Ferrari 458 doet 305 km/u in Mexico

Auteur: , 38 Reacties

Op papier heeft de 458 een topsnelheid van 325 km/u. Knappe jongen die dat haalt, zelfs op een circuit. maar sommige enthousiastelingen komen echter wel heel dicht in de buurt van deze Vmax. Op de openbare weg, welteverstaan.

Met het verhaal van de Vlaamse Aston Martin-rijder nog in het achterhoofd, die in de problemen kwam vanwege een topspeedrun die op het internet belande (video), zijn deze 458-filmpjes actueler dan ooit. We zien iemand een 458 vloeren op een desolate snelweg in Mexico, terwijl de snelheidsmeter langzaam richting de +300 km/u kruipt. Zou het de plaatselijke hermandad wat kunnen schelen, of heeft de Mexicaanse politie wel iets anders aan hun hoofd? De opnames zouden in juli zijn gemaakt. Check ze op Autojunk. (via GTspirit)

Gas!

Nog een filmpje van de bewuste 458 Italia, maar dan gefilmd vanaf de zijlijn. Komt die epic fly-by! BEELDEN!

Harder!38 reacties

In Duitsland gebeurt dit elke dag ?…nja. Overigens, is die digitale snelheidsmeter voor verzienden ofzo ???? En waarom hebben ze voor de bijrijder dan geen ‘brailleteller’ aan boord ? OMG
Wat een lettertype op die snelheidmeter, is die man slechtziend ofzo.
@E34M5Touring: Tlijkt mij ook wel chill hoor :) Zo groot!
Het is vast PitBull “Mr 305”.
Afgelopen zaterdag ook 301 gehaald met 458 op de Autobahn. Bizarre snelheid en we konden het ook niet lang volhouden wegens verkeer. Wat een auto is zo’n 458!
baap via Android app
@DMan: ik heb gister 128 kmu gehaald in mijn BMW 323 ci! Dikke snelheid! ;)
@baap: ik heb vanochtend 47 gehaald op me snorscooter, wat heb ik gewonnen?
@meneersander: Een boete want je hebt het in een zone 30 gedaan! Wegpiraat!
@xilver: nou die snor gebakjes mogen maar 25:p
@meneersander: Meneer is dus een multi-overtreder… daar kunnen ze niet bij lachen bij het gerecht. Dat zullen ettelijke werkuren en jaartjes cel worden, we gooien wel een kindermoordenaar buiten dan kan je in zijn plaats naar de cel gaan ;-)
Zo bijzonder zijn dit soort filmpjes echt niet, zeker gezien het gemak waarmee dergelijke auto’s zulke snelheden halen.

200 in een ferrari is als 100 in een normale auto.
Bijzonder.. toets op Youtube Option Auto in en je krijgt een lijst met ‘tellerfilmpjes’. Gaan die nu ook allemaal gepost worden?
@Nino: tsja, als je niks met auto’s hebt zijn dit ook helemaal geen leuke filmpjes om te kijken.
@Alwood: Ik heb heel veel met auto’s, ben er gek op. Maar kijkend naar de eerste reactie en wetende dat dit inderdaad zo is kan ik het niet echt speciaal vinden. Maarja meningen verschillen, gelukkig ;)
@Nino: Ik vind de inhoud en vooral de strekking van je reacties grappig in combinatie met je avatar…
@Eibo: Want, ik vind dat wel bijzonder? Ik vond het eerder humor dat ons boodschappenwagentje uit ’94 met welgeteld 39pk (of wat daar nu van over gebleven is) op de teller 160 aantikt.
@Nino: Thx voor de tip :D
@xilver: Your welcome ;)
kan makkelijker harder dat zie je…dus een overbodig filmpje…als hij nu echt de 325 haalde ok… zelf ook al 310 gedaan in een M6
I just had a crisis… wtf voor een monsterlijk geluid was me dat!
Dat gaat vlot…. Ongelooflijk hoe gemakkelijk hij op de 300 zit…
Wat een fantastisch voertuig….
@Dimglor: Vond ik ook. Die versnelling 200 tot 300.. zo gemakkelijk.. niet normaal. En wat mij ook verbaasde was het geluid/gevoel/beleving wat de 458 mij gaf bij 160 km/h.. waar hij veel hangt in dit filmpje.. dan klinkt die auto zo verveeld.. die draait dan echt op 3% van zijn kunnen.. ;)
@Freewarefreak: Idd, was me ook opgevallen…
Was net of ie 70 reed… :p
hey daar ga ik.
Oh wat moeilijk, verstand op nul en het gaspedaal helemaal intrappen….
Vanochtend ff 240 gereden met mij m3. Jarig ben ik op een ander dag
Toch een bloedmooie wagen! Ook respect dat ze het durven, in mijn ervaring zijn de Mexicaanse wegen (muv tolwegen, wat dit niet is) zijn niet bepaald goed, zowel qua wegdek als verkeersveiligheid.
wauw wat gaaf en dat geluid is echt DIK dat roffelen met gas los laten is geniaaaal
zot, als hij 160-165km/h rijdt lijkt het alsof de motor stationair draait…
hallo ik ben nieuw en hou veel van auto’s maar heb een probleem moet 21november een spreekbeurt over ferrari doe wie wil kijk a.u.b naar mijn profiel bij mijn blogs en help mij dan a.u.b

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).