EV-rijders verzinnen nieuwe toepassingen benzinepomp

Auteur: , 19 Reacties

In een utopische wereld, waarin we allemaal op elektriciteit (of waterstof) rijden, heb je geen benzinepomp meer nodig. Maar wat doe je dan met al die overgebleven tankzuilen? Australische LEAF-rijders weten het wel.

Vooropgesteld: Australië lijkt misschien wel het slechtste land om een EV te rijden, tenzij je in het Zuid-Oosten in één van de grote steden woont en daar nooit uit komt. Toch timmert Nissan er met de Leaf aardig aan de weg. Een leuke, creatieve campagne is het transformeren van benzinepompen tot bijvoorbeeld een telefooncel, hondenhok, boekenkast of Jukebox (get it?).

Alle designs zijn op deze site te bekijken, en ook op de Australische YT– en Leaf-FB-pagina staat het bomvol foto’s en video’s van dit project. Pure promotie natuurlijk (de LEAF werd er pas in mei geïntroduceerd), maar wel weer een originele in Nissans niet aflatende strijd de Leaf te pluggen.

Alle tankzuildesigns

Heb jij een favoriet die je wel in jouw huiskamer zou zien staan, of heb je liever een gokkast, net als Kees? (via Gizmodo)19 reacties

Ik heb een suggestie voor alle ev rijders en hun auto, de shredder in. Pakketjes verbranden en recyclen voor de non ev auto’s!!
jah leuk?
eigenlijk hetzelfde dat wat ze deden met benzinepompen voor dat er auto,s waren ..

lekker origineel ..
Ze hadden beter designs voor elektriciteitsmasten en chemische accu recyclefabrieken kunnen maken, want als zij hun zin krijgen staat het daar vol mee.
ja met ze alle een leaf!! dan de hele weg vol met auto met een lege accu!
@twang: Jij nog niet lang nederlands spreek?
Hier zitten de slangen er tenminste nog aan,downunder is de politie wel wakker?
Gewoon een ouwe Amerikaanse pomp onder de olie.
Daar gaat mijn voorkeur naar uit.
Doe mij maar het schoolbord: kan mijn zoontje er naar hartelust suv’tjes en 911-jes op tekenen… opvoeden noemen ze dat ;-)
Het zullen die kunstmanen wel eens weer niet zijn met zon raar idee.
@jordy14: kunstmensen. *deamn autocorrect*
@jordy14: Dit keer hebben de satelieten niks misdaan, hoor. :P
Een juke box :)
Ik hoef geen afgedankte pomp. En al helemaal niet van een EV-fabrikant of eigenaar. Zo’n pomp hoort langs de weg of in een museum thuis. Kijk zoon, dit was vroeger een pomp, zo tankten wij benzine en diesel langs de weg. En dat is dan niet cool meer! Omdat je thuis je EV oplaad, volgens EV’ers gaat die goeie ouwe tijd eraan!En krijgen milieu experts hun zin….
Ik hoop toch echt dat die Hybrides en EV’s de shredder in gaan.
Ik vind het wel een leuk gevonden actie :) Gewoon even lekker origineel zijn.
Ik snap niet goed dat weer een heleboel mensen dit raar vinden. Had het nu een artikel geweest over wat te doen met versleten accu’s, dan zou het waarschijnlijk plots wél leuk geweest zijn. Doe even die oogkleppen af en zie het gewoon voor wat het is: een plezante reclame. Als je dit niet kunt appreciëren, ga dan maar lekker wasproductenreclames kijken…
Als we nou als autoblog leden een heleboel andere dingen bedenken waarvoor een Leaf kan dienen en daar een plaatje van maken ;)
Straks gaan de chinezen het kopiëren, en krijgen we roze hello kitty pompen!111111111
Ik heb gewoon een shell pomp van 1954 in m’n trappenhuis gezet. Gewoon omdat ik de pomp zelf mooi vindt, en heb er geen crea bea dingen mee hoeven doen. Groen-links hufters.
WEG ERMEEEEE!!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).