Famous Parts bouwt widebody CL63 AMG

Auteur: , 18 Reacties

Een widebody CL63 AMG. Mocht je er behoefte aan hebben dan kan je eventueel bij Famous Parts terecht. Zo famous dat dat wij nog nooit van ze gehoord hadden, maar dat terzijde.

De CL63 AMG is van zichzelf een potent beestje dat zeker niet beschuldigd kan worden van een subtiel voorkomen. Toch kan het altijd gekker, Famous Parts nam daarom de Benz eens even flink onder handen. Er werd een volledige “Black Edition V1 Wide Body Kit” gerealiseerd door de Duitse tuner uit de buurt van Düsseldorf. Een volledig nieuwe voorbumper, achterbumper met diffuser, andere sideskirts, een nieuwe motorkap en uitgebouwde wielkasten zijn daar onderdeel van. Om het geheel nog iets meer op te laten vallen is een wrap in de kleur “Frozen Gray Matt Champagne Metallic” aangebracht.

Om de prestaties vergelijkbaar bruut aan de looks te krijgen is een aangepast uitlaatsysteem in combinatie met een softwareupdate beschikbaar om het totale vermogen van dit pre-facelift model CL63 AMG op 610 pk te laten uitkomen. Dat is 85 pk meer dan origineel. Deze bereiken de weg middels de Brabus 21 inch Monoblock jetsers.

Wat vinden jullie ervan, sexy of juist niet? Roept u maar!18 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Vind ‘m meer sinister dan sexy!
Leg mij deze maar onder de kerstboom!
Ik vind hem “vet”! Ik zie alleen iets raars, volgens mij hebben ze de parkeersensoren mee gewrapped :/
Heerlijke wagen!
@toyotafortuner: heb je ‘m geproefd, waar smaak ie naar?
Gooi maar in me schoentje!

Op de motorkap na vind ik deze zeer geslaagd.
Beter dan ASMA
Voorkant + velgen verschrikkelijk, de rest: TOP!
Ziet er zeker niet verkeerd uit. Alleen weer van die cheapass ledjes in de voorbumper, jammer.
Van t orgineel moet je afblijven.
@jweelden: Vind ik ook!
Ik zou dit pakket achterwege laten en lekker een 65AMG nemen. Geen tuningmeuk dr op, misschien alleen een setje Brabus wielen. Mooi zat en dan heb je dat heerlijke koppel. Al zal deze dr niet ver achter lopen qua kracht.
Eindelijk eens een tuner die het voor elkaar weer te krijgen niet de hele auto te verpesten met een of andere bumper set! Vind dit een mooie aanvulling voor als je een stoerdere CL wil. Of dit echt nodig is laat ik nog even in het midden…
Wat heeft de pre-facelift CL toch een schitterende kofferbakklep. De uitsparing voor het kenteken ziet er veel mooier uit dan de gefacelifte CL.
De pre-facelift had al veel mooier geprononceerde en gearceerde voorwielkasten. Ze hebben het behoorlijk kundig de wielkasten vergroot en deze subtiel weten te laten overlopen met heatexitvents. Duitsers hebben overigens weinig kaas gegeten van naamgeving op zijn Engels…
Lijkt een beetje op een Black Series. Ik vind helemaal mooi.
Net ietsjes te laag, een evenredig verdeelde zichtbare ruimte tussen de wielkasten -zoals bij een black series- zou nóg mooier zijn..
voorbumper slaat als een tang op een varken, motorkap iets té aanstellerig, maar verder best aardig.
Vind de w216 nog steeds te ‘bol’, wacht met smart op de cabrio.
Let op de verkeersdrempels!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).