Duistere spiegel: Cadillac ATS van D3

Auteur: , 19 Reacties

Spiegeltje spiegeltje in de lak, wat is 's werelds vetste bak?

De nieuwe Cadillac ATS is nog maar net op de markt, of hij wordt al getrakteerd op een goede tunesessie van D3. De enorme glans zal niet de smaak van iedereen zijn (van mij zeker niet), maar afgezien daarvan scoort hij redelijk hoog op de ranglijst voor coole auto’s. Extra luchtgaten in de voorbumper, flink uitgeklopte wielkassen en massieve side skirts geven hem een agressieve houding.

Hij moet zich nog bewijzen als een 3-Serie killer, maar de tuning kit zal de Bimmers wel even doen slikken. Wat betreft uiterlijk dan, want op performance gebied is alleen een nieuw sportluchtinlaatsysteem gemonteerd.

Verdere leukigheidjes zijn de spoilers op dak en kofferklep en het “rokje” waar twee dikke uitlaten onder vandaan piepen. De nieuwe velgen zijn ook erg mooi, zeker met wielkassen die nauw aansluiten dankzij het verlagen van de ophanging.

GM heeft een goede stap gedaan richting hun eerste serieuze sportsedan, maar het uiterlijk valt tegen. D3 maakt het voor ze af.19 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
ik vind de wiele. er zo juist veel ste klein uitzien, vooral achter.
beetje uit verhouding
@darrock: R.I.P. hoofdletters
@larsdeijsbeer: Als je dan de spellingnazi uithangt corrigeer de rest ook meteen dan.
@knalfa: Ik vind de wielen er juist veel te klein uit zien, vooral achter. Het is een beetje uit verhouding.
@knalfa: Hitler werkte ook in stapjes. Eerst attent maken dat er zoiets als hoofdletters bestaan. Volgende week komt de interpunctie aan bod.
Wat een bak! Vind de kleur juist super mooi staan bij deze auto
De voorkant en de achterkant zien er mooi agressief uit. Achter is die naar mijn mening te ver verlaagd. En natuurlijk altijd jammer van die Amerikaanse bumper met oranje verlichting op de hoeken…
Best wel vet! Lekker agressief.
@awesome: precies
Voor één cm omoog, achter drie centimeter hoger en dan mag hij hier op de parkeerplaats. Ben nooit fan geweest van die extreme verlaging, wielen moeten wel de ronding van de wielkasten volgen.
Wat glimt er dan? Elke auto ziet er zo uit, nadat deze door de photoshop mangel is gehaald…

Maar ziet er netjes uit vind ik, ik zeg geen nee tegen de sleutels van deze wagen.
supergaaf. dit vind ik echt machtig mooi. enige minpuntje is dat ie zo laag hangt
Gruwelijk dik!
Wel weer een leuke creatie van die amerikanen. Ook omdat de amerikanen nog niet echt gehoord hebben van downsizing. Dus doe deze maar x3 met een bigblock erin:D
Echt een vet ding..
Oeh, lekker!
Lol ik dacht dat het een Juke-R was vanuit mijn ooghoek :’)
@MLTB: Specsavers of Hans Anders hebben daar oplossingen voor…
Lekker ding. Ik hoop wel dat het om airride gaat, want zo wordt het niet aangenaam met verkeersdrempels.. Bovendien zal hij ook wel veel te hard afgeveerd zijn om te vermijden dat de banden tegen de wielkasten schuren?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).