Dit is de SUV-krasser uit Alphen a/d Rijn

Auteur: , 136 Reacties

Herkent u deze inwoner van Alphen aan de Rijn? Wilt u dan zo vriendelijk zijn om even de lokale politie te bellen? Deze persoon is namelijk sinds 2007(!) bezig met het bekrassen van SUV's en andere asobakken.

In 2009 schreven we over deze vandaal al het volgende:

In de Alphense wijk Beerendrecht woont blijkbaar een onwijze bomenknuffelaar want SUV eigenaren worden daar al 2(!) jaar lang geterroriseerd door een geitenwollen sokken dragende muesli eter die SUV’s en andere benzineslurpers bekrast met teksten als ‘CO2 lul’ en ‘CO2?. Van je buren moet je het maar hebben.

In de auto van buurtbewoner Bert van de Zand werden constant teksten gekerfd als “CO2 lul” en dat terwijl Bert wel in een grote auto moest rijden omdat zijn dochter gehandicapt is, maar daar trekt onze muesli etende milieuterrorist zich natuurlijk niks van aan.

Dat de buurtbewoners het na al die vernielingen (en incapabelheid van de politie) meer dan zat zijn zal je waarschijnlijk niks verbazen. En dus hebben ze maar wat camera’s opgehangen om deze persoon op heterdaad te betrappen. Het resultaat hiervan ziet u boven dit artikel, met dank aan de heeren van Geenstijl.

Hij is inmiddels opgepakt en het schijnt overigens een of ander kunstgekkie te zijn uit Alphen, meer details zullen ongetwijfeld volgen.136 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Priussen worden door hummer rijders ook niet onder gekrast? Wat een l*l!
@patrickww: nee die rijden er overheen.
Zoals het hoort :)
@zdev: +1 :mrgreen:
@zdev: Like a boss’ !!
@patrickww: juist haha! En ik durf te wedden dat de gemiddelde SUV uit 2012 minder uitstoot dan die vieze stinkende belastingvrije Citroën van hem.
En dan is het nu tijd om meneer zelf met C02 en C02 lul te gaan bekrassen, bij deze maken we gelijk een lijst met mensen die interesse hebben.

Kijken of de muesli nog zo lekker smaakt na zo’n behandeling…
the-budel-guy via iPhone app
@tuning: waar kan ik me aanmelden.
@the-budel-guy: bij het Alphen a/d Rijn kunstterrorkorps.
@tuning: gewoon zo keel dicht knijpen. “Zo, nu produceer jij ook niks meer”
Hij is gepakt meldt GS
@paul24: dat staat ook in het artikel…
@robbie: staat niet in het artikel (hannes)…staat dat Geenstijl hem op tape heeft gekregen. Je nieuwste blogger geeft aan dat hij ‘gepakt’ zou zijn.
@Megakix: Het staat dan ook op de link naar geenstijl dat de dader is opgepakt…
@Megakix: dit impliceert dat hij gepakt is:

“Het schijnt overigens een of ander kunstgekkie te zijn uit Alphen”
@robbie: Nee dat impliceert alleen een signalement.
@robbie: veronderstellingen zijn dodelijk…voor zover je dat niet wist…en jij maakt nu een dodelijke vergissing op basis van een bericht dat hierin niets dient te impliceren.
Sleutel in zen oog. Wan mogool.
@pomfriet: euh?
@betonstaal: oeh?
gooi hem maar voor de ijsberen, doet ie teminste is echt wat voor het milieu!
bewerk hem eerst wel even met een honkbalknuppel leert ie teminste af te blijven van andersmans spullen!
@lambo4all: en zeehondjes ;-)
Morgen ligt hij in het ziekenhuis. Hoop ik toch.
Twee daagjes boompjes planten bij de plantsoenen dienst en zijn toekomstige werkstraf zit er weer op……
Ballen in de bankschroef en elke dag een jaar lang iets aandraaien ,of ga ik nu weer te ver?
@norge: Mooi.
integralechubasco
@norge: wat dacht je van vierendelen daarna de plantsoenendienst laten doen… kijken of hij het daarna uit zijn hoofd laat…
@norge: Je krijgt hier alleen voor doodsverwensingen een edit, dus een beetje leedvermaak zal nog wel mogen hé :D
@norge: ach het is maar een suv
Het is weer een artiest… altijd al geweten dat die lui marginaal zijn… Ze zouden hem/haar (geen idee wat het is… enige hul?) is vol met krassen zetten… Blijf gewoon met je fikken van andermans spullen af en ga op een ander jaloers wezen. En daarenboven… een vader met een grote wagen voor zijn gehandicapt kind beschadigen is al helemaal triestig.
@xilver: Jij bent net zo triest alle ‘artiesten’ over één kam te scheren. Sneu figuur..
@raphael: Ken jij er dan 1 normale…?
@xilver: Doe normaal, idioot. Je bent nog dommer dan die eikel die auto’s onderkrast, dat zegt wat.
@raphael: jij beoordeeld ook de mensen ”die nog niet eens een rijbewijs hebben” dus laat hem lekker..

