Een Bentley Continental GT voor Andwelé Slory?

Auteur: , 35 Reacties

Voetballers en Bentley, het is altijd al een gelukkig huwelijk geweest. Andwelé Slory is al voor zijn 30ste uit de voetbalgame gestapt, maar de voorliefde voor Bentley blijft. Hij werd gespot in het Koopmanshuis van nieuwbakken Bentley-winkel Pon.

Slory is nooit echt lekker doorgebroken in het profvoetbal. Na Feijenoord vertrok hij richting Engeland, waar hij bij West Brom mocht ballen. Al na een paar maanden werd het Bulgarije (Levski Sofia), om uiteindelijk na een herhaalde teleurstelling in Australië te eindigen, bij Adelaide, waar voormalig FC Twente-laagvlieger Rini Coolen zijn toevlucht heeft gezocht als trainer.

Inmiddels heeft de vleugelspeler vroegtijdig een punt achter zijn profcarrière gezet (op zijn 29ste), maar gelukkig waren er nog wat spaarcentjes over van de afgelopen profcontracten. Momenteel rolt hij in een witte X6, maar een Bentley is ook nooit weg natuurlijk. Slory wil namelijk ‘in de zaken’ en dan heb je een representatieve set wielen nodig.

Kon minder toch, op je 29ste in een dikke Conti rollen? Als je de kans krijgt om het profvoetbal in te gaan..doen! Met dank aan mrvandelen voor de spot!35 reacties

Wat zal de verkoper in eerste instantie hebben gedacht?
@kaeser: kaching kassa en een bonus?
@kaeser: waar doel je op…
-=edit: niet grappig. Volgende keer permaban.=-
@VeniVidiVici: Zeg… haal dan gewoon al mijn commentaar op dit rubriekje weg! (ook het eerste ‘edit:’ stukje)
@dheep: Ik denk dat hij er op doelt dat, hoewel aannames dodelijk zijn, de verkoper in eerste instantie gedacht zal hebben dat het geen serieuze koper kon zijn gezien zijn leeftijd. De meeste mensen die in de markt zijn voor een Bentley zijn minstens 10 jaar ouder. Niet zo moeilijk toch?
@pininfarina: Maak daar 30 jaar van…
@pininfarina: anders zou ik het niet vragen toch?
nah kga liever driften in een toyota gt86
@rubenpriest: Haha mee eens! Representatief hoeft niet zo van mij, ik kom wel in pak.
Golf voor ballentrappers!
Hmm, als je als beroepsvoetballer op je 29e bent gestopt en effectief nog een beroepskeuze moet maken dan lijkt het me verstandiger je spaargeld in je toekomst te investeren dan in een Bentley. Er zijn meerdere voormalige beroepsvoetballers geweest die decadente levensstijl te lang hebben volgehouden en berooid raakten. Het is een leuk verhaal als strafkranten verkoper dat je vroeger beroepsvoetballer geweest bent en een Bentley had maar niemand gelooft je en je staat wel in de regen straatkranten waar niemand op zit te wachten te verkopen.
@mashell: Haha strafkranten… Soms raakt die Apple spellingsbemoeial toch wel de juiste snaar.
@mashell: lijkt me een erg slechte investering als je op je 29e al bent gestopt met voetbal. Met een normale levensstijl hoeft ie misschien nooit meer te werken. Maar als ie nu Bentleys gaat kopen is t straks snel over denk ik!
Maar hey, misschien is ie erg slim en gaat ie even een paar universitaire opleidingen binnen koppen…. of kan ie goed rappen of zoiets?
ondertussen vreet louwman van jalouzie zijn toyota’s en *topgearmodus* LEXUS op
Jammer dat dit soort talentloze ballentrappertjes dit soort auto’s kunnen kopen, kan me niet echt voorstellen dat ze bij Bentley er heel vrolijk van worden dat hun reputatie veranderd naar ‘Golf voor voetballers’. Achja ze verdienen er keiharde knaken aan, maar toch van oudsher hoort Bentley classy te zijn, zeg maar duurdere Jaguars..
@Sciurida:
Denk je echt dat ze dat interesseerd?
Die gasten denken ook alleen maar aan hun bonus en provisie.

Als je echt een geweten hebt wordt je geen autoverkoper.
Ik moet er in elk geval niet aandenken om zaken te moeten doen met penose.
Kijk een nette auto verkopen aan hardwerkende mensen OK.
@jrk68: precies mijn visie, maar goed deep-down tellen de knaken natuurlijk veel zwaarder mee…
Dit is goed voor de economie toch?
En wat voor zaken wil je in een Bentley gaan doen ? Auto radio’s verkopen vanuit de kofferbak ? Een Continental GT is geen zaken auto, maar een auto om in gezien te worden. Beter neem je de Bentley Mulsanne of een S klasse.
@bempi: Wat moet een ballentrapper met een Mulsanne van 4 a 5 ton!? Zoveel spaarcentjes heeft hij ook weer niet ;)
voor een prikkie heb je op de 2e hands markt een door een gentleman bereden Continental….snugger issie in elk geval niet.
Toch belachelijk eigenlijk hoeveel die kerels verdienen met wat voetballen. En deze kerel heeft de top ook nog niet eens bereikt. Als ik de tijd terug kon draaien, was ik tijdens mijn jeugd veel meer gaan trainen en was ik hopelijk ook terecht gekomen bij een leuke club. Paar jaartjes voetballen en daarna genieten van het leven.
Hij staat trouwens wel te kijken bij de poorman’s instap Conti. Ja die, met een V8.
Een echte voetballer doet er 12.
@BmwMPower: Heb jij het geld voor die “poorman’s” Bentley? Ik niet hoor.
@sjaakk: Geen zorgen, ik heb het geld ook niet.
Maar als ik het wel had, kocht ik geen Bentley.
@BmwMPower: lompe reactie als ik jackpotje zou pakken zou ik ook de v8 halen, welke gek gooit nou een ton aan belasting weg, als we in de vs of duitsland woonde had ik wss wel een w12 gehaald maar voor hier haha nooit een w12.
Als zelfs hij al genoeg geld verdient heeft voor een Bentley…
Slory had een goed contract bij Feyenoord omdat hij in een tijd is vastgelegd waarin de bomen tot in de hemel groeiden (of dat dachten de beleidsbepalers in ieder geval) en er bovendien veel concurrentie was voor zijn handtekening.. Toen hij in Bulgarije voetbalde had hij allerlei problemen met een wurgcontract met een zaakwaarnemer ofzo en daarom is hij naar Australië gevlucht.
Hij heeft dan wel smaak.
.
ik kan jullie officieel vertellen dat ie em daadwerkelijk gekocht heeft, ik zag hem zaterdag al heel blij met zijn nieuwe conti patsen bij de vrouwen in rotterdam
Van je laatste centen een Bentley kopen als zeer middelmatig ex profvoetballertje van 29… Klinkt nou niet direct als een echt verstandige aankoop. Maar ja, verstandig is ook niet altijd alles :)
Sympathieke jongens !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).