DMC DBX Fakhuna is een carbon-gouden Aston Martin

Auteur: , 29 Reacties

Tuning is heel erg bah maar de meest extreme exemplaren zijn toch interessant om naar te kijken. Hoe komt iemand er bijvoorbeeld bij dit carbonfiber monster te maken van een elegante Aston Martin?

Alsof de Aston Martin-uitstraling helemaal niet bevalt maar iemand wel heel graag een Aston Martin DBS wil. Maar waarom wil je een Aston Martin DBS als de uitstraling je niet ligt? De DMC Aston Martin DBX Fakhuna Concept is dik en heel erg Duits. Vooral spoilers en luchtinlaten zijn een stuk uitbundiger dan standaard. Een kleine verlaging en sportuitlaat makken het pakketje compleet.

Een echte Fakhuma bestaat nog niet. DMC vraagt geïnteresseerden direct contact op te nemen met het bedrijf voor prijzen en mogelijkheden. Geinig detail: de DMC Fakhuma is voor de Dusseldorfse tuningfirma ontworpen door een Nederlander beter bekend onder de naam WildSpeed.29 reacties

Wat een lelijk ding. Hoe kunnen ze deze nou verkopen?!
@jordy14: Ze zagen die speciale edities in China met dat gouden logotje op de neus en dachten: He dat moet nog meer kunnen.
Woooow wat een bsk zeg! Ben geen grote liefhebber van tuning, maar deze mag er wel wezen
@geoffersson: bak*
gaaf .. typisch Duitse tuning ..
Wat mag dit kosten ?
wh00t! Wat ontzettend dik!
The British Godzilla
Gatverdamme en dat op de nuchtere maag .
Het kan erger, die gouden randjes hoeven btw wat mij betreft niet.
@masterstig: Achterkantbumper is best nog te smaken. De rest veel minder. Het kon idd erger.
@adyton: ik vind de achterkant ook best dik.. De voorkant ziet er niet uit daarentegen.
is wel leuk.. als je een russische pooier bent
@RazorHead:
Dat zou dan best weleens een grote markt kunnen zijn.
Er zijn auto’s wat je ook doet dat de schoonheid gewoon eruit springt, hoe lelijk men de auto ook probeert te maken dat het gewoon niet lukt hem lelijk te maken. Een Aston heeft iets puurs iets wat de meeste merken niet hebben. Een aparte, speciale aantrekkingskracht pure schoonheid en zich daardoor onderscheidt van andere merken. Juist datgene wat typerend is voor een Aston en dat is wat een Aston Aston maakt.
@agera: Akkoord schoonheid is er ergens nog steeds wel, omdat je door die tuning heen wat kijkt. Maar wat Aston Martin ook typeert is klasse. En dat mist deze wagen dan weer compleet. Zeker wanneer ze besloten hebben om er met een laagje goudverf over te gaan. Mansory heeft het ook geprobeerd met hun Veyron en die staat volgens mij nog steeds te koop.
@agera: …Dus je kan stellen dat het nutteloos is wagens als deze visueel te tunen.
Lekker patserig dat goud, ik moet er niks van hebben.
Wat een verschrikkelijk lelijk ding!
w115 via Android app
Dit is gewoon illegaal
Bah.
Vooral die voorkant is heiligschennis. Maar het zal vast wel verkopen onder sheiks en ander decadent volk. Zolang het maar opvalt…
Wellicht iets over the top, maar ik vind hem erg mooi!
Ik moet nu heel erg denken aan need for speed. Je kon die bumpers zo lelijk maken als je wil, en dat deed je ook, omdat je auto dan heel agressief eruit zag. Deze mensen hebben zo te zien ook nfs gespeeld
bungabungastig
WildPeed zou toepasselijker zijn.
Zonder dat goud zou het nog iets kunnen hebben, al is het nog steeds zonde.
Dit zijn allemaal photshopjes van de wallpapers die aston martin vrijgaf toen de dbs uitkwam ;p
@lamborgfan: En dan? Zo beginnen de meeste tuners toch. Das de beste manier om klanten te verkrijgen zonder vast te zitten met een dure getunede wagen die dan toch niet verkocht geraakt. Die fout hebben velen gemaakt. Sinds dan zijn ze wat voorzichtiger geworden.
@Alwood…en dus hebben jullie ff gebeld ? (some journalism.. ;-))
Vind ‘m wel wat hebben, alleen dat goud zou ik het liefst chroom of geborsteld alu hebben

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).