Duivels dilemma: Skylines in de crusher of de bak in

Auteur: , 104 Reacties

Wat zou jij doen? 2 Nissan R33 Skylines die je jarenlang hebt opgeknapt vermorzeld zien worden, of zelf een tijdje brommen? Dit is het dilemma van een Amerikaan, die de Sylines zonder typegoedkeuring aanbood. De wet kwam er achter, en legt hem nu het vuur aan de schenen.

De R33 is in de VS nog nooit officieel verkocht, en heeft dus geen goedkeuring. Justin Beno (klinkt als Bieber) voerde ze in en knapte ze volledig op, om ze daarna op eBay te koop aan te bieden. Zijn advertentie werd gezien door een medewerker van het Department of Transportation, die zo laag was zichzelf als potentiële koper te melden.

Beno stelde voor de auto via een andere staat op kenteken te zetten, wat hem op de aanklacht ‘poging tot fraude’ kwam te staan. De wet is de wet, en het buigen van de regeltjes wordt niet gewaardeerd.

En dus kreeg Beno de keuze: de twee auto’s laten vernietigen (misschien zelfs terwijl hij moet toekijken, we weten niet hoe sadistisch de aanklager is) of de gevangenis in. Hij koos maar voor het eerste en ziet zo 100k dollar verdampen. Overigens heeft hij geprobeerd ze op elke mogelijke manier heel te houden, hij bood zelfs aan ze buiten de VS te verkopen en de opbrengsten aan liefdadigheid te geven, maar dat werd niet gewaardeerd. Befehl ist Befehl zullen we maar zeggen.

Dit betekent dat na de 2 Lexii van eerder deze week er binnenkort weer 2 Japanners de crusher in gaan. Zo hou je het peil van Amerikaanse auto’s in je eigen land wel mooi hoog natuurlijk.

Wat het extra erg maakt is dat de auto’s over een paar jaar vanwege hun (dan) oldtimerstatus vrijgesteld zouden zijn van de regeltjes. (bron: Stevens Point Journal, via autoblog.com)104 reacties

Europa is niet alles maar America is een ziek land. Daar wil je niet wonen. Asoland…
@BrutaalAapje: Precies, lekker in Afrika gaan wonen, daar is alles perfect geregeld!
@sajmun: of cambodja, ook leuk
@bumperklever: Of wordt drugskoerier in Venezuela!
@kickass: kzie daar idd een hoop positieve dingen over op NGC ;-)
@BrutaalAapje:

de samenleving is daar een stuk harder ..
daar zou jij idd niet kunnen wonen ..
Dat ‘tijdje’ brommen zal dan wel langer dan een week geweest zijn denk ik…
@Klassiekerrally: zou voor 100000 best een jaartje of twee gaan ‘zitten’……
Ziek land, zelfs het weggeven van het geld aan liefdadigheid wordt geweigerd!!?? bizar.
Het gaat ze er om dit soort fiuguren niet te kweken :)
http://www.youtube.com/watch?v=T-jXe0x4YdM
@bofkont: Mag ik dan drugs en wapens gaan verkopen?

Het geld geef ik wel weg naar goeie doelen
@laurensl: gevalletje appels en peren
@laurensl: je mag wel wapens verkopen, dat is wel legaal.
@laurensl:
Enig idee hoeveel Nederlandse drugsbaronnen netjes een vermogen aan belasting betalen?
@desjonnies:

