Ferrari 599 GTO krijgt 710pk dankzij Romeo Ferraris

Auteur: , 22 Reacties

Heb je net een Ferrari 599 GTO gekocht, komen ze in Maranello met die F12berlinetta op de proppen. Balen natuurlijk maar gelukkig brengt Romeo Ferraris de specificaties iets dichter bij elkaar.

Een supercar kopen moet verschrikkelijk frustrerend zijn. Soms verouderen ze nog sneller dan een computer. Zeldzaamheid of ‘collectability’ moeten dan verhullen dat je eigenlijk een verouderde machine hebt gekocht. Dat je het allemaal maar snel weer mag vergeten als je er in rijdt. In het geval van een Ferrari 599 GTO kan je met de standaard 670pk en 620Nm natuurlijk echt niet meer meekomen.

De tuning ligt bij Romeo Ferraris klaar in 2 stappen. Om te beginnen een luchtfilter en uitlaat die 15pk en 13Nm extra vrij maken. Stap 2: nog een andere uitlaat én een ‘chipje’. Dit extra zware pakket tilt het vermogen naar 710pk met een koppel van 668Nm.

Uiterlijk kan je de auto nog een beetje opleuken met carbon spiegelkapjes en een ander spoilertje. Geen grote verschillen. (via worldcarfans.com)22 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Wow!! Gaaf ding is die 599 gto
En al helemaal met zoveel kracht, nice!!
Lkkr
Onzin natuurlijk, een supercar blijft altijd een supercar. Al is het maar omdat het onderhoud zo schofterig duur is dat het klootjesvolk er nooit in zal rijden. En met elke willekeurige Ferrari ben je nog steeds koning van de weg!
@alcantara: mee eens, een 430 scuderia is nog steeds heel gaaf, murcielago’s en porsche 997’s ook. Ik kijk er nog naar om
Ik wil een ban krijgen, dank.
Het wordt geen klassieker op deze manier…..
fapfapfapfapfap
Net alsof hij nog niet dik genoeg was, maarja, een mooi schepje boven op iets moois is nooit verkeerd.
james125 via iPhone app
Gelukkig, die van mij komt voor geen ene meter vooruit!
@james125: Ik heb hetzelfde probleem.
Vooral als je er effe wilt inhalen enzo.
Echt vervelend :P
Vind het wel een bash dat Ferrari nu 740 heeft en Lamborghini dacht zich binnen te harken met 700 maar helaas.. Oja, de GTO, 710 is meer dan genoeg.
@The360box: Lambo laten chippen en je perst er 770pk’s uit, moet je bij de Ferrari niet proberen van dan vliegt de boel in de fik.
@alcantara: En de lamborghini niet wil je zeggen??
Lekkere bak blijft het toch. Standaard vermogen lijkt mij wel genoeg.
@michelyman: sluit ik me bij aan.
@alcantera:

Nogal flauw. BMW moet 1,2 miljoen auto’s laten terughalen omdat ze in de fik kunnen raken. Dat is een zogenaamde premiumfabrikant die in grote massa productieauto’s maakt, dus een totaal ander verhaal dan een exclusieve sportautofabrikant die maar een paar duizend auto’s per jaar maakt.
@grandmasterb: bij bmw is het nog niet gebeurd. Het KAN. Bij Ferrari houdt men de mond dicht terwijl het dagelijkse kost is:)
@dragspert: Tot het nieuws aan toe nogwel, maar onthoudt wel dat zulke mankementen toch altijd tevoorschijn komen. Hoe vaak je ook test.
in mijn ogen verre weg de mooiste ferrari ooit
Het blijft een veredelde Alfa!
Zoveel liever de 599 gto dan de f12. Zelf standaard zou ik hem verkiezen boven ferrari’s nieuwste. Bij mij in de buurt rijden er 2 rond en krijg elke keer weer rillingen over mijn lijf als er eentje zijn gas plat drukt
Mooie kleur.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).