Een Nissan Micra ELLE voor je Belle

Auteur: , 25 Reacties

Omdat we niet genoeg kunnen krijgen van al het moois (en lelijks) op de beursvloer van Parijs, hebben we hier de foto's van de Nissan Micra ELLE.

Met het populaire vrouwentijdschrift ELLE heeft Nissan een goedgebekte partner voor deze editie van de Micra. De ELLE is meer dan een boodschappenwagentje en vervoersmiddel in de stad. Het is een vriend, die haar veilig van A naar B brengt.

A hectic lifestyle means today’s ultra busy woman spends her day juggling work and leisure activities, family, friends and relationships… and she needs an ally. The Nissan Micra ELLE is that ally, helping her get through the day by being a key partner for getting around the city.

Ze heeft stijl, ze is onafhankelijk, ze is dé moderne vrouw. Een petrol girl als ik zal er dus niet zo snel in gevonden worden, maar mocht er een wat sterkere motor en een sportief pakketje voor uitkomen, wil ik het nog wel overwegen. Met een zak over m’n hoofd. Je wilt toch niet herkenbaar gezien worden in een Micra?!

Ach, hij is vast lekker zuinig en de 80 (1.2) of 98 pk’s (1.2 DIG-S) zijn goed genoeg voor stadsgebruik. Hij dient zijn doel uitstekend, maar een Autobahn- of circuitracertje zal het helaas nooit worden.25 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Ik rijd dan liever in een Panda.
Zoiets wil een belle niet…
een Micra Elle voor je Belle, nou, dat houdt de zaak dan aardig in evenwicht, want die Micra is zelf verre van Belle.
@maru ,en waarom wil je hier niet in gezien worden? Is toch een vrouwen auto?
@norge: Dat het een vrouwenauto is betekend niet dat ik ‘m als vrouw ook leuk vind. Daar komt nog eens bij dat ik niet de doorsnee ELLE lezeres ben. ;) Leuke auto als je strak in de make-up in de laatste mode over straat gaat, maar op de drager van 3 jaar oude jeans en T-shirts met lollige (auto)opdruk maakt ‘ie niet zo veel indruk.
@maru: Ach, mevrouw erce loopt wel in de laatste mode, maar wil ook niet in een nissan micra gezien worden en rijdt dan ook in een mini clubman. Wat is er trouwens zo enorme “elle” aan deze nissan micra, behalve de badge op de achterklep?
@erce: Hij staat bij ons al in de showroom, Na de badge op de achter klep en zijschermen zitten er nog ELLE vloermatten en instaplijsten in/op. Helemaal waar voor je geld. Echt waar…
@norge: Eindelijk een reactie waarmee ik het wel eens ben met Norge.
Perfecte vrouwenauto. Meer ruimte dan bijvoorbeeld een c1. En toch is deze ook wegenbelastingvrij
“Een petrol girl als ik” Confessies van @maru ? Anders plaats je de volgende keer aanhalingstekens, want dit is toch nog redelijk onduidelijk.
Pff, ik werk bij een nissan/kia dealer. En zown uitvoering houdt in een paar extra stickers en andere instap. We hebben nu zelfs een note in nickelodeon uitvoering in de showroom. Ook een zwarte juke met witte velgen en dat noemen ze ministery of sound. Kortom jammer hoor als je zulke uitvoeringen maakt maak er dan meer van in plaats van een paar stickertjes
@peterbmw: Pas 1tje bij ons afgeleverd. Ik vind het wel dik zwart met wit. De velgen mogen wat groter en auto wat lager. Ik wacht liever op de Nismo Juke, was al eentje gereseveerd door de baas dacht ik :)
@michelyman: ja de nismo versie is wel dik ja. en de velgen zijn idd te klein. maarja ik vindt dat ze er te weinig mee doen.
in Azie staat er March op de kofferdeksel en rijdt ie allang en breed rond ..
@lincoln: laat me raden, al een maand of 7? ;)
@maru, je probeert dus eigenlijk te zeggen dat deze auto op een pot niet zo veel indruk maakt?
@1audi1: Gedraag je eens joh, die opmerking raakt kant nog wal. Omdat iemand geen modepopje is, is het gelijk een pot?
@clubbtraxx: Ja, eigenlijk wel ja
@1audi1: triest
Laat Elle maar Belle…
Belle en het beest
Ziet er oud uit. Je zou zo geloven dat die uit 2006 komt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).