maar jij bent dus artiest..
@dennisr: En idioot nummer 2 doet gezellig mee..
@raphael: het woord ‘idioot’ is voor jou bedacht dus dat wil ik je niet ontnemen..
@dennisr: Zo heb je je weer lekker met iets bemoeid, nu gauw weer terug naar geenstijl knul.
@raphael: ik kijk nooit op geenstijl, heb er nog nooit een bericht gelezen.. jij blijkbaar wel..
@raphael: Jij bent snel om je tenen getrapt, en wrm is xilver dan nog dommer dan de krassenman? Ken je van beiden hun intlectueel niveau mss? Het moet wel toch, anders ben jij diegene die dom overkomt door dingen te beweren die mogelijk niet waar zijn. En noem jij jezelf ook een idioot, of ben je gewoon hypocriet want als artiesten niet over 1 kam mogen “geschoren” worden dan mogen mensen die zeggen dat een artiest marginaal is toch ook niet over 1 kam geschoren worden en beschouwd worden als een idioot.
En wrm mag dennisr zich niet moeien als jij dat wel mag? Is het omdat jij zó stoer bent dat je het privelege hebt voor mensen achter je computer te beledigen en generaliseren?
OT: Altijd spijtig dat sommige mensen het recht illegaal in eigen handen willen nemen voor wat iets wat ze denken goed te doen. Het is niet dat mensen met een grote auto er goedkoop van afkomen, naast meer belastingen te betalen, kunnen er ook nog eens minder belastingen worden afgetrokken (in Belgie toch) en daarbij “drinken” deze auto’s nog eens meer waardoor ze ook al extra uitgaven doen aan brandstof.
@Nv: Sorry ik begrijp je geenstijl taal niet. wrm wss etc. zijn geen woorden. Probeer het nog eens in het Nederlands.
@raphael: Lol, dan moet je echt wel dom zijn -no offence-, uiteraard ja het is geen perfect nederlands, maar om dit als argument te gebruiken is toch wel zwak, zeker op het internet. Ging ik minder gebruikte niet officiele afkortignen gebruiken dan ging ik je argument al serieuzer nemen, maar absoluut nog niet als serieus. Ken je de website google? Als je iets niets verstaat kun je daar altijd bijleren, het is echt geen schande voor iets op te zoeken hoor, je moet je niet schamen ik vergeef je. Hierbij…
Geachte heer Ropheal,
Ik bied hierbij mijn excuses aan, omdat ik Uw mening niet niet geheel correct vond. Ook al wist ik dat jij een monopolie hebt op de waarheid en dat u het niet accepteert dat mensen ook een andere denkwijze kunnen hebben en dan nog uw mening in twijfel trekken is geheel fout van mij.
Met vriendelijke groet,
NV

PS: wrm = waarom; wss = waarschijnlijk.
Je hebt waarschijnlijk de tekst vóór mijn excuses niet verstaan met dat ik een nederlands zonder hoofdletter heb geschreven en dat ik afkortignen heb geschreven ipv afkortingen.
@dennisr: Laten doen. Ik maak me daar niet druk in en zet me boven zulke mensen…Ik ga me niet bezig houden met zulke lui ;-).
http://www.defender2.net/gallery/albums/userpics/10628/internetHero.jpg
@xilver: Internet hero ja? En dat zeg jij, iemand die artiesten marginaal noemt. Misschien ben jij hier de internet hero die nooit buiten komt. Als je zoiets zegt over een hele groep mensen omdat iemand die toevallig artiest is iets idioots doet, dan ben jij hier de marginale idioot.
@raphael: Relax joh… je krijgt nog zo een hartaanval met al je druk gedoe om niets… Normaal zou ik zeggen ‘da’s zonde’… maar in jouw geval wil ik wel een uitzondering maken.
@xilver: Stoer joh, echt heel stoer vanachter je computertje generaliseren en mensen beledigen.
@xilver: jaa maar ik krijg gewoon medelijden, als iemand zo bekrompen kan leven zoals hij.. dan moet iemand hem helpen vind ik.. een sociale maatschappij als de onze zou toch een speciaal plekje voor hem vrij moeten houden..

uiteindelijk heeft hij er meer last van dan wij dat scheelt..

gewoon zielig.. zal wel en artiest zijn he :mrgreen:
@dennisr: Kan niet anders dan dat hij een artiest is, een normale mens laat zich niet zo snel de kast op jagen.
Maar goed… gelukkig maar hebben we artiesten… wie zou er anders ons belastingsgeld als leefgeld moeten gebruiken.

Het leuke aan deze affaire is dat wij er stoïcijns kalm bij blijven terwijl hij zich wrs echt kwaad zit te maken achter zijn pc. Doet me een beetje hieraan denken :D
http://www.youtube.com/watch?v=sOVkltJ-gdc&feature=related
@xilver: Heerlijk die bekrompenheid. Een opmerking om algemene beschaving te beschermen kan uiteraard enkel en alleen gedaan worden door iemand die het onderwerp is van jou opmerking. Heerlijk basisschool niveau. Gelukkig hebben jullie troost gevonden bij elkaar. En nou heel gauw weer slapen en goed opletten op school morgen.
@raphael: Nou nou… laten we niet met diploma’s beginnen gooien om elkaars niveau te begrijpen… als je tot 10 kan tellen kom dan maar gerust eens terug en we spreken er nog wel eens over zoals 2 vijfjarigen want dan kan ik tenminste begrijpen wat je bedoelt. Voor hoogstaande conversaties ga ik wel een chimpansee in de dierentuin opzoeken.
@raphael:
Gast, pak even een biertje en relax. Artiesten zijn inderdaad vaak vage figuren die iets bedenken wat een 5 jarige elke dag bedenkt maar de artiest weet er 2 ton subsidie voor te vangen. Dat laatste is waarschijnlijk de echte kunst.
Vraag een gemiddelde wereldburger wat hij ziet in Who’s affraid of Red yellow and blue? en ze beledigen waarschijnlijk allemaal Barnett Newman. Sorry, maar in mijn ogen begrijp je dan als kunstenaar niet wat kunst is. Iets moet begrepen kunnen worden, anders kan het net zo goed verfroller werk zijn.
@Original_Arnoud: offeh….Victory Boogy Woogy..die ‘wij’ kochten voor 85 miljoen…offeh..De Pindakaasvloer.
Jij schrijft het het beste; de ‘kunst’ zit méér in het verkopen van je broddelwerk, dan in het maken ervan. Want waarom zijn Beethoven of Rembrandt óók kunstenaars, maar kun je die steeds ‘volgen’ !? Precies, dát zijn namelijk grootmeesters. En daar ónder bevinden zich heel veel gekkies.
@Original_Arnoud: Hoezo relax? Ik ben relax, ik maak alleen een opmerking over een marginale idioot zoals hij het zelf noemt. En het is toch wel onbegrijplijk dat ik hier op een AUTOblog zit en men blijkbaar niets van artiesten of kunstenaars wil weten. Ooit al eens van een kunstenaar als Pininfarina gehoord? Of Giugiaro? Oh nee dan telt het zeker opeens niet he? Waarom is iedereen tegenwoordig zo bekrompen en short-sighted. Aan de andere kant is het wel begrijpelijk anders zou een pvv nooit kunnen bestaan. He maar kijk deze link eens uit: http://www.youtube.com/watch?v=RiajXQUppYY
@raphael: Pininfarina of Giugiaro?? Je hebt het hier over succesvolle ‘kunstenaars’. Niet over de 90% van NL die misbruik van subsidie en dus de belastingbetaler maakt. Ga huizen kraken, socialist. Begin effe lekker met je politieke meningen hier op AB.
@kaasboerin: Misschien moet je even lezen wat ik schreef. Nu kom je een beetje knullig over..
@xilver: ja, daar doen ze hele nuttige dingen mee zoals 6 maanden bij een occupy kamp gaan zitten omdat je je riante uitkering toch wel krijgt.
‘Kras je suf’…slogan van de AH-bonuskraskaart ?
Ik wist niet eens dat er hier een krasmeneer rond liep, wel genoeg gekken overigens maar weet niet of dat in andere dorpen anders is.
Op het eind zal hij toch worden vrijgelaten omdat hij een psycho is en dus niet weet watie doet, net als die ene jood op de Dam in A’dam. Goeie wetten zeg.
@amg77: Dat denk ik ook…hij krijgt hoogstwaarschijnlijk een boete en de kosten van herstellingen van de recente wagens, die hij waarschijnlijk niet zal kunnen betalen omdat hij hoogstwaarschijnlijk werkloos is. Uiteindelijk zijn het de Nederlandse belastingbetalers die dit kunnen ophoesten en mijnheertje hier gaat nadien gewoon terug zijn gangen gaan.
@amg77: nee, hoor… Staat met zn foto op internet. Schending van zn privacy, aantasting van portretrecht. Hij legt een dikke claim neer en wordt rijk!
Laat hem maar opdraaien voor de schade!
Als dat nog mogelijk is, want zoveel jaar krassen… de prijs zal wel opgelopen zijn!

Van andermans auto blijf je af! Kon hij er beter een flyer tussen steken. Het had nog meer effect gehad dan deze actie(=geen)
Co2 is goed voor het milieu, plantjes maken daar zuurstof van.
mensen straffen doordat ze moeten rijden in zo’n auto door zulke dingen erin te klassen, die zijn niet goed voor het milieu!
@ytrewq: die boompjes en plantjes zijn er dus steeds minder,
@ytrewq

de mensen die in auto’s krassen zijn niet goed voor het milieu
Sorry hoor, 5 jaar??? En de Flitsnichtenbrigade heeft in al die tijd niets kunnen doen?
Het is dan toch ook schandalig dat je de politie vraagt om eens te gaan posten.
Dan kunnen ze namelijk ergens anders geen bekeuringen uitschrijven en dan klopt hun bonnenquota niet aan het eind van het jaar.
@rufctr01: + ontelbaar! homo’s zijn die agenten als je ze nodig hebt doen ze nix, tenzij zij hun botenquota moeten halen dan zijn ze overal te vinden
@rufctr01: moet je Pownews-aflevering kijken met Rutger, dat hij zo’n flitsnicht aanspreekt langs de snelweg. Dat zegt genoeg.
homo, ze moeten hem 2 jaar lang krassen.
als hij de schade niet kan betalen, pakken ze dan zijn schilderijen af?
@ytrewq: Denk je dat die iets waard zijn?
@xilver: nope, maar je kunt ze vast wel ‘afkrassen’ ? ;-)
Mijn vader rijd zelf ook een Land Rover Discovery 4, maar die staat in de garage! Is gelukkig nog ooit op gekrast want het is een schoonheid!
De spuitcabine in gooien zonder masker, kijken hoe schoon ‘ie dat vind.
@kaasboerin: Met water gebaseerde lak? Of een ouderwetse olieverf laagje ?
@norge: Verkloot m’n opmerking nou niehiet.. :(
@kaasboerin: Sorry vond hem juist leuk :D
@norge: Met milieuvervuilende anti-hippie lak ;)
@norge:
Cellulose lak, da’s echt fijn spul… Niet voor niets al een paar jaartjes verboden.
hoop dat ze hem alle schade laten aftikken al moet ie tot zijn 100e doorwerken.. wat een eukel…
@spykerboy: ja want een gedupeerde wil vast wel wachten tot hij dat voor elkaar heeft..
@dennisr: via de verzekering doen en hij moet dan door zijn leven heen de verzekeringen terug betalen ;)
@spykerboy: alsof die vent een baan heeft. Gevalletje kunstenaar in de bijstand denk ik.
Ach, de man maakt gewoon street-art…
@Esprit_de_Flandre:

zal van hem street-art maken als hij aan je zuurverdiende liefhebberij gaat zitten. Zou ik wel doen tenminste..
@ts46: een zuurverdiende auto lijkt me niet gezond
@ts46: och, die suv-jes zijn alijd leasebakken…dus veelal niet zuurverdiend.
@ts46: Bandensporen op z’n smoel?
@Esprit_de_Flandre:

Leuke opmerking tot jij eens een kras op je wagen hebt.
Is vrij vervelend zeker als het op een zwarte wagen gebeurt (goed zichtbaar).

Hoer, fak you bleekscheet, iets onleesbaar (mogelijk semi-arabische letters), jodenneuker, … en de spiegel kapot.
En dat is gebeurt met een auto die daar 3 jaar veilig geparkeerd werd in die (iets mindere) buurt en net de dag dat die voor de deur van het politie-commisariaat stond gebeurt er zoiets. Sowieso jong crapuul dat het stoer vond om zoiets te doen.
@Hupke: Ik heb het gelukkig nog niet meegemaakt, maar ik zou me ook behoorlijk druk maken denk ik. Maar ja, tenzij het een seriekrasser is zoals deze, vind je dat krapuul nooit terug…
Ik kan er niet bij wat er in zo’n koppie omgaat. Ik heb een bloedhekel aan vogelschijt op mijn auto, ik kras toch ook geen Zuurdumpende NatuurStraaljager in z’n vleugels of wel. Richt een Blog op, ga handtekeningen verzamelen, zet een tent op het Malieveld maar blijf met je poten van andermans spullen af!!
@E34M5Touring: Ja, maar die mensen zijn zo heilig van hun eigen mening overtuigd, levensgevaarlijke mensen.. Toch denk ik dat er ook een andere gedachtegang, bewust al dan niet onbewust een (kleine) rol meespeelt.. “mijn buurman heeft een dikke bak die ik nooit van mijn zielig leventje zal kunnen betalen..”
@E34M5Touring: Daar komt bij dat je van aard toch wel een enorme sneue vent moet zijn die zo weinig zelfrespect en trots over heeft als je daarna zonder moeite nog voor de spiegel kan staan..
the-budel-guy via iPhone app
Stuur hem maar naar noord Korea daar weten ze wel raad met straffen.
@the-budel-guy: en ook met uitdelen.
Wat een mongool!
Autoblog lijkt wel het olie-drinkende zusje van GeenStijl, met je publieke schandpaal.
@betonstaal: En terecht voor dit soort kluizenaars en rejects van de maatschappij, vind je niet?
@kaasboerin: ik ben tegen het beschadigen van andersmans eigendommen, maar hij hoeft niet zo in beeld en trouwens hij is al gepakt, dus dit item is overbodig geworden.
@betonstaal: Ach ja, met dit soort topics komen de sharia-liefhebbers opeens wel met dozijnen naar buiten. Ik ben al gestopt daartegen te reageren :P Ik ben al blij genoeg met de kleine ommekeer qua lompe hard-rij filmpjes die o.a. ik heb kunnen bewerkstelligen :mrgreen:
@bozewolf: hear, hear! Je bent een van de weinig hier met een groter voorraam. ;-)
Wat een mensen zijn er toch in de wereld…… En ze wonen allemaal in Nederland, omdat 1. We een slechte politie hebben. 2. Als ze dan gepakt worden, de straf voor lieveheersbeestjes is.
Dit vind ik wel zooooooooo’n klootzak hè.
echt kan ik niet tegen, serieus!
@xilver

nee, de schilderijen kunnen bekrast/verbrand worden tot de schade gelijk staat
nee, dat is zielig, dan worden er eigendommen kapotgemaakt en dat is niet leuk…
Heel simpel, gewoon met je poten van iemands auto afblijven. Zucht!!! Heeft deze ‘man’ (kuch) niets iets beters te doen?
Dit is een vrouw? Toen dacht ik: ók kan, maar toen ik las dat het een man was dacht ik he, hoe lelijk kun je zijn. Wie het ook was, zielig.
Misschien moeten we hem een boek laten lezen over hoe mensen zich voelen nadat hun auto bekrast was, achnee ander topic.

We laten hem uitrekenen welke impact z’n gedrag heeft gehad op het milieu (nee, ik wil niet dat hij zichzelf van kant maakt dat is een bijkomstigheid) en zolang hij bezig is moet hij de benzine sponsoren van de mensen wiens wagen hij verneukt heeft en de kras vergoeden. Ik zou niet graag de bank zijn die die man een lening moet geven.
Stenigen met houten klossen dat zou hem leren ;)
@bmwpowerm5: Stenigen met “houten” klossen ? LOL
Hey hier hebben we een kunstzinnige die hybride voertuigen bekrast…..
@toyotaprius: Zo zag de auto er vanochtend uit, en gisteren geen krasje. Wie is er bezig geweest? wie is de krassende partij?

http://blogs.dootdoot.com/mike/files/2010/08/toyota_prius_wrecked.jpg
@toyotaprius: ziet er een stuk beter uit zo
@tuning: Ik heb heel hard voor mijn droom auto gewerkt. In tranen zit ik op de bank. Mijn Prius is bekrast en veranderd in een onbestuurbare hoop staal.
@toyotaprius: hoop staal was het al…onbestuurbaar ook…dusch, whats your point man ! ;-)
@toyotaprius: een boom op gevallen? Oh nee, bomen vinden Priussen lief… ;)
Ik kom uit Alphen maar ken die gozer verder niet. Mocht ik hem tegenkomen dan zal ik iets leuks in zijn vette kop kerven.
Naast het feit dat je van iemand z’n auto af moet blijven heb ik zo’n hekel aan de beroerde argumentatie van zo’n persoon.

Alsof CO2 uitstoot bepaald wordt door de vorm van de carrosserie en niet door een tig andere factoren.

Maar goed, iemand die z’n “punt” alleen maar kan en durft te maken door iets te vernielen wat ook nog eens een slecht symbool is…

Gewoon niet goed snik, zo’n gozer. Ook hij komt in aanmerking voor mijn über-taakstraf.

Kan ‘ie mooi schoffelen naast de dikke directeur die bezopen te hard reed in diezelfde SUV.
Is het nou een man of een vrouw? Je weet het maar nooit in het feministische Nederland.
@e550: Ik heb me die vraag ook al gesteld… daarmee.. ik hou het op een eunuch.
Nu de beurt aan de gedupeerden: hem bekrassen met de woorden “respect-voor-andersmans-eigendom-loze lul”.
Ja we kunnen ook hem bekrassen…
Het leek net een vrouw op de foto.

Maar als je toch auto’s bekrast moeten die weer extra kilometers maken naar een schadeherstelbedrijf. Dan stoten ze meer CO2 uit dan nodig.
walgelijke kerel!
Ik zag een keer iemand die auto’s bekraste, een vent liep naar hem toe en gaf hem ff een flinke tik voor z’n bek! Verdiende loon!
@paere: Groot gelijk!
@paere: volgende keer proberen foto van te maken met je telefoon ofzo, en aan de politie afleveren.

Als mensen aangifte doen dan kan de politie achterhalen bij wie de schade moet worden verhaald.

Deze man zal nu waarschijnlijk (naast een straf/boete!) heel erg veel schade moeten vergoeden; want zoals sommigen hier (helaas) weten kan het erg in de papieren lopen, die krassen…

Het leuke is ook dat mensen toch zo’n auto blijven rijden en dat het opvullen/herspuiten ook hartstikke slecht voor het milieu is. Had hij beter flyers onder de ruitenwissers kunnen stoppen met ‘eet 1 dag per week geen vlees’, dat had netto meer uitstoot bespaard als 1 iemand dat een paar weken volhoudt :P
Vastbinden in een bureaustoel en dan met een SUV een paar keer heel hard met die persoon tegen de muur aanrijden.
Ach, gewoon een tik op de vingers en vanavond loopt’ie weer buiten te krassen. Zo werkt het toch in Nederland ?
Nu allemaal los gaan op zijn “kunst”, dan weet hij hoe het is als je eigendommen vernield worden!
Tja, wat kun je allemaal met deze malloot doen?

Roosteren, bekrassen, tegen een muur aanzetten??????

Interessante suggesties lees ik hier. Geeft me wel het gevoel dat deze grijze halvegare niet de enige is met waanideeen.
Nou ff nu z’n gezicht onderkrassen ?
Je moet toch wat als je de krasloten ontgroeit bent. Dan zoek je iets groters.
je zal er maar wonen met je dure Ferrari of lambo dat zou k*t zijn!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).