Even in de Pagani Huayra gluren [mega-gallery]

Auteur: , 25 Reacties

Leuk kijken bij Pagani in Geneve. Ze hadden een volledig carbon Huayra meegenomen maar er stond ook een witte en alles kon open.

Dan trek je dus de kap open en straalt je plots nog meer carbon (en goud!) tegemoet. Door toevoeging van 2 turbo’s is het steigerwerk heel anders dan bij een Pagani Zonda. Twee heftige luchtdozen bovenop iedere cilinderbank, een dikke pijp naar de turbo. Richting uitlaat zien we wel weer spaghetti want een Pagani heeft minimaal 4 uitlaten.

Hele brede wielen, de mooiste veer/zuigertjes om een klep open te houden ooit, ‘gouden’ wielophanging. Met afwerking kan je heel ver gaan. Dan hebben we het nog niet eens over het interieur.25 reacties

Wat een onwijs gaaf ding is dat tog zeg!! één van de mooiste auto’s ooit!
@brian078:

Inderdaad, kan niet meer dan alleen maar eens zijn :D
@brian078: Hij is inderdaad gaaf, maar het is zo zonde dat het geluid niet tot zijn recht komt.
Prachtig! Kan geen multipla tegen op!
ik vind hem echt heeeeel mooi, liever een bruin/beige interieur…
Ruimteschip! Ik vond de Zonda iets orgineels, en zeer tijdloos. Dit is meer een Zonda 2.0 maar een zeer mooie auto!
Hoezo performance.. Wat een porneauw.
wil de heer Henk W. ophouden met die witte bandenstift klonk er uit de beurs speaker
Wat betreft het motorgedeelte kan ik me niet veel auto’s indenken die zo mooi en professioneel zijn afgewerkt en het ding rijdt waarschijnlijk nog goed ook…
Pagani is niet 100% mijn stijl, maar moest ik in die prijsklasse mogen gaan shoppen… zou ik wel eens rap van gedacht kunnen veranderen ;) Pagani is tenminste origineel…
Heel lelijk, maar toch ook wel mooi?!
Wat een dikke dikke dikke dikke auto!
Met mij gaat het net als met de reacties hierboven. Toen ie uitkwam vond ik hem erg lelijk. Maar als je eenmaal oog krijgt voor de details, de afwerking, en het verhaal erachter, dan is dit een instant klassieker. Perfectie waarvoor je vroeger alleen terecht kon bij Horch.
Ik vind hem niet mooi. Maar wel ongelofelijk mooi van binnen. Niet alleen het interieur, maar ook de ophanging en alles! Super mooi afgewerkt. Heeft deze pagani ook niet die variabele spoilers?
“Elk onderdeel van een Pagani moet een museumstuk op zichzelf zijn.”
– Horacio Pagani

Dit is de reden waarom ik zoveel van Pagani hou, met een onverstoorbare voorliefde voor de Zonda R.
Het is gewoon een rijdend kunstwerk, zowel qua uitzicht als qua preformance.

Ik moet nog steeds wennen aan de Huayra, maar het komt…
Dit is de droom van iedere ingenieur. Zonder twijfel! En dan niet om in te rijden (hoewel dat vast ook hemels is) maar vooral om de toepassing van de techniek die je ziet. Een waar kunstwerk als je het mij vraagt, alleen daarom zou ik hem al willen!
Tja leuk gedaan hoor .Mooi eigenwijs design ,lekker cockpitje ,leuk motortje .Maar een beetje overdreven met dat carbon overal ,geeft mij een beetje zo’n “zelfbouw” idee.
Mocht ik het geld hebben later, dan zou ik deze pagani en een agera R kope! ;))
Ik hou van Pagani, maar er wordt iets te veel carbon gebruikt naar mijn mening, met name in het interieur. Dat is gewoon te druk.
Pagani Huayra, Koenigsegg Agera en de Ferrari Enzo de meest brute supercars.
Als ik een rijke arabier was had ik deze gekocht en de atmosferische 7.3 V12 uit de Zonda erin laten leggen! Het geluid is naar mijn mening het enige minpunt van deze auto.
@crackdavid: de 6.0 V12 uit de zonda R! 750 pk & een hemels geluid!
Wat is dit een mega heerlijk porno ding zeg. Exclusief, snel, geavanceerd, en dan dat interieur! Staat toch wel aardig hoog in me lijstje dit
Ieder z’n ding zullen we maar zeggen. Ik vind hem verschrikkelijk! Mooie techniek, maar het patserige chromen interieur vind ik echt helemaal niks, de neus vind ik er niet uit zien, en de velgen lijken net slechte kwaliteit velgen die krom zijn getrokken.
Stukje meesterwerk qua techniek maar als je zoveel geld spendeert verwacht je ook een mooie buitenkant en dat slaagt nou beetje tegen bij dit exemplaar. Pagani heef§t al mooiere dingen gemaakt die veel luider brullen :)
echt PRACHTIG. ook heerlijk in het wit.
een van mijn favoriete auto’s!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).