Feest! Emiraten bestaan 40 jaar, wrapfestijn barst los

Auteur: , 20 Reacties

Vandaag, op 2 december, bestaan de Verenigde Arabische Emiraten 40 jaar. Dat kon je weten, want speciaal hiervoor heeft BMW een 750i gepimpt. Ook is vandaag de nationale feestdag van Dubai, en dus is het daar dubbel feest. En op wat voor manier kan je dat nou beter vieren dan door dingen met auto's te doen?

Zo is er vandaag een record-aantal auto’s gewrapt in de kleuren van de vlag, en aangezien het Dubai is zijn dit niet de luligste auto’s: een Mercedes SLS, een SLR McLaren, Lamborghini, Porsche, allemaal dragen ze even een stukje nationale trots.

Wrappen maar

Maar het kan altijd gekker natuurlijk. Daarom werd een 1998 Chevy Camaro doodleuk van 33.000 muntjes voorzien! Deze Dirham-plakkerij maakte de auto eventjes 170 kg zwaarder! Is vast goed voor de wegligging. Check een video over deze aparte auto HIER (met dank aan OntdekDubai voor de tip), een gallery van de gefoliede auto’s vind je hier onder. Tot slot hebben we, via GTSpirit, nog onderstaand filmpje met de nodige supercars. Gefeliciteerd, Emiraten!20 reacties

leuk?!
Lelijke kleurencombos
Deze mensen hebben totaal geen gevoel voor kleur, het vloekt enorm!
@masterstig: Gewoon pech dat ze een kutvlag hebben :)
Ik blijf die SLS toch een gare bak vinden, die enorme neus staat zo maf. Bij ons in Goes staat er ook een bij de Merc dealer, dan vergeet je dat toch een beetje.
@sebasjuhh: Gewrapped in de nationale kleuren van Goes?
@bozewolf: nee helaas. De kleuren van Goes zijn niets vergeleken met die van bovenstaande het bovenstaand, dus geen zorgen wulf ;)
als je hem dan in het echt ziet vergeet je dat dan toch een beetje*
Lelijke wraps!!
Die mensen kunnen er natuurlijk niet aan doen dat ze een lelijke vlag hebben, maar je beslist nog altijd zelf over je eigen auto.

BTW: ik vond de skydive van de Belgen in ’40’ formatie veel leuker om te zien :)
iemand pics? want ik vind er geen.
Er is er ook nog een van een veyron
Paupers!
In het oranje zou het er een stuk beter uit zien!
Hoe kun je in die auto’s rijden met zo’n zwarte vooruit?
@sanki: makkelijk…
@sebasjuhh: ben je een zeeuw dan?
@Supercar: Ik ben half zeeuw half brabander, G
Je zal het geld maar hebben!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).