Fantasierijke Toyota Auris met anime-invloeden

Auteur: , 12 Reacties

De nieuwe Toyota Auris onderdompelen in een anime-sausje, en huistuner Modellista aanpassingen laten aanbrengen. Ja, dat ziet er dan ongeveer zo uit.

De doorgewinterde anime-liefhebber zal ongetwijfeld bekend zijn met Char Aznable. Een fictief karakter uit de populaire Gundam-serie. Nee, ons zegt het eveneens weinig, vandaar dat deze Auris-editie waarschijnlijk alleen in Japan wordt getoond, daar waar ze anime iets beter op waarde weten te schatten. Deze Toyota Auris staat in ieder geval in het teken van de getekende stripheld.

De auto kreeg de titel MS-186H-CA en werd in zijn matrode gedaante gepresenteerd op een stripboekfe.. sorry, mangafestival in Japan. Aangepast zijn onder meer de veren, waardoor de Auris lager bij de grond staat, en 18-inch jetsers in de wielkasten. Ook plaatste men een volledige bodykit rondom de Toyota, hoewel die weer iets afwijkt van het eerdere bumperspul dat Modellista recent presenteerde. Binennin zijn ze op het dashboard losgegaan met nieuw leer en embleempjes.

Verder zit de auto onder de stickers, logo’s en symbolen die je als anime-adept ongetwijfeld zult herkennen. Op het dak is een carbon-achtige wrap aangebracht en een op de motorkap zien we een setje ventilatieroosters. Spannend, maar liever iets met potentie onder de motorkap dat hint naar een GTI-concurrent op basis van de Auris.12 reacties

[email protected] Achtung: hot air exhaust
Lekker kleurtje dan weer wel met die zwarte accenten bij de grill enzo :)
Op foto 5 lijkt hij wat op de Guiletta ;p ik vind het niet geslaagd.
Die ‘uitlaten’ kunnen gewoon ècht niet!
Ik dacht daadwerkelijk dat ik naar een Honda Civic zat te kijken, tot ik de titel las…
Best wel grappig maar die plakplaatjes mogen eraf.
Kleur is idd mooi gekozen, maar de keuze om hem dezelfde opdruk te geven als een vechtrobot uit Gundam zal niet ieders cup of tea zijn

http://www.hardcoregaming101.net/ace/gundamchar%27scounterattack.jpg
Nou, als je het over plastic meuk hebt.
Sieg Zeon! :-)
Wauw, das echt wel “petje” zeg!
Wat kan Toyota toch steengoed jatten!
Die achterkant is met iets andere lichten gewoon een Giulietta…
Je zou het niet snel zeggen van een Toyota, maar deze is best vet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).