Dit rijden George Washington University studenten

Auteur: , 155 Reacties

Beetje feesten, beetje studeren en vooral in heel erg dikke auto's rondrijden. Je kent het wel. Op de George Washington University doen ze het allemaal net iets beter.

We hebben het slecht in Nederland. Niet alleen moeten studenten binnenkort de hele studie bij elkaar lenen. Ze krijgen er niet eens een supercar bij! Hoe moet je dan naar college, het sportcentrum, de stad? Waar haal je uberhaut motivatie vandaan?

Dat doen ze in Amerika, de George Washington University in het bijzonder, beter. Goed onderwijs, voldoende keus qua vakken en een wagenpark waar Londen in de zomer amper tegenop kan. Het maakt de campus geen onaangename plek om te verblijven. Een dagje tussen colleges heen en weer lopen en je kan het aantal exoten niet meer tellen. Van Hummer H1 tot Nissan GT-R tot Ferrari Superamerica, het staat er allemaal. De foto’s zijn slechts spots van de afgelopen week.

Het mag allemaal wat kosten. Voor een jaar studie aan de ‘GWU’ ben je namelijk om en nabij €50k kwijt. Niet een bedrag waar Henk en Ingrid de kinderen voor laten studeren. Nu snel de jaloezie weg klikken in de gallery. (bron: gwucars.tumblr.com, via jalopnik.com)155 reacties

50K per jaar? Nou dan weet je wel wat blijven zitten is! Duurste opleiding die ik hier momenteel ken is om en nabij de 12K…
@The360box:

Opleiding voor piloot: 100k!
@towi1989: En dan heb je nog geen vlieguur/simulatoruur gehad ;)
@mclarenmercedes: en @The360box: tijdens die opleiding krijg je volgensm ij wel simulator, en maak je ook gewoon vlieguren.. als ik het goed heb, kennis doet die opleiding en die haalde na niet al te lange tijd zijn eerste brevet voor kleine vliegtuigjes.. tijdens de opleiding geloof ik..
@dennisr: Jaa kan kloppen, maar bij sommige vliegscholen kosten de simulatoruren ook nog eens extra ;)
@towi1989: Insane, en wat @mclarenmercedes zei, dan heb je nog geen ruk in het echt gevlogen, althans, je moet het ooit leren maar betaald je “maatschappij” dat niet?
@towi1989: voor die opleiding krijg je toch ook een lening van 125k?
@dennisr: Ja klopt, een lening waar je elke keer weer rente over betaald en dus uiteindelijk 175k kwijt bent. Dan moet je de mazzel hebben dat je een baan als piloot vind, want anders kan het wel eens heel lang duren voordat je het terug kan betalen.. Mr genoeg off-topic.. On-topic: Wel beetje belachelijk al die auto’s, mja als je dat krijgt/ kan betalen maakt jou dat natuurlijk niks uit :P
@mclarenmercedes: Plus aangezien je een lening terug te betalen hebt, en een pilotendiploma, KAN je eigenlijk niet anders dan piloot worden. Anders is dat allemaal voor niets geweest. Dus duwen de maatschappijen de lonen lekker laag. Je kan toch niet weigeren…
@Esprit_de_Flandre: ja, want als piloot verdien je een modaal inkomen!
@Esprit_de_Flandre: Als je KLM flight academy hebt gedaan is de kans aardig groot dan je een baan vindt, maak je niet druk, niet zo stemming maken. Nou niet net gaan doen alsof het allemaal niks is om piloot te worden: hoge kosten groot risico etc etc, wordt zo een beetje een gevalletje confirmation bias omdat je zelf nooit bent aangenomen…
@slodder: Gelukkig ben ik nooit aangenomen, want ik ben dan ook geen piloot. Ik vind de lonen voor piloten gewoonweg vrij laag, zeker in vergelijking met het bedrag dat ze mogen ophoesten om dat diploma te halen. Hier valt het nog mee, maar er zijn ook genoeg verhalen van problematisch lage lonen.

