort discussies beter gevoerd kunnen worden. Bij deze nodig ik je daar uit.
@Original_Arnoud: Dat is waar, maar je begon er zelf mee..
Heb je toevallig het filmpje bekeken voor enigzins die bevestiging?
@Original_Arnoud: Als Jezus doet wat voor iedereen het beste is wat zit je dan te zeuren. Respecteer Jezus en laat ons lekker tegen de kerk zeiken (figuurlijk dan, NIET letterlijk). Dit is immers wat Hij wilt. Anders had de almachtige ons niet zo laten doen. Zo zit het toch? Volgens jou.
@Original_Arnoud: je kan gelovigen niet genoeg beledigen. Eender welke vorm van respect voor gelovigen is compleet misplaatst. Trek je ogen toch open man, ze hebben tegenwoordig zoiets als wetenschap. Bestel The god delusion helpt misschien.
@faithnomore:
Een gelovige hoort een niet gelovige ook niet te beledigen. Een waar gelovige heeft respect voor zijn medemens, ook al gelooft die niet. Andersom zou dat mijn inziens ook zo moeten zijn.
Waar evangeliseren is dan ook getuigen van je eigen geloof, niet mensen proberen te overtuigen. Dat getuigen van je eigen geloof zou voldoende moeten zijn om anderen te bewegen óók in God te gaan geloven. Dat mensen dat vervolgens niet doen is niet onze verantwoordelijkheid of die van God maar geheel je eigen.
@Original_Arnoud: Ach man! ga toch fietsen ofzo, laat mensen toch gewoon hun eigen schrijfstijl hanteren in hun artikels.
En als je het dan zo erg vind, waarom lees je het dan?
@Original_Arnoud: Als jij je zo beledigd voeld.. doe je toch lekker je ogen dicht? niemand verplicht je hier te lezen, of te reageren.
Zelf ben ik voorstander dat iedereen ze eigen geloof maar thuis beoefend, en niet probeerd dat op andere te projecteren. Geloof mij nou maar, mij (en vele andere) bekeer je toch niet. Visa versa hetzelfde verhaal. Dat bord is toch mijlen dik.
Moraal van het verhaal.. shut up, and laugh a little.
Shit….GTA is niet helemaal fictie :P
WTF!? Dat ze tegen haar eigen berlingo gaat pissen!
Wat een debiel wijf zeg hahaha…ik hoopte alleen nog wel dat er een man met een auto zou stoppen haar van die motorkap af zou plukken en dan zou zeggen: kom maar mee naar huis schat, zo is het wel weer genoeg geweest…
Ook in Amerika word er drastisch bezuinigd op de psychiatrie…
Geile pin-up met zwoele stem………
Jammer dat mensen die de weg kwijt zijn zo aan de schandpaal worden gezet ,publiek belachelijk gemaakt over de hele wereld in een moment van zwakte……..
@norge: helemaal mee eens…werd misselijk van die stompzinnige lach van die gozer.
@norge & megakix: +1 Dat vind ik heel wat erger dan de kritiek van Orginal Arnoud.
die stem.. alsof ze bezeten is. Only in the United Stupid of America wilde ik zeggen, maar toen zag ik het pownews filmpje. Ik ben niet zo’n fan van die geloofsgekkies
Where are those japanese whale hunters when you need them!?! FFWWAACK YOU STUPID WHALE!!
stomme psycho bitch, ga van die camaro af.
@Original_Arnoud

Serieus. Jij bent echt nog zo achterlijk? God ziet het hele plaatje en wat het best voor je is?
Daarom dat er elke dag onschuldige mensen sterven, omdat het goed voor hen is, en voor de familie? Denk toch even na, en dan weet je genoeg.
Wat een zever man, beter hou jij gewoon je mond.
Ok, en dt geldt voor iedereen hierboven, graag weer ontopic graag. Religieuze discussies kunnen elders gevoerd worden.
Die vrouw is niet helemaal 100% in haar hoofd vrees ik…

Dat het artikel een gelovige beledigt is dan wel weer mooi meegenomen, vooral omdat er eigenlijk geen onvertogen woord in staat.

Shit, je schreef ’t nog netjes met hoofdletters ook…valt weinig te zeuren
@bozewolf: Ze is wel 100% echter is 98% daarvan zwaar aan de crack ofzo! En ik vind gelovigen de meest intolerante mensen ter wereld. Altijd maar aangevallen voelen, waar haal je de vaak genoemde innerlijke rust dan vandaan??
@faithnomore: Excuse moi, maar enige gepastheid is hier op zijn plaats. Ook wetenschap, hoe raar het ook klinkt, baseert zichzelf op geloof. Het probeert haar ‘geloofsovertuigingen’ te valideren door onderzoek te doen.
Dus als een baksteen naar 999 keer nog steeds op de grond valt dan wordt de geloofsovertuiging aangenomen dat er zoiets als zwaartekracht bestaat. (stom voorbeeld :))

Laten we het hier vooral over auto’s hebben ;)
altijd lachen met Jesus ..

die vent naait echt alles en iedereen ..

immuun zijn voor aids freaking rules ..
@lincoln: Van alle geschiedenisfiguren is h(H)ij op zijn minst een opmerkelijke en interessante.
Zijn godsdienst naast de andere leggen geeft ook opmerkelijke resultaten weer.
Ik heb respect voor mensen die Zijn levensvoorbeeld volgen (zonder geweld dus!) Mensen die geloven in de mensheid zelf, lijken in mijn ogen de realiteit van de aard van mensen niet onder ogen te willen zien.
Jezus volgelingen zien over het algemeen de ziekheid van de mensen (dus ook van zichzelf over het algemeen). En ja, ook ik mis bij hen soms de gematigdheid. Sommige leiden wel aan grootheidswaanzin :P.
@Crosscabouter:

welja .. Jesus zelf is een beste pief ..
alleen kan je daar geen geld mee maken ..

hellllll en verdoemenis is waar het grote geld zit ..
@lincoln: Helaas is dat een waarheid als een koe.
Het is wel met zekerheid te stellen dat deze persoon in een gesticht thuis hoort daar hoeft geen psychiater aan de pas te komen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).