Ja.. veel.. als ze het goed doen wassen ze alles wit en betalen ze er dus vaak belasting over, en reken maar dat ze alles netjes betalen ;)
Eeuwig zonde dit! Dat die medewerker van Department of Transportation evenzo in die crusher tot tomatensap gereduceerd mag worden…..denk ik dan.
Maand misschien wel 2 zou ik er nog wel voorover hebben
@johanhummer9: Amerikaanse gevangenissen, dat is niet zoals hier hoor!
Slim volk toch die Amerikanen, wat een heldere lichtjes… Auto’s nu wel weren, maar over twee jaar waren ze vrijgesteld van de strenge regels en zouden ze gewoon in amerika rond mogen rijden.
Lol, en dan staat er als advertentie: Lease de nissan voor €203,45. Krijg je hem dan voor of na de crusher? :P
@larsyboy1997: Wow, dat is wel heel weinig! :) Een Suzuki Swift kost al gauw €270 per maand.
R33 mag wel de crusher in. Bij de R32 en R34 daarentegen zou ik de bak kiezen. Bizar verhaal verder, dat hele freedom gedoe is ook maar een sprookje blijkbaar.
Klinkt heel cru, maar de wet is er niet voor niets!
@MARS: de hersencellen van die ambtenaar zijn er ook niet voor niks…
@vale46: die man doet gewoon z’n werk! Hier in NL wordt ’t internet ook afgezocht naar, fraudeurs, oplichters enz…
@MARS: regels zijn alleen te houden voor het volk als de regels zin hebben!
In dit geval hebben de regels geen zin. En het is ook absurd dat er staatsgeld (opgebracht door mensen) ingezet wordt om dit soort onzinnige overtredingen te behandelen. Ja, het op kenteken zetten in een andere staat is niet handig; maar wat die ambtenaar heeft gedaan is eigenlijk veel erger!
BTW: mooie opmerking: “de wet is er niet voor niets” –> deze wet is duidelijk slecht opgesteld!
@gregorius: zeker zeker, zoals zoveel wetten zijn opgesteld door mensen die zelf nooit buiten zijn geweest of uit het jaar 0 komen
@MARS: kstel voor dat je samen met alle ander ‘matenaaiende’ ambtenaars naar MARS vertrekt en daar een boek gaat lezen over normen en waarden…..kwordt zo misselijk van mensen zoals jij die alles volgens de regeltjes willen. Is ideaal voor mensen die niet weten hoe of wat, maar er zijn ook nog mensen die zelf een verstand hebben en niet alles doen wat voorgekauwd is. Creatieve mensen noemen ze die, is bij jou ver te zoeken, Ga je nu kijken welke reactie er bij wet toegestaan is op mijn commentaar? ;-)
@bumperklever: lees dit ook even, http://www.stevenspointjournal.com/article/20120529/SPJ0101/205290451/Wisconsin-man-loses-fight-spare-muscle-cars-from-crusher?odyssey=tab|topnews|text|FRONTPAGE
En dan vooral ’t stukje over ’t missen van de ID van de wagens..
@MARS: bedankt voor je reactie, was een interessant artikel, wat betreft de ID ben ik het helemaal met je eens, maar auto’s crushe omdat het in de wet staat dat dat de procedure is en het daarom zo moet. fuck dat. Het was ze daar in us ook al duidelijk dat dit een apart gevalletje was, dus behandel die dan ook apart, Uitzonderingen bevestigen de regel, toch?
@MARS:
Jouw uitspraken doen me denken aan
“Befehl ist Befehl “en ” Wir haben es nicht gewusst ”

Als iedereen de wet 100% zou uitvoeren, komt de gehele Nederlandse samenleving tot stilstand.
@desjonnies: genau!
@ desjonnies:
“Jouw uitspraken doen me denken aan
“Befehl ist Befehl “en ” Wir haben es nicht gewusst ”
Als iedereen de wet 100% zou uitvoeren, komt de gehele Nederlandse samenleving tot stilstand.”

“Befehl ist Befehl” is een vaststaande regel, die voor elk leger geldt. Of heb jij tijdens je militaire dienst op schietoefening tegen je sergeant op zijn commando “vuur!” gezegd: Nou, ik zal er eens een nachtje over slapen?

“Wir haben es nicht gewusst” was/is een na de oorlog door de Duitse bevolking vaak gebruikte uitspraak, waarmee ze probeerden af te komen van de collectieve schuld, die de ongeëvenaarde moordpartijen en etnische zuiveringen met zich mee hadden gebracht.

Beide uitspraken worden door jou in een context gebruikt, die werkelijk nergens op slaat. @MARS bedoelt niets anders te zeggen, dan dat een ambtenaar zijn taak heeft te vervullen, omdat dat zijn werk is.
Jouw reactie impliceert zoiets van: Laat die ambtenaar per geval maar bekijken of hij een oogje dicht zal knijpen of niet. Of erger nog, dat hij het laat afhangen van het bedrag, dat hem onder de tafel wordt toegeschoven.

En je laatste zin: Staaltje verstandsverbijstering. Verder kom ik niet.
@MARS: ik bedoelde dat die ambtenaar ook akkoord kon gaan met de verkoop naar een andere werelddeel en de opbrengst naar liefdadigheid kon gaan. Maar nee, meneer de ambtenaar wou liever de auto’s kapot zien gaan zodat de maatschappij zeker geen liefdadigheid krijgt!
@vale46: ik bedoelde dat die ambtenaar ook akkoord kon gaan met de verkoop naar een andere werelddeel en de opbrengst naar liefdadigheid kon gaan. Maar nee, meneer de ambtenaar wou liever de auto’s kapot zien gaan zodat de maatschappij zeker geen liefdadigheid krijgt!
@vale46: Ambtenaren kunnen nuttig zijn, alleen het zijn er hier in NL te veel.
@masterstig: Echt? :D
@vale46: Jawel, anders zou hij ze wel gebruiken… ;)
Verrekt mongolenland….stay out of this bad place!
@Megakix: zo is het maar net, 2x geweest , maar zou er voor geen goud willen wonen
@Megakix: Ik zou er heel graag een keer op vakantie willen, maar wonen niet nee.
En waarom voldoet ie dan niet aan de keuring? In NL zijn ze best streng maar toch rijden er aardig wat Skyline’s rond. Zielig land..
@michelyman: er staat dat ie daar nooit geleverd is nieuw, dus heeft hij geen typegoedkeuring. Staat gewoon in de tekst.
Was de R34 niet beter?
Anyway, ik zou snel voor de auto’s kiezen, want amerikaanse gevangenissen zijn niet zoals hier! & als je zeepje valt..

Wel stom dat hij ze ook niet mocht verkopen & het geld wegschenken. De maatschappij heeft meer aan een schenking dan aan een paar maanden een gevangene te moeten bewaken.
Nja dan maar de crusher in.. Ga echt niet de bak in voor zo’n stuk blik.. Jammer maar helaas! Als het een lambo zou zijn.. Tsja, dan is het zonde om zelf de bak in te gaan de kans dat ie in de fik vliegt zit er toch wel in..
@lamborgfan:
inderdaad, een auto is en blijft gewoon blik, zo denk ik er ook over, je kunt wel heel sentimenteel gaan doen over een auto in de shredder, maar een auto is toch ook begonnen als blik? en wordt u misschien wel weer gebruikt voor blik voor een nieuwe auto.
R34 is er toch ook nooit officeel verkocht? Mag je er wel 1 hebben in de US? Eeuwig zonde van zo’n icoon.. Brian O Conner zou er wel een stokje voor steken..
Ik wil niet meer leven in een wereld waar skylines( om die reden) gecrushed worden :'(
@RazorHead: dan weet je wat je te doen staat…
Niet verbazingwekkend. Amerika is eigenlijk een dictatuur van een klein groepje superrijken. Wordt pijlijk in “The Dictator” blootgelegd. En burgertje knechten hoort nu eenmaal bij een dictatuur.
@midasracer: check ! ..en brussel probeert het ook hier voor elkaar te krijgen (waarna ik ze persoonlijk klapjes ga geven).
@Megakix: Yep, burgerlijke ongehoorzaamheid wordt steeds heftiger.
@Megakix:

Europa is inmiddels echt al de natte droom van Amerika ..
@midasracer:

en jij kan het weten ..
want jij woont in een tolerant en vrij en vooral democratisch landje ..
@lincoln: Ja maar verandert wel snel, vind je ook niet?
@midasracer:

schrikbarend snel ..

als een werkvloer vol olie gereedschap onderdelen een instabiele brug met een half af barrel erop ..
en niemand die een bezem durft te pakken ..
Zonde van de auto’s… Maar je auto precies stikkeren als een auto uit F&F…. beetje fout :P
ieder zichzelf respecterende mens zal voor de eerste keuze gaan.
Grappig dat mensen kiezen voor ”zitten”. Om hierna vervolgens nergens meer aangenomen te worden. Ooit over nagedacht?
@jeffreym3: Mwoah, hangt er van af waarvoor en voor hoelang. Als je de situatie mooi uitlegt zullen de meeste bazen waarschijnlijk eens goed lachen, met de wetgeving vooral, en je dan aannemen…
Ik kan me de frustratie van de man die deze auto’s voor zoveel geld heeft gekocht en opgeknapt best wel voorstellen. Ook die van de liefhebbers op deze site. Maar je dient er wel rekening mee te houden, dat er nou eenmaal regeltjes zijn voor het invoeren van gebruikte auto’s.
Toen ik onlangs een auto vond in Duitsland, die wel op mijn smaakpapillen paste, ben ik naar een douanekantoor gegaan om me te laten voorlichten over de te volgen procedure. Stel nou eens, dat ik die auto gewoon had gekocht, hier een stel nummerplaten had gejat van een zelfde auto en was gaan rijden. Dan zou iedereen hier begrijpen, dat die auto in beslag zou worden genomen als het ontdekt werd.
Nou verschillen de spelregels wel van land tot land en er zijn erbij, die wel erg rigoureus optreden bij overtreding.
Zo ben ik ook geen fan van de Amerikaanse wetgeving, maar de eigenaar van deze auto’s had het kunnen weten. Dus, een beetje eigen schuld, dikke bult.
@9000cse: Heb je helemaal gelijk in, die man heeft gewoon een risico genomen en dat kan goed of fout uitpakken.
Ik ging wel zitten, om vervolgens te emigreren MET die 2 mooie wagens, achterlijk land..
Die 2 staan trouwens wel verdomd hoog op hun pootjes.. da hoort nie..
Grappig dat die lui van de Amerikaanse banken de complete wereldeconomie in hebben laten donderen, en nog steeds in uiterst luxe leven en dat vervolgens een kerel die een auto verkoopt zonder type goedkeuring zijn bezit en geld in de shredder ziet gaan.

Zo krom als een banaan deze wereld, maargoed.
@72bug:
Neen.
Het financiële stelsel is eigenlijk al in elkaar gedonderd toen we de zgn goudstandaard hebben losgelaten en verder op Angelsaksische wijze zijn gaan bankieren.
De banken kregen € 1 binnen en zetten die ene Euro vervolgens 20 keer uit.
Kun je op wachten dat het een keer goed fout gaat.

Verder zouden de Amerikanen onmiddellijk tekenen om een schuld a la Griekenland te MOGEN hebben.
De schuld per hoofd van de bevolking in de VS wordt geschat op $ 230000 p.p.
De geldpersen draaien overuren en China is dadelijk de pineut.
Mochten de Amerikanen het in hun hoofd halen om bv de Dollar te devalueren, zijn de Chinezen bijna alles kwijt.
De ene houdt een revolver tegen het hoofd van de ander.
@desjonnies: China de pineut? Als Amerika hun munt devalueerd koopt china gewoon extra dollars wat hun macht nog vergroot, en hun procentuele aantal in devizen reserves dat ze in amerika hebben blijft sowieso gelijk dus devaluatie zou niet zoveel uitmaken. Ook heeft china overschotten op de betalingsbalans (waarmee ze dan dollars kochten) die hun “beschermen” tegen eventuele devaluaties in de munt. Daarbij is het nutteloos de munt te devalueren omdat ze hun internationale koopkracht voor zichzelf zouden verminderen.
Wat bedoel je precies met die gouden standaard? En werd het angelsaktische bankieren niet tegengehouden door het basel I verdrag?
@Nv:
De goudstandaard werd vroeger gehanteerd en stelde dat een staat een bepaalde hoeveelheid goud opgeslagen moest hebben tegenover het papiergeld dat in omlooop was.
Derhalve was je geld afgedekt.

Als de US Dollar zou devalueren, zal dit idd inhouden dat de export naar de VS zal opdrogen, iets waar China enorm onder zal lijden.
Echter zal/kan dit juist voor een enorme opleving zorgen van de binnenlandse economie en de exportpositie van de VS.
Je zou b.v. een nieuwe Camaro kunnen kopen voor € 20000
als de US Dollar € 0,50 zou worden.
@72bug:

minder zuipen voor dat je een comment plaatst ..

straks krijgt je moeder nog een alcoholslot op haar barrel ..
Maar wat zou er dan met de auto’s gebeuren nadat hij vrij komt van brommen?
@Joel_D: Kan die er alsnog niks mee waarschijnlijk. LOL anyone?
@ bumperklever:
Wat jij vindt, is gewoon een staaltje van anarchie. Er zijn helaas al teveel mensen “met verstand, die zelf wel kunnen bepalen hoe het zou moeten”. Creativiteit heeft niets te maken met het vinden van manieren om wetten te overtreden.
Zo zijn er legio voorbeelden van mensen, die door “creatief” boekhouden hun bedrijf naar de kloten geholpen hebben en zo werkgelegenheid en vooral zichzelf kapot gemaakt hebben.
Ook zijn er voorbeelden genoeg van bedrijven, die geen sociale premies betalen en zo hun werknemers duperen, alleen om hun eigen zakken te vullen.
En zo kan ik nog wel even doorgaan.
Ik word gewoon misselijk van mensen zoals jij, die menen zichzelf ongestraft boven de wet te kunnen stellen en daar ook nog eens trots over zijn. Uiteindelijk draait de maatschappij voor de gevolgen op en kunnen wij, burgers, de rekening betalen. Klotementaliteit!
@9000cse: +1, maar een beetje zinloos om dit aan dat soort figuren uit te leggen. Die kijken niet verder dan hun neus lang is en weten het toch wel beter :)
@jeffreym3: kzal je zeggen, best fijn om het beter te weten. maar dat weet jij natuurlijk niet …..;-)
@9000cse: ik denk ‘t, jij schrijft ‘t! +1
@9000cse: je hebt een punt, maar ongestraft boven de wet stellen?? dat is nogal wat…ik zeg je: ook ik betaal me boetes als ik te hard heb gereden.dus vertel me niks over óngestraft’, i pay my deus.. Mij gaat het er gewoon om dat die mooie wagens, waar iemand jaren aan heeft gewerkt, vernietigd worden omdat het zo staat geschreven,pure kapitaalvernietiging en ook nog slecht voor het milieu .laat die vent ze dan gewoon in de garage stallen nadat ie beetje ondeugend is geweest en op zijn vingers is getikt.Kutregeltjes, hebben ‘ze’ jou ooit gevraagd wat je van de regels vond? mij niet iig, en ik weiger als een schaap te reageren omdat het toevallig de regeltjes zijn, als ik het er niet mee eens ben dan laat ik dat horen. helaas is dat alles wat ik kan en heeft het totaal geen nut, maar hé , ik ben iig trouw aan mezelf, als ik dan anarchist wordt genoemd, so be it
@bumperklever: +1 toppert! :lol: soms moet je regels gewoon negeren, om jezelf een beetje vrijheid te gunnen, want de overheid gunt je maar weinig..
@dennisr: haha, blij dat er nog iemand is die het met mij eens is ;-) ja toch, alst aan de overheid ligt ziet mijn dag er elke keer hetzelfde uit en houdt ik aan het einde van de maand geen leuk bedrag over waar ik iets mee kan….dus we worden gedwongen om creatief te denken, dat wil niet zeggen dat dat over de rug van anderen is, zoals de overheid dat wel doet met de beperkingen die het haar burgers oplegt
@bumperklever: Exact, ik moet af en toe ook wel creatief zijn om niet te denken ´´waar doe ik het allemaal voor´´ want die gedachte krijg je wel als er weer eens extra belasting gevraagd word waardoor je nog minder overhoud, je werkt uiteindelijk voor de overheid in plaats voor je eigen plezier..

Dat houd in dat ik niet eerlijk het geld terug geef als een kassière een fout maakt, dat soort dingen..

Sterker nog, ik ga liever zitten voor mijn boete dan dat ik hem betaal :lol: kom ik alleen in de knoei met mn werk :P
@dennisr: Redelijk kansloos dit. De cassiere wordt er op aangesproken als ze vaak kassaverschil heeft, hij/zij kan er ook geen fuck aan doen dat jij belasting moet betalen. Je naait dus gewoon medewerkers bij supermarkten.

Toffe jongen ben jij!
@rrvliet: hey, een kassiere..

Beetje de boel verdraaien als je zegt dat ik hun naai.. alles is inmiddels zo duur dat ik hun niet attendeer op hun fouten.. daarmee naai ik in mijn ogen niemand, eigen schuld..

ze naaien mij (en jou) echter wel door constant de prijs te verhogen, maar daar wat van zeggen durf je zeker niet?
@dennisr:
Erg triest typje ben je. Ikke-ikke-ikke-en-de-rest-kan-stikken-mentaliteit. @jeffreym3 heeft volkomen gelijk op 30-05 om 16:33. Je bent gewoon onverbeterlijk en lijkt me een rasechte opportunist. -=edit: PVV-verwijten is de Godwin van de 21ste eeuw. Verzin eens wat nieuws=-
@9000cse: Klopt allemaal joh, ik kan natuurlijk veel beter als een makke schaap achter jou en de rest aanlopen, gewoon ja knikken en veder niks..

zelf eerlijk blijven is natuurlijk een optie, maar dat heeft me nog nooit wat opgeleverd..

Einde discussie please? elkaar verwijten hoe slecht wel wel niet zijn is zo 2011, en daar ben ik te egoïstisch voor.. (klinkt dat logisch? mehhh)
Toch maar crushen die auto, liever dat dan in de bak waar ze jou gaan crushen. (mijn beeld van amerikaanse gevangenissen na veel national geographic kijken).
Ook al doet het je veel pijn om die auto gecrusht te zien worden
Ik vind ze daar anders nog best coulant dat die vent er zo vanaf komt. Los van t feit dat hij nog de keus krijgt zou in menig ander land na de beslaglegging nog een boete volgen. Wel zonde dat ze in de crusher moeten.
Heel erg jammer van de auto’s maar ik had toch ook gekozen dat de auto’s de crusher in gaan.
Tis heel sneu maar toch vooral ook best wel dom.


Zo moeilijk was het toch niet om te checken of hij die wagens daar wel legaal op plaat kon krijgen?


Toch vooral z’n eigen nalatigheid, ditte.
@bozewolf: http://www.stevenspointjournal.com/article/20120529/SPJ0101/205290451/Wisconsin-man-loses-fight-spare-muscle-cars-from-crusher?odyssey=tab Die jongen dacht het volkomen legaal te kunnen doen, totdat hij op tegenslagen liep heeft hij besloten wat regeltjes te overtreden. Met een goede voorbereiding was dit nooit gebeurt. Een ongemakkelijke situatie is het. Only in the USA zullen we maar zeggen?
@AutomotiveDesigner: Ja, hij had zich beter moeten voorbereiden.

Only in the USA vind ik wat goedkoop om te zeggen :P Je zult ongetwijfeld in meerdere landen dit soort situaties vinden.

Tenzij je bedoelt dat de Skyline’s daar uberhaupt niet type-goedgekeurd zijn. Dat mogen we de Yanks wél aanrekenen natuurlijk ;)
Snap het niet. Waarom zou je die auto’s niet te koop mogen aanbieden? Je kan ze niet registreren, en je mag er niet mee op de openbare weg, maar je kan ze toch in je living zetten?
@Esprit_de_Flandre: Hij bood ze ook te koop aan als echte auto/vervoersmiddel.

“Beno stelde voor de auto via een andere staat op kenteken te zetten, wat hem op de aanklacht ‘poging tot fraude’ kwam te staan. De wet is de wet, en het buigen van de regeltjes wordt niet gewaardeerd.”


Denk dat dat vooral het probleem was.
@Esprit_de_Flandre: Ja misschien maar hij had toch met die sjaak afgesproken om ze in een andere staat te laten registreren = stout.
@bozewolf @The360box: Het voorstellen is niet hetzelfde als het doen. Maar idd, het voorstellen van criminele activiteiten zijn dikwijls al genoeg voor een veroordeling…
tja .. in een corrupt land is gewoon alles af te kopen ..

en gaat iedereen uit van een slechte jeugd ..
1 derde strafvermindering is al standaard gemaakt ..
Erg jammer dit! Je ziet dat het een liefhebber is: ze auto’s ergens anders verkopen, en dan alles aan het goede doel te geven, zodat de auto’s heel blijven!
zoo zonde dat een paar meesterlijke wagens naar gemold worden, er zijn er al geen ontelbaar van gemaakt en als ze dan ook nog eens door zo een slechte reden vernietigd worden, dat slaat nergens op. ze zouden die auto’s gewoon moeten innemen maar iig behouden…
Kutland is t ook he :P
echt weer triest dit.dat hij ze niet in de vs mocht verkopen oke maar zijn voorstel om het in het buitenland te doen en de opbrengsten aan liefdadigheid te geven vond ik een goed inijatief
Tja als jouw auto geen chassisnummer heeft wordt die ook in NL in beslag genomen en gesloopt.
Tuurlijk in dit geval misschien wat lulliger vanwege het type auto.
Marjah fout is fout en blijkbaar wist hij dat donders goed.
En ook aanpassing van import regels zouden deze auto’s niet gered hebben.
Die Amerikanen kunnen er gewoon niet tegen dat die Jappen betere auto’s bouwen dan zij.
droevig, ik zou er graag een over nemen voor een symbolisch bedrag :p
Maar het is wel belachelijk dat het verkopen buiten de VS en de opbrengst aan een goed doel geven niet mag, die eigenaar verdient er zo niets aan, hij verliest 100k, dat is genoeg boete lijk mij, en een goed doel wordt er 100k rijker van… :/
Krom.
Goeie regels Amerika, hou ik van.
Slechte regels. Zo maak je de inwoners nog ongelukkiger. Je ontneemt gewoon hun recht om een bijzondere auto te importeren. Hier zit niemand op te wachten toch?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).