Dit kost de vernieuwde Lexus GS, inclusief de lekkere GS-F

Auteur: , 4 Reacties

Lexus gaf onlangs de GS het bekende failiegezicht en daarbij horen ook nieuwe prijzen. Je hebt keuze uit twee hybrides of die mieterse GS-F met 477 pk.

Al in de zomer konden we jullie de eerste plaatjes laten zien van de gefacelifte Lexus GS, die ook niet kon ontsnappen aan de kruimeldief-look die tegenwoordig Lexus’ familiegezicht bepaalt. Het duurde even voordat Lexus de Nederlandse prijzen klaar had, maar nu weten we dat je in de nieuwe GS stapt vanaf 46.795 euro. Je rijdt in dat geval een GS 300h de showroom uit. Wil je wat meer vermogen, dan kun je kiezen voor de eveneens hybride 450h. Deze heeft een vanafprijs van 61.795 euro.

Een stuk minder verantwoord, maar daarentegen wel weer erg lekker, is de Lexus GS-F. Deze is met zijn 477 pk wat minder krachtig dan de directe concurrentie, maar we kunnen het vewrmogen evengoed als ‘toereikend’ bestempelen. Dat komt wel tegen een prijs overigens, minimaal 155.474 euro om precies te zijn. Da’s pittig, aangezien de Audi RS6 Avant (560 pk) bij 148.900 euro begint, terwijl je de BMW M5 (eveneens 560 pk) al voor 141.566 euro de jouwe mag noemen.
4 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Teringjantje: 155 rooitjes voor een GS-F!

Maar met genoeg slappe was zou ik het zonder nadenken gewoon smijten bij de Lexusdealer. In een opval-kleur
@toyotafortuner: Serieus? Ik blijf toch liever nadenken, bijvoorbeeld over de looks van dit hok. Man man, als dit naast een E63/RS6/M5 staat is de keus toch zeker niet een GSF?
@toyotafortuner: hij schrijft denk ik in 1sec bijna een ton af… en de specs zijn minder, weet je t zeker? Of merkblind?
Oeps? Foutje getypt? “”Vewrmogen””?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).