Of als je geen zin hebt om veel te lezen, kijk dan dit. Let wel: speechke van een minuut of 8, en je moet er wel degelijk je aandacht bij houden. Anderzijds, dit is een ‘True American Hero’, dus als die iets zegt, dan luisteren ze er wel eens naar. Als ze er iets mee gaan doen is een andere vraag…

http://www.youtube.com/watch?v=8kePiiZ8_YA

MAar het grote probleem is dat we hier ook meer en meer naar dat systeem gaan. Piloten voor een Belgische maatschappij werken niet meer in België, maar in Ierland, want dat is lekker voordelig. Sociale zekerheden: nul. Daarnaast werken ze ook niet voor de maatschappij, maar voor een ‘algemene’ firma, die ze verhuurt aan de vliegmaatschappij. Loopt er iets fout, dan kan je eventueel dat papieren bedrijfje in Ierland aanklagen, maar nooit de airline zelf, want… je hebt geen enkel contract met hen.

Ik vind gewoon dat het loon in verhouding moet staan met de gemaakte investering en de dagdagelijkse verantwoordelijkheid. Een dokter verdient volgens mij VEEL beter dan een piloot, terwijl het in feite op hetzelfde neer komt. Lange, dure opleiding, plus verantwoordelijkheid over het leven van honderden mensen…
@Esprit_de_Flandre: Oja, eventjes vergeten, maar bovenstaande geldt ook voor @porsche928
@Esprit_de_Flandre: Het salaris van een (tand)arts is volgens mij een heilig huisje dat vroeg of laat omvalt. De arts is net als de piloot goed in een bepaald trucje en doet dat heel vaak, net als een topsporter. Maar het bedrag dat bijvoorbeeld een tandarts kan vragen, wordt kunstmatig hoog gehouden door de gecontroleerde aanwas van nieuwe tandartsen. Ergo: vraag en aanbod zijn niet in evenwicht, doordat het aanbod (nieuwe artsen) gecontroleerd wordt, dus geen echte marktwerking.
Daarnaast: als een piloot een fout maakt, is die de sjaak. Als een arts een fout maakt: no problemo…
@towi1989: dat is wel 100k (meer zelfs 125k) maar duurt dan wel 2 jaartjes.
@towi1989: Ik zat op het Luzac, toentertijd voor 16K per jaar daarnaast 2,4K voor boeken (dat werd niet via Iddink gedaan, maar uiteraard door een andere firma). Hadden mijn ouders me ook een Porsche cadeau kunnen doen en naar een normale school kunnen sturen.
@leftlane: gaat via van dijk, boeken waren 1-1,5K omdat je ze koopt, daarna verkoop je ze weer aan van dijk. Komt wat duurder uit dan huren maar als je ze later weer terug stuurt scheelt het niet zo heel veel.
@towi1989: geldt dat niet voor de hele opleiding?
@towi1989: dat doe je toch via de luchtmacht!
@towi1989:

Niet per jaar.
@The360box:

Studie’s:
– Nyenrode 16k
– Nyenrode Business School Amsterdam 16k
– Autoschool Driebergen 7 of 8k

Middelbare scholen, omgeving Den Haag;

– Luzac 17k
– Vrijbergen 24k
– Stebo 20k
@Melvinkorrels:
Studies..
@Melvinkorrels: IVA met alle kosten is wel 20k per jaar ;) komt zeker neer op 60-75k voor je studie.
@priusredbenzine:
Met alle kosten bedoel je?

Ik heb het hier namelijk over inschrijf geld alleen.
@Melvinkorrels: inderdaad, met alle kosten. Scheelt natuurlijk wel als je vlakbij Driebergen woont in brandstofkosten..
@priusredbenzine: Dat is gelul. Studie + boeken enzo zit je rond de 10 maximaal per jaar. Daarnaast is het het Nimbas Tias ook redelijk aan de prijs.
@joosthoeve: alle kosten ;)
@Melvinkorrels: heb op stebo gezeten school jaar 2008-2009 23500 zonder boeken etc etc mijn ouders waren aan het einde 25000 euro armer, heb er wel echt veel aan gehad
@toeter11:
In Den Haag?
Zo ja, dan hadden wij in dezelfde klas gezeten als ik ook naar het Stebo was gegaan, maar ik heb uiteindelijk het Luzac College gekozen. Alleen al omdat we nog niet eens zaten en de rector vroeg wat mijn vader zijn werk was en of we dit wel konden betalen. Naar aanleiding van dit toen zijn we meteen opgestapt
@Melvinkorrels: neerknuppelen dat soort tuig… Walg ook van die houding. Verstandig dat je weg bent gegaan, daar wil je dan niet zitten.
@Melvinkorrels: ik zat in utrecht, maar wat jij nu vertelt heb ik helemaal ervaren. Het enige puntje is wel de studenten/leerlingen zijn wel echte kakkers verwent etc etc.
@toeter11: mijn type fout, ik heb zoiets helemaal niet ervaren
@toeter11: ik op de leerwijzer in oost Duinkerke daar was het per jaar 22.000€ en ik heb daar 3jaar gezeten dus een 66.000€ ook zonder de boeken.
@toeter11 en alle andere mannetjes: Of je doet gewoon je best op een “normale” middelbare school en je houdt die 10k’s lekker in je zak. Op dat soort private schooltjes zitten alleen maar moeilijke verwende kindertjes die met hun luie reet niet in het conventionele onderwijs passen. Door de angst van de ouders worden dat ze achterstand oplopen worden ze dan gauw op zo’n school gezet. Er zakt ook bijna nooit iemand op die scholen, gek is dat heh? Ahneetsjokneeeeeh: je koopt je diploma’tje, lekker hoor.
@slodder: Er zitten ook mensen zoals ik die niet verwend zijn, en die wel hun best en moeite moeten doen en die iets willen bereiken. Ik heb op deze school tl leerjaar 3 en 4 in 1 jaar gedaan, iets wat op een ”normale school” niet kon. Omdat ze dat teveel ”risco” vonden.
Let op je woorden, want niet iedereen op die private scholen is verwent en lui sommige werken wel hard. Dus kijk uit met je conclusie trekken.
@Melvinkorrels: Jaartje Instituut Blankenstijn is omgerekend $33K, en dat is het alleen voor de middelbare school.
@Melvinkorrels: Nyenrode kost 25K per jaar en dan komt het wonen op de Campus erbij.
@Melvinkorrels: 7-8K om autoverkopertje te worden, de opleiding tot gecertificeerd beunhaas? Allemachtig wat een waanzin. Maar goed, je ziet het ook wel aan de verhalen van de dure auto’s op het parkeerterrein: er gaan een hoop verwende nietsnutten en mensen die graag verwende nietsnutten willen zijn heen. Ja hoor jongens, jullie gaan het maken want je weet dondersgoed hoe je een auto moet verkopen. Ga eens lekker naar TU om automotive engineering of design te doen, dan kom je pas ergens, dan leer je pas wat.
@slodder: Wat voor opleiding heb je zelf gedaan?
@Melvinkorrels: Berlage instituut € 25.000
@The360box: stebo ook – 25k….
@The360box: Volgens mij is de officiersopleiding duurder dan alle opgenoemde studies. Alleen die betaal je zelf niet gelukkig.
@mierenneuker:

Dierengeneeskunde duurste opleiding in NL.
@The360box: Er is zoveel gekker te krijgen.
@maxx1: Zou best kunnen kerel maar dit is wat mij in mn hoofd zat.
Ja ze doen het echt veel beter in de VS met hun schoolsysteem, gelijke kansen voor iedereen ook enzo..
@Stopwearingpants: zo, heel veel mensen kunnen daar niet eens studeren idd
wtf..
Only in America!
Ach in de tijd dat ik op het IVA zat stonden er ook van dit soort auto’s op de parkeerplaats. Zeg niet dat het normaal is hoor, maar het zijn niet puur USA praktijken.
@E34M5Touring:
Inderdaad, alleen is die school wel heel erg achteruit gegaan qua publiek. Het is zeg maar een stuk burgerlijker geworden.
@Melvinkorrels: Oh zeker die bakken die er toen reden (2002) rijden er nu niet meer. Al zat Peridon’s brokkenpilotenzoontje bij mijn broertje in de klas. Die nam geregeld leuk spul mee. Ik had lui in de klas met een 996 GT3, SL55 AMG Range rovers etc.
@E34M5Touring: Want de plebs horen eigenlijk niet thuis op de IVA?
@d15b2: Waar zeg ik dat dan. Ik zeg alleen dat er in mijn tijd meer dikke bakken rond reden, nogmaals ik zeg niet dat het normaal is, gewoon een constatering.
@E34M5Touring: Excuus, dit was oorspronkelijk gericht aan de comment erboven, @ MelvinKorrels.
@E34M5Touring: Wat is een SL55 AMG Range rover?
Serieus…
the-budel-guy
@the-budel-guy: Whow nu snap ik waarom ze die niet maken ;) (Leuk om te zien ook dat mensen hier humor niet snappen)
the-budel-guy via iPhone app
@Donstil: als ze hem in een kleur maken ipv deze to-tone denk ik dat hij best mooi Zou worden.
@the-budel-guy: Zo, morgen snel octrooi aanvragen op dit ontwerp. ;)
Ah joh, die auto’s kosten daar niks. Voor het geld van mijn MX-5 rij ik daar een 370z.
@robinio: Ik zou mijn MX-5 alleen voor een 370z ruilen om hem te verkopen en weer een MX te halen :p
Wat is dat voor een widebody R8??
@gekkenhuis: Bedoel je de TTRS?!
@The360box:
foto 16 is toch geen tt rs cabrio ?
Lijkt namelijk heel erg op een R8
@The360box: foto 17 is een ttrs foto 19 r8 V10
@nicktexel: Knap hoor!
@The360box: wel he krijg ik nu een taart?
@nicktexel: Wat dacht jij…
zeer mooie auto’s!
heb je wel wat te kijken als je saaie lessen hebt.
in de pauze even naar de mc met 200 kilometer per uur in de ferrari van pappa (waarschijnlijk)
@rollsroycebsron:
Daar heb je geen Ferrari voor nodig..
Het ‘probleem’ in de VS zijn de sporters met hun scolarships. Football en basketball zijn op college niveau nog populairder dan op nationaal niveau. Standaard wedstrijden van mijn oude universiteit hadden 30.000 man op de tribunes. Grotere universiteiten haalden soms de 80.000 man. Zoiets kunnen wij ons niet voorstellen. Die jongens die voor de universiteiten spelen zijn dan ook meteen superstars in heel Amerika.
Ik ken basketbalspelers op college niveau van amper 19 jaar oud die een 10 miljoen dollar contract op zak hebben door een van de ‘grote clubs’ in new york of la.
En dat geldt voor sporters van tig sporten. Basketbal, football, basebal, lacrosse, tennis, (ice)hockey etc.
Of dat de uitleg is voor deze auto’s weet ik niet maar het zou zomaar eens kunnen zijn.
@raphael: Wie zijn die spelers dan? Want dan mag je ze gelijk aangeven bij de overkoepelende organisatie van elke sport. Daar zijn namelijk strikte regels voor. Lebron James reed in een Hummer toen die nog in highschool zat, enorme rel werd dat. Zijn moeder bleek alvast een lening voor hem te hebbben af gesloten om dat die bijna naar de NBA ging o.i.d. En er zijn diverse Football spelers geschorst omdat ze op diverse Social Media met dikke bulken cash te zien waren, na onderzoek werden ze geschorst. Dit zijn gevallen waar het gaat om reclame deals. Dat 1 of meerdere van de clubs ze betaald, als toezegging om naar deze club te gaan wanneer ze ‘eligible’ zijn, mag ook streng verboden. Dus dat 10 miljoen verhaal lijkt me onwaarschijnlijk. Dit zijn allemaal kinderen met rijke pappies.
@barryb: Ik weet heel goed dat ze geen inkomsten mogen hebben of aannemen als ze voor een college uitkomen. Wat ze wel mogen doen is kosten declareren, en ik kan je zeggen daar kun je heel creatief mee zijn. Het is een tijd geleden dat ik op de universiteit zat maar in mijn tijd was het heel normaal dat je voor je 20ste al een contract op zak had. En die jongens hadden allemaal Escalades voor de deur en gingen regelmatig naar Ft. Lauderdale. En nee die hadden geen rijke ouders, de helft kwam uit Harlem. Dus ik weet niet hoe of wat maar geloof me, 10 jaar geleden leefden die lui alsof ze de beste NBA-stars waren.
@raphael: Ja maar een Escalade, wie heeft dat niet in de US? Die lease je al voor $3-400 o.i.d. .. en laten we eerlijk zijn, wie leased daar niet?
Ik vind een Escalade toch wel wat anders dan een SLR cabrio of een Ferrari. Maar ik ben het met je eens, platzak zijn ze niet.
Mevr. in de Range wordt niet graag gefotografeerd blijkbaar.
@Schnor: Of ze heeft een anale obsessie…
@JMC: LOL!
@Schnor: Studente die zich “liggende staande” moet houden, wil daarom niet herkenbaar op de foto………
@Schnor: Haha zag ik ook ja…
Is het wel zeker dat dit auto’s van studenten zijn? En niet van een stel rappers met hun opnamestudio in dezelfde straat?
@Cubix: Zat ik me ook af te vragen, zouden ook van de professoren e.d. kunnen zijn maar denk het niet..
vooral rijkelui kinderen die van papa wel MOETEN studeren, niet dat dat nog een straf is met zo’n wagen erbij.. en daarnaast wat raphael zegt.. die sporters zijn daar ook heilig..

en als je trouwens motivatie ZOEKT voor je opleiding, dan heb je de verkeerde gekozen ;)
Mevrouwtje in Range Rover vind het niet leuk dat ze op de foto wordt gezet?
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lzmiv10w0Z1rpgz2fo1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1330027512&Signature=Is3UhX0YjrnTyCMm12xsBRDWNws%3D
@atteh: Zie net dat @Schnor al dezelfde reactie had geplaatst.
@atteh: Ze baalt om dat de O van Rover eraf gevallen is. Kwaliteit he zo’n Range R ver.
Wow! Vet! En ik die dacht dat er al redelijk mooie wagens bij mijn vroegere middelbare school passeerden…
@gekkenhuis: Dat is gewoon een standaard R8 V10, geen wide body kit, gewoon iets bredere luchtinlaten.
die E46 ziet er gelijk goedkoop uit:P
@meneersander: En toch is het een van de mooiste die er tussen aanwezig is!
@syliaca: jahwel, maar toch je ziet een R8, ferrari en maser.
@meneersander: das waar.
Dafuq… Ik wil daar ook naartoe!
Meest bijzonder is toch wel de 722 S, niet alleen omdat het duurste auto is die er tussen staat, maar ook vanwege de exclusiviteit.
Toch zou ik liever dit soort auto’s zelf bij elkaar sparen in plaats van ze te krijgen… Alhoewel…
50k dollar, dus ongeveer 3 euro 52
@towi1989: lol!
@towi1989: de Euro is flink gedaald de afgelopen tijd… Dollars zijn mij alweer veel te duur geworden, maar goed. Het is nog steeds allemaal veel goedkoper daar, behalve het (uit) eten (gaan).
Ik betaal nog wel meer dan die 50k per jaar aan mijn opleiding… Maar heb dan weer geen exoot op de oprit.
@Ferdinand1: wat volg jij dan? :S
+50k is toch belachelijk veel geld!?
@Ferdinand1: parachute springer?
@mausmat: doe ik al.
Niet normaal! :o
That’s it…. I am moving out of this country! ;-)
@ridenz: heb je dan opeens wel miljoenen? :-P Anyway, ik ga mee!
james125 via iPad app
Toch he, doen zij daar wel wat, of zitten ze ook de hele tije tijdens colleges op 9gag?
Hahaha en dan dat kenteken van die H1: GOTGASS
Ach wat houd een dure school tegenwoordig nog in? Ik ken iemand die afgestuurd is aan de IVA en 1900,- Bruto per maand vangt… zal wel iets met de crisis te maken hebben maar toch.
Ik ging destijds ook gewoon met m’n Citroën Saxootje naar school (IVA) net als vele andere in hun sloeber bakken en een enkeling in een dikke wagen. Dus een dure school is niet meteen garant voor een hoop dure auto’s, maar dit is echt sick!
afgestudeerd.
Toen reed ik nog met mijn fietsje rond…

Ook al hebben sommige van die gasten het geld misschien dankzij hun sporten, toch heb ik er mijn bedenkingen erbij. Zo’n jonge kerels met zo’n auto, dit kan alleen maar arrogantie voortbrengen…

Mijn ouders wilden me ooit een spiksplinternieuwe auto cadeau doen toen ik mijn toekomstige klassieker, de Volvo 480 turbo in de vangrails had gereden.
Ik aanvaardde dit niet. Heb er mij zelf een gekocht, van mijn eigen gespaarde geld. Ik ben er zelfs voor gaan bijklussen, en uit dankbaarheid voor de mensen die me toen die kans hebben gegeven werk ik van tijd nog voor die mensen ook al heb ik het geld niet echt nodig…
@Volvo_440_turbo: had je niet beter de auto aangenomen, en toch bijklussen om andere dingen te kopen.
Geld kan later echt van pas komen hoor ;)
@vale46: zolang mijn oudjes leven vind ik dat ik geen recht heb op hun centjes waar zij keihard voor gewerkt hebben,ik ben iemand die liever geeft dan krijgt,maja,da’s ieder zijn ding e :) trouwens een jaar later hebben ze zich een peugeot 3008 gekocht,echt een mooie auto!
@Volvo_440_turbo: 3008 mooi? Er zijn lelijkere hokken, maar een 3008 gaan we nu toch niet mooi noemen hé?!
@vale46:

Het interieur is toch mooi, ok, de buitenkant, daar valt over te discussiëren… maar over smaak kan je niet twisten e :)
@Volvo_440_turbo: Het interieur, daar heb je een punt. Maar die buitenkant… nope.
@vale46: Als je er een beetje te lang naar staart snap je het wel, vond alle Peugeot poep maar hij is ‘doable.’
@The360box: Maar op de weg kijk ik daar niet lang naar. Als je 5 minuten naar een auto moet kijken om zijn mooie lijnen te ontdekken klopt er iets niet.
Decadent. Studenten horen oude afgeragde roestige bakjes te rijden…
zal ik nu is bij een universiteit in kuwait foto’s maken? daar is dit nog niks bij namelijk…
@spykerboy: is = eens
En 9 van de 10 studenten zijn kinderen van multi-miljonairs uit UAE, KSA, Rusland, China en India. Kan mij anders niet voorstellen wie er zo gek is om dit soort dure auto’s te kopen voor zijn kinderen. En de inwoners van deze landen, houden nu eenmaal van hun te geld showen.
50k/jaar? :o
Mogen wij hier in België nog niet klagen!
Gewoon een school voor rijke snobs…
Ik zou gewoon de pro uithangen en met een 670-4 SV de buurt opschrikken XD
2de keuze zou een dikke CLS63 zijn, van bij Carlsson.
Of een Brabus Rocket ;)

De waarheid is echter dat ik met mijn 206 & de trein naar school ga :(
@vale46: Ik zal voor jou duimen gozer.
Ik heb 26″ velgen (ofzo). achterwiel aandrijving en 8 versnellingen. Waarom zou je dan met zo’n bakkie wille rijden? mijn fiets heeft véél grotere velgen
oohw en ik heb nog een voordeel gevonden. In de winter hoef ik niet te krabben :D
only in America ..
waar je je niet hoeft te schamen voor welgestelde ouders ..
waar mensen echt willen betalen voor onderwijs ..

waarheid is dat in NL het onderwijs veel duurder is ..
maar dat ga je pas merken als je een NL belastingbetaler bent ..
en yep ..
daar kan je een studie beurs krijgen van een particulier als je aardig kan basketballen ..

hier krijgt gewoon iedereen een studiebeurs ..
een studie “vrije-tijdsbesteding” kost al snel een tonnetje of 2 ..
+ een levenslange sociale uitkering voor de betreffende student ..
Prima feestjes gehad op GWU, maar het kan een stukje extremer hoor. Zelf op Marymount gezeten, daar ging het ook prima..
Niks tipt aan een Volkswagen Golf MkIII VR6.
Wie zegt dat deze auto’s van studenten zijn?

en niet gewoon van de concierge, schoonmakers, leerplichtambtenaren enz?
Allemaal pappie’s supercars. Maar het zijn wel supercars :-)
Check even de site van IVA wat voor auto’s daar op de voorpagina staan. Het zal vast wat overdreven zijn, maar blijkbaar heb je het ook niet schraal als je daar studeert. http://www.iva-driebergen.nl/
@mercs: zijn een paar gasten met een absurde auto, meeste zijn gewoon redelijk normale autos (golf 5, seat ibiza enz) zitten paar uitschieters tussen..

maar die autos van de voorpagina zijn de autos van droomrit voor t leven, mensen met supercars laten kinderen met een handicap meerijden, die “rally” begint @ iva.

Voorkant van de brochure staat ook een veyron.. wil niet zeggen dat iedereen veyron krijgt als je daar studeert ;)
@stefanamsterdam: ne ze krijgen het boekje met een veyron erop:P
Hoe maak je indruk bij dat ene meisje in de klas? niet met je auto in ieder geval.
@W115: Laat ons zeggen dat je dat nooit wil? ;-) Dergelijke vrouwen mogen voor mij gelijk oprotten.
@voytekbe: ow, laat dat soort vrouwen maar komen hoor… easy come easy go ;)
HELAAS, Echte reden dat deze auto’s daar staan komt doordat de Saudi ambassade om de hoek zit van deze school en de beperkte parkeergelgenheid ervoor zorgt dat bezoekers daar parkeren.
WTF, niet normaal wat een auto’s ze daar rijden, zal wel van papi en mami zijn geld zijn.
@jordy14: er zijn ook mensen die studie niet kunnen betalen.
De rijke kids in Manhattan rijden geen eens auto, als je daar bij de privé scholen kijkt is er een limo parkeerplaats…
@the-budel-guy: in een andere kleur en er kan zo een Lancia/Chrysler badge op!
Damn… Wat er bij ons op school rondrijdt komt er bij lange na niet in de buurt. Echt sick…
leuk meisje in die Range Rover :P
Wat doe ik hier nog in nederland? :( Wat is dit sick zeg… pffff…

Vermoedelijk wel allemaal van rijke pappie.

Ja zoon, je gaat wel naar het GWU.
Dan wil ik wel een auto met minimaal 10 cilinders pap boven de 100K!
Die studente met haar opgeheven middelvinger in die range rover #verwend kreng

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).