Formaliteitje: Lamborghini New Gallardo Spyder

Auteur: , 21 Reacties

Lamborghini had alleen dichte versies van zijn maximaal afgekloven Gallardo meegenomen naar Parijs, maar natuurlijk zal de LP560-4-met-de-lelijke-driehoekjes ook als Spyder op de markt komen. Wij hebben de eerste foto's.

Eigenlijk is het ontbrekende dak het enige dat verschil aan deze auto, want zelfs de velgjes zijn identiek aan die op de eerder getoonde coupé-variant. Het blijft natuurlijk een geweldige auto, maar hij is er met deze update gewoon niet op vooruit gegaan. Daarnaast is het alleen wijzigen van een bumpertje en je auto vervolgens ‘New Gallardo’ noemen natuurlijk aartslui.

Hoe dan ook, na een eerste foto 2 weken geleden, is er nu meer materiaal vrijgekomen. Bekijk de platen in de gallery!21 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
joah zeg ik dan hij is wel weer erg strak… gallardo nog steeds sterkste model van Lamborghini maar die aventador vind ik ook strak maar zoveel verschil zit er niet ik in deze gallardo… was te verwachten
Jesus christ..
Wat lelijk! :o
@lamborgfan: Sorry dat ik even van je gebruik maak bovenin de reactielijst te komen om aan autoblog te melden dat er een grote witte balk voor m’n plaatjes in de afbeeldingen galerij staat in Chrome (andere browsers niet getest).

OT: Ik heb het nieuws van de nieuwe Gallardo gemist blijkbaar. Ik viel zowat van m’n stoel bij het zien van deze update! :(
@Vanquish: Dat is de mega grote nieuwe reclame balk. Helemaal naar rechts scrollen en daar kan je hem sluiten
@fejjie: Dankjewel!
Dit ding uit 2003, 10 jaar later pas de cabrio?
Heb ik wat gemist.. ;s
@kaasboerin: Snap ik je comment niet of?? Er waren wel gewoon Spyders geleverd hoor!
@jzaero: Áaaaaah, nu zie ik ‘t.
Dat krijg je als je weinig into de ‘supercars’ bent.
Jammer, die nieuwe voorbumper oogt een beetje ‘clean’ imo terwijl de vorige lekker bruut was. Die achterkant kijk een beetje zielig.
Ik bekijk de gallerij niet. A. geen nieuws en B. veel te lelijk.
Luc Donkerwolcke mag snel terugkomen naar Italië, want ze zijn het spoor bijster!
Tja…. ze zullen gedacht hebben bij Lambo ‘mmm we hebben al jaren een meer dan prima uitziende wagen… dit kan echt niet meer door de beugel.’ en dus zijn ze met deze afkomen.
Ik vind dit een van de meest waardeloze facelifts ooit. Het vorige model was echt mooi strak, deze is juist door die rare details too much. Jammer hoor, maar zo zie je maar weer dat ‘less is more’… Maar dat is mijn mening.
de gallardo heeft zijn beste tijd wel gehad als ik het zo zie
Ben echt een groot Lamborghini fan, maar ik vind dit uitmelken echt heel jammer. Zat erg uit te kijken naar de Gallardo opvolger (Cabrerra?) en dan krijg je dit voor geschoteld. Echt een misser…
Centercapjes vervangen en je hebt 208-velgen
Als ze hier nou een ”baby aventador” hadden van gemaakt had ik hem gekocht !
Lijkt net op een LFA die driehoeken..
die scherpe lijnen op de voor- en achterkant zitten me niet lekker, de ‘flow’ is helemaal uit het design…krijg je van dat eindeloze uitmelken
Deze stond WEL in Parijs, maar werd al snel vervangen door de Aventador (klant auto die al verkocht is, was dus helaas afgesloten) omdat daar veel vraag naar was. Totaal drie auto’s op de kleine stand (new Gallardo 570-4 en de Superleggera, hier kon je beide wel in).
Degene die bedacht heeft dat deze facelift voldoent dient in een van zijn Italiaanse maatschoenen te worden geschoten. Had dan het huidige model behouden zoals het is.

Was altijd een Lamborghini fan maar met de komst van deze verkrachtte stier zou ik gaan voor het stijgerende paard uit de Maranello stallen.
Haha ik trapte er even in, een klein momentje van “vet”.
En dan dat navigatiesysteempje uit de vorige generatie Audi A3. Wat een faal merk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).