Een Rolls-Royce als tuinschuurtje, mag dat?

Auteur: , 23 Reacties

Als op een gegeven moment het geld op is om de Rolls-Royce te onderhouden en de Engelse slee er voor de zoveelste keer mee ophoudt kan het raar lopen.

Een auto van ooit vele honderden duizenden ponden staat stationair naast een houten huisje en lijkt niet ooit nog te gaan rijden. Gezien de ondergrond, het licht, de roest en het kenteken op de Capri achteraan lijkt deze Silver Shadow in het ‘thuisland’ te staan verpieteren. Na de Arabische Emiraten de tweede logische plek op deze aardkloot om dit type auto in deze staat terug te vinden. Hoewel dure auto’s overal flink afschrijven, zijn Britse auto’s thuis altijd nog een beetje goedkoper. Waarschijnlijk had dit disfunctionerende luxe-apparaat 10 jaar geleden in de UK al geen dagwaarde.

De grootste tegenstrijdigheid kom je voorop de auto tegen. Terwijl bijna alles grondig is weggerot, staat de Spirit of Ecstasy staat nog fier op de gigantische grille. Ondertussen is het dak letterlijk doorgerot, het volledige interieur geschimmeld en dat met slechts 90.000 mijl op de teller. Veel te weinig natuurlijk voor de 6,2 (of 6,8) liter V8. Het gemiddelde tuinschuurtje staat er beter verzorgd bij. (via bentleyspotting.com)23 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Zonde…
Dan lijkt mij elke willekeurige SUV of MPV een stuk geschikter.
Dus als je een stijlvol schuurtje zoekt neem je een Range Rover, zoek je een ordinaire schuur neem dan een Cayenne….
@jrk68: Dan lijkt mij elke willekeurige SUV of MPV een stuk geschikter. Dus als je een stijlvol schuurtje zoekt, neem je een Range Rover. Zoek je een ordinaire schuur? Neem dan een Cayenne.

Zo is het wel goed;)
@supermo:
spellings en grammatica fouten hoef ik niet terug…..

Dus mijn advies aan elke spellings nazi luidt…..Teft lekker op naar http://www.spellingsnazi.nl…..en ga daar +jes scoren….
Dit doe je toch niet met een rolls….
Was het nu nog een pruis geweest..
@tonyvds: Een “pruis” is toch een ander woord voor Duitser? Ik denk dat je geen vrienden maakt met de VAG-, BMW- en Mercedesfans op dit forum…
Zelfs in staat van ontbinding stijlvol. Dat is maar weinigen gegeven!
Je kan in ieder geval nog wel zeggen dat je een rolls heb :P ….
Je kan in ieder geval nog wel zeggen dat je een rolls heb :P
@stefanbier: Zelfs twee keer…
Rijdbaar maken, verlagen en de ultime rat is geboren.
@papa: Iets zegt me dat dat rijdbaar maken nog niet zo snel gedaan is…
verrotten like a sir
Doet me denken aan de advertentie: \”raad de schade\”.
Mag wel maar of het slim is.
Vorige week nog een stukje in zo’n zelfde gereden.. een rode dan wel.. in goeie staat.. erg leuk om een stukje in te rijden..

Zou hem alleen nooit aanschaffen.. wat een slagschip..
Nee
Als ik hem koop is dat dan in/exclusief de eigenaren in de achterklep?
Ontzettend gaaf! Ik gebruik zelf een Fiat 500 als kippenhok. En dat vinden mensen ook zonde… Maar als m\’n tuin iets groter had geweest en ik goedkoop aan een Silver Shadow kon komen… Zet \’m maar neer hoor! Ik zal gelijk ff een foto uploaden op autojunk van m\’n fiat:)
Dat geeft de term ‘barnfind’ wel weer een nieuwe betekenis…
Het is toch niet toevallig de Rolls waarmee Jeremy Clarcson het zwembad mee opende?Dan heeft hij helemaal onder water gelegen en kan ik het me voorstellen dat hij er nu zo uitziet.
Dan moet je voorstellen dat Phantoms waarvoor men tegenwoordig een half miljoen neerlegt ooit eenzelfde lot zullen ondergaan.

Maak er een articifieel koraal rif van in een publiek zee aquarium, omringd door oude autobanden.
Knipoog naar allerlei rockster legendes. Het zal ook interessant zijn om het te zien evolueren (zei iemand daar timelaps?). Zeker een aantal artikels en bezoekers waard.

Anders zie ik niet wat je nog met deze oude bak wilt doen. Tegen dat ie weer tiptop is heb je hem evengoed volledig herschapen. €1000 omdat de grill nog blinkt.
@Pieter-Jan Catteeuw: zou trouwens cool zijn mocht je de lichten doen werken onder water. En in de voor het oog verborgen ruimtes kan je broedfaciliteiten maken voor de visjes.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).