Disco Inferno: Honda N-BOX Flash Box

Auteur: , 29 Reacties

Burn baby, burn...

Oh Japan, je blijft ons toch weer keer op keer verbazen met je aparte smaak. Nu zijn Aziaten dol op veel flikkerende lampjes in allerlei kleurtjes (Japan is daar geen uitzondering op, getuige deze 458 en deze Diablo), dus op de bijvoorbeeld de Thaise markt zou deze Honda-discobal niet eens een modderfiguur slaan.

Naast de N-Box staan er nog plenty andere modellen in Tokyo, maar die hebben we of al eens gezien, of ze komen toch nooit deze kant op. Ik ben benieuwd wat de slogan voor de Flash Box zal zijn. “Sparlier than Twilight, and almost as gay” lijkt me wel een goede.

die stoelen...

Eigenlijk mist de Flash Box alleen nog een setje LED-velgen, dan is hij compleet. Zijn themanummer mag duidelijk zijn:

De overige platen in de gallery: Freed Wa (4,5), FREED Spike Transport Version (Honda Racing special colors) (6,7), en tot slot de BEAT Auto Salon Special (with special lower skirt) (8,9). Weet u dat ook weer. Als bonus stoppen we er nog een psychedelisch clipje in, dat we gisteren via de twitters op het spoor kwamen, omdat het kan. Japan…29 reacties

Nu met Nickelson interieur!
Disco in een doosje! O my god :p
Als die LED’s nou nog met een MOSFET-je zijn aangesloten op de audiokabel, dan is het nog cool. Wel in een andere kleur dan… :lol: En wat beter muziek natuurlijk. :p
@kliko: Heb de andere modellen ook nog even bekeken. Wat een faalhazen die jappen.
mooie auto voor Paris Hilton of Britt Dekker?
Zou zoiets nooit willen hebben maar dit soort wagentjes mogen van mij ook in Nederland verschijnen :) maakt de Nederlandse wegen een stuk leuker.
@sir smokalot: ik sinds gister af en toe problemen om op de site te komen, alle andere sites doen het dan wel. soms ik wel via autojunk op autoblog komen maar niet rechtstreeks. zijn hier meer meldingen van of zijn jullie bezig de site te venieuwen?
@lambo4all: ze blocken je. ik zweer het je!
We lagen er gisteren even uit, maar inmiddels werkt alles hier in ieder geval weer vlekkeloos. Andere browsers geprobeerd? Stuur anders even een mailtje.
@sir_smokalot: Waren abstinens verschijnselen hier:D
@lambo4all: heb je nog steeds problemen? Zo ja, mail ons even via tips@autoblog.nl aub.
@autoblogger @ sir_smokalot: Vorige week had ik ook problemen bij het plaatsen van mijn berichten alles werd 2x geplaatst. Het is verholpen ik weet niet of jullie het hebben gedaan. Maar ik ben blij dat het weer normaal is.
Is die Honda Beat nog steeds in productie dan? Draait toch wel al een tijdje mee dan, of zou het gewoon stand decoratie zijn?
@Lan_Evo: De Beat is al jaren uit productie, wat de toegevoegde waarde vandaag de dag is is mij compleet onduidelijk – waarschijnlijk heeft Honda op dit moment niets nieuws te laten zien.
Hier ga ik geen woorden aan vuil maken…
mm… volgens mij kennen we zo’n concept ook al van volkswagen??!!–
Dockstation op wielen
Leuk voor Japanse jeugd ,in de rest van de wereld heeft die jeugd hier het geld niet voor
Concurrent voor de Nissan Cube?
OH GOD! Mijn ogen branden! Dokterrrr! AAAAAAAAAAA!!!
Ik rij liever een audi 80 ofzo dit is gewoon voorschut
Eeeeeeh,flashy?
Als je hier mee mag rijden in Nederland koop ik hem gelijk, mega fun!
Help! De stoelen zijn nat!
Die Japanse meisjes konden het niet droog houden…
Ok al die dingen zijn gewoon weg afschuwelijk, de een nog gekker dan de andere. Maar die gele auto in de gallery, is die nieuw??? Hij ziet er namelijk uit als iets uit de jaren 90…
I don’t wanna life on this plannet any more!
Barry White customvan

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).