Ford Real World Challenge: we have a winner!

Branded content, 9 Reacties

Kort geleden schotelden we jullie een viertal mannen voor die allemaal een plannetje hadden gesmeed om in een Focus EcoBoost een 'Real World Challenge' te gaan doen. De gelukkige winnaar heeft inmiddels zijn Challenge volbracht, en dit is geworden...

Chris Geerts uit Gennep. Helaas kippengaas voor onze hypermiler Robert, die kon zijn babes (en zichzelf) thuislaten. De meeste stemmers zagen er meer heil in Chris de torque vectoring control van de nieuwe Focus uit te zien proberen in de krappe haarspeldbochtjes van Noorwegen. En aldus geschiedde.

Chris stapte op het vliegtuig, maar deed dit niet alleen. Waarom helemaal Remy zitten in je Focus, als je ook 3 vrienden mee kunt nemen? Wel zo gezellig. Canned Heat op de radio, en testen maar! Houden de mannen het hoofd een beetje koel in de krappe hairpins van Noorwegen? Bekijk het hieronder!9 reacties

Ben ik de enige die denkt dat die bochtjes best wel heel erg langzaam genomen worden?
Zat Bassie op de passagiersstoel?
Nou ..
Tsjonge ..
Nu weten we wat we hebben aan de verbijsterende nieuwe technieken van Ford. Hier wordt de lat wel hoog gelegd, zeg.
@mout: Haha, echte pure reclame voor Ford is dit filmpje idd niet, maar dat maakt het juist leuker. Dit filmpje lijkt minder gespeeld dan standaard filmpjes, terwijl je toch doorhebt dat het over een Ford gaat.
Zagen jullie ook die rode flits halverwege het filmpje ? Dat was norge die voorbijvloog in zijn 4×4 Caddy….
@norge: Toch wel in een premium Caddy? VW kan trouwens ook aardig premium worden hoor… :D
Ik moet nog steeds lachen om zijn uitspraak van “torque vectoring control” XD
@vliegendetosti: Zijn uitspraak is één ding. Maar het gebruik ervan, dat werkt op de lachspieren. Krijg jij ergens in het filmpje de indruk dat er zoveel gebeurt dat het er Torq gevectord moet worden?
Waaat!?? Van alle filmpjes was dit de beste?? pffffff stelletje niks kunners!!! :P Dit had trouwens ook op de dichtsbij zijnde circuit. Ach dit is dus de reden waarom ik niet met deze onzin mee doe!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).