Foto’s: inbeslagname supercars Kim Schmitz

Auteur: , 101 Reacties

Eerder vandaag schreven we over de oprolactie van Megaupload in Nieuw-Zeeland, maar helaas ontbrak het enigzins aan fotomateriaal. Daarom hebben we nu een goedmaker: foto's die gemaakt zijn tijdens de ontruiming van Kims stulpje (ter waarde van 30 miljoen euro) in Auckland. Dat die man net zo'n AMG-fetish had als Sacha wisten we al, maar kijk eens naar al die dikke wagens!

We zien: een CL65 AMG, een CL63 AMG, ML63 AMG, een MINI Clubman Cooper S, een S65 AMG, nóg een ML63 AMG, een E63 AMG, twee G55 AMG’s, en een Phantom Drophead Coupé. Allemaal in het zwart (Schmitz draagt zelf ook bijna altijd zwart), mét Vanity Plates.

Inbeslagname CLK AMG DTM

Maarrrr… het was niet allemaal zwart wat de klok sloeg bij deze half Duitser, half Fin. Zijn (zilvergrijze) CLK AMG DTM was al ter sprake gekomen, en die stond dan ook op een van de autotrailers die zijn kapitaal afvoerden, maar de meest kleurige auto was toch wel een knalroze 1957 Cadillac, Flodder-style!

Kims Caddy

De Mercedes-fetish van Schmitz kwam meermalen in de Gumball-rally naar voren. In 2004 reed hij mee met een ‘CL3000′. In 2001 zorgde zijn E55 AMG-volgwagen voor een zwaar ongeval toen hij frontaal in een Peugeot 406 crashte: (foto’s via)

Crash E55 AMG Kim Schmitz
Crash E55 AMG Kim Schmitz

Bekijk alle foto’s, met dank aan Elliott Kember, in de gallery.
Video:101 reacties

Maar wel aanzienlijk meer budget :-/ :-O
@sacha: Jij runt Rapidshare? :lol:
@sacha: Een hoger budget of niet, