Ferrari 458 door Anderson bij de naam genoemd

Auteur: , 17 Reacties

Ze noemen hun creatie namelijk Carbon Edition. En dat is dan ook precies het goedje waar ze flink mee gestrooid hebben.

Zo worden er zowel voor als achterop de Italiaanse schone carbon lips gemonteerd. Ook de side skirts zijn verbreed, alsmede de luchtuitlaten van de motor. De luchtinlaat in het raam en het plastic in de grille zijn ook vervangen door carbon exemplaren. Maar dat is nog niet alles want ook het dak en de motorkap, spiegels, deurhendels en zelfs de diffuser en sierrandjes van de achterlampen moesten aan de carbonbehandeling geloven. De ramen en achterlichten werden bovendien van een donker tintje voorzien.

Anderson heeft de 458 ook nog 53 pk extra meegegeven om al dat toegevoegde carbon mee te kunnen zeulen zonder er in prestaties op achteruit te gaan. Uiteraard is het motormanagement daarvoor opgewaardeerd maar ook het custom uitlaatsysteem draagt een steentje bij. Het totaal aantal pk’s komt op 623. Anderson heeft tot slot de 458 iets lager gelegd en de velgen vervangen door 21 inch exemplaren aan de voorkant en 22 inch aan de achterkant, waarbij het hart van de velg in de kleur van de carrosserie kan worden gecoat met carbon. Leuk ding voor als je de Black Carbon Edition te duister vindt.17 reacties

Pfff, carbon is bedoelt om een auto lichter te maken. Maarja, als je het er alleen maar opplakt, wordt hij zwaarder. Dus: nep!
@Svenska_Aeroplan_AB: Nou ja, sideskirts, lipjes en/of splitters hebben wel degelijk nut hoor, in hoeverre het verschil achter het stuur merkbaar is, is natuurlijk een ander verhaal.
@Svenska_Aeroplan_AB:

Whaha sterk verhaal weer.

Halve carrosserie is vervangen door carbon, begint ie te piepen over een extra bumperlip, die er helemaal niet op zit om gewicht te besparen.

Held !!
Ik vind deze uitlaat zeer goed staan onder de 458! die 3 pijpjes blijf ik maar raar vinden.
@BMW330Ci:
3 uitlaten zijn een verwijzing naar de f40 dacht ik zo
Heel erg mooi
Net een namaak Novitec-Rosso. Zelfde velgjes, zwarte achterlichten, en veel carbon. Totaal geen toegevoegde waarde. Als je een Novitec-Rosso namaakt zorg dan dat het resultaat mooi wordt.
tjonge jonge wat een azijnzeikers zijn sommige toch, begint een beetje op Autoweek te lijken hier.
OT: Topwagen, zou de blackedition met deze combineren.
Ja…Ja…. Ik vind hem mooi, en getunede auto’s en mooi komen vrij weinig voor als het supercars betreffen. Dus ja, geslaagd naar mijn mening.
Damn, wat een velgen :shock: Echt mooi! Die wil ik hebben hebben hebben!!!!
@euro95: is goed, neem jij de velgen maar, neem ik de 458 wel.
deal?
@g40freak: zonder velgen kom je niet zover :p
@g40freak: Prima ;) Neem maar mee! Ik kan toch de vaste lasten niet permitteren, na 1 reparatie moet zij weg ;)
Ik vind hem echt ├╝bervet, leuk voor als je er een keer het geld voor hebt als je in de zestig bent… Lekker fout, maar geef jij erom, je loopt toch in korte broek, slippers en hoogopgetrokken witte sokken…
heel cool ding
Lol,die uitlaat lijkt net een brievenbus.
Echt heel mooi!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).