Ferrari teast de F70 voor het eerst

Auteur: , 26 Reacties

Daar komt 'ie dan. De Enzo-opvolger is schijnbaar bijna klaar en Ferrari begint dus met de eerste teasers. Tijdens een Ferrari event werd gedurende een presentatie deze slide getoond, en dat neusje kenden we nog niet!

We weten al veel over de aanstaande Ferrari F70, grappig genoeg zijn ze dit keer van binnenuit begonnen met onthullen. Zo weten we al hoe het monocoque eruit ziet, mochten we al onder de motorkap kijken, zagen we al spyshots van de binnenkant en de buitenkant van de auto, zagen we onder meer deze spyvideo en weten we dat we op ongeveer 1000 pk uit een V12 en HY-KERS kunnen rekenen. Ook zagen we al eens een photoshop van hoe deze auto er uit zou kunnen gaan zien. Vergelijk de foto bovenaan het artikel (die we vonden bij The Karussel) gerust met de shops uit dit artikel.

Ferrari F70 cutout
Ferrari begint nu dus ook met het onthullen van het uiterlijk, vooruitlopend op de definitieve onthulling. Onderaan de slide die getoond werd tijdens het event in China (tenminste, dat is wat bronnen op het web melden) Valencia valt te lezen “Al client focussed approach with the most complete range ever”. Maak ervan wat u wil. Wordt jij een beetje warm van deze teaser op deze koude maandagochtend?
26 reacties

naar mijn weten krijgt hij een normaal ademende V12 en geen biturbo! Het blok is volgens mij in de basis hetzelfde als in de F12berlinetta maar dan verder getuned naar ongeveer 850pk, en daarnaast komt er een ongeveer 150pk sterke hybride motor bij.
die neus oogt al agressief, maar heeft wel trekjes van de 458 en de F12. kan haast niet wachten tot hij echt onthuld wordt. beloofd wat. sowieso, beloofd het in de toekomst erg spannend te worden in het topsegment. Deze F70, de McLaren P1, Porsches 918 Spyder. Pagani en Koenigsegg, Bugatti. Allemaal heerlijk om te zien waar het heen gaat.
@ferrari:

Nou he.
Oef… Ik zie niet veel, maar wat ik zie, ziet er erg lekker uit zeg!!
wat is ie breed !?…
@Rsimon: crossbreed?
Zie snufjes van de 458 en de oude Enzo. Geen goed teken in mijn ogen.
@spellingscontrole: nee krijg ook een beetje gesmolten enzo gevoel met die neus… Lijkt ook een beetje merc-mclaren achtig
Nu hopen dat de hybride systemen ook echt toegevoegde waarde hebben. En niet zoals bij de 918 de auto onnodig veel zwaarder en gigantisch duur maken. Allemaal leuk natuurlijk die nieuwe technieken, maar de 918 zou zonder kers en de hele rimbam maar iets 1100kg wegen, koppel daar die heerlijke v8 aan en porsche’s stuurgedrag en je wilt die wagen nooit meer uit!
ik wil hem helemaal zien!!!!nu!!!!
@jiry97:

Dat kan.
@heidi: heb je ook normaal commentaar waar de mens wat aan heeft? als je verder niks te melden hebt, doe het dan niet.
@CasperH

Dit event was niet in China maar in Valencia (Ferrari Finali Mondiali), desondanks het zeer aannemelijk is dat het de F70 zou zijn die hier geteased wordt is de kans klein dat het ook effectief zo is. Insiders beweren dat het de 458 Monte Carlo zou zijn, anderen gokken dan weer op een designstudie voor de toekomst.

Hoe dan ook, publiekelijk hun F70 zomaar teasen doet afbreuk aan de vermogende klanten die maar al te graag zichzelf belangrijk genoeg vinden om koffie te gaan drinken in Maranello om dan als eerste een blik te kunnen werpen op de nieuwe Enzo. Kans is dus groot dat Ferrari die strategie blijft aannemen en in Genève dan maar voor het plebs de wagen te tonen..
Cool, duidelijk met de Enzo neus in gedachte gedesigned.
Me likey, retro ftw.
@kaasboerin:
Ik dacht in eerste instantie aan de nieuwe Viper….
@bnny: die rijke klanten van Ferrari hebben ‘m allang gezien hoor. Deze pesterijen zijn alleen voor het pleps….
Nee nee nee, niet dezelfde 458/ff koplampen!
ben niet zo van de teasers.
liever in een keer gewoon BAM! officieel.
maar het ziet er wel erg lekker uit!
@jrmpower24: +1 gewoon zoals Porsche testen in het openbaar.
Ik zou enkel als fabrikant liegen over het vermogen en bij de eerste voorstelling iedereen verbazen met een hoger vermogen.
De rechterkoplamp teasert niet helemaal mee zo te zien.
Het is rood…
@norge:
En licht ontvlambaar….
Aparte titel… Moet het niet zijn:
“Ferrari teast MET de F70 voor het eerst” ?
! ! B O E M ! ! Bey bey concurentie..
@petrolhead777: bye bye taal ):
@SimonMc: Oeps idd.. ben nogal nederlandstalig…
Flosty?, ben je nu pacha aan het slagen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).