Dit doet Hofele met je nieuwe Mercedes M-klasse

Auteur: , 15 Reacties

Dikke jetsers, een stukje dieper in de veren, en bovendien een mooi LED-snorretje, dat versiert deze Mercedes M-Klasse. Ze noemen hem 'STARCRUISER GT 550', whoa dude..

Het kitje kost 6,5 mille, en past op elke W166 ML behalve de 63 AMG, maar waarom zou je daar ook een bodykit op willen? Velgspul rangeert van 20 tot 22 inch, en tot 80 km/u is de auto 40 mm verlaagd. Hierboven zet hij zich automoatisch terug naar de standaardinstellingen. Lijkt me vrij irritant als je met druk verkeer op een 80-weg rijdt..

Een beetje extra pep onder de kap? Als je een diesel hebt kan dit: de ML350 BlueTec diesel wordt opgetild van 258 pk / 620 Nm tot 312 pk / 700 Nm. Het interieur is een oase van two-tone leer, niet helemaal mijn smaak, maar het ziet er wel solide uit. Aan de buitenkant wordt tot slot wat met carbon stripjes her en der verfraaiing gezocht.

Is Hofele hierin geslaagd? Of ga je liever voor de grofgebekte Cayenne? Bekijk de uitgebreide gallery en oordeel zelf!15 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Ik moest denken aan een Ford Kuga toen ik dat ding zag
@CedricH: ik ook
Hoe kunnen al die marginale tuningclubjes nou blijven bestaan. Zoveel kampers zijn er toch ook weer niet?

En dan die “leds” in de bumper. Wat is dat?? Led 1.0? DIe dingen zijn huge en lelijk? Volgens mij verkoopt Halfords nog mooiere.. Waarom pakken ze het niet goed aan en monteren ze LASERS. We want frickin’ laser beams
@baasbas:

witter kunnen we het niet wassen (als je er geen gebedshuis op naloopt) ..
Photoshop LED?
@robbie: nee gewoon kerstverlichting…..
dus vanaf 80 gaat ‘em weer 4 cm omhoog ? How stupid can you be ? Zeker met die luchtweerstand van een zeecontainer…
Kunnen ze daar niet eens een celstraf op gaan geven. Ik vind het op deze manier toetakelen van een auto van meer 100.000 euro eigenlijk eerder een celstraf verdienen als wanneer je een paar wietplantjes op een zoldertje hebt staan.
Opzich wel aardig maar die semi spoiler/ 3de rem licht onder het achter raam is achterlijk. Interieur is wel strak maar kleur niet mijn smaak
Subtiel die extra spoiler…
hmmm. een bejaarden/rappers suv met kerstverlichting, FAIL
Spuug lelijk ! Vooral het interieur dat niet matched met de nog standaard zwarte accenten van het dashboard. Misschien iets voor frans bauer
“Über 80 km/h geht das System in die Serienhöhe zurück, um dem Fahrwerk seine vollen Werks-Reserven bei schneller Fahrt zu erhalten.”

M.a.w. tot 80 km/h rijd ‘ie als een ingezakte pudding.
+t
Nee hier wordt alleen maar het uiterlijk verpest. Lelijke velgen en lelijke bumpers. Deze zullen we denk niet vaak tegenkomen in het wild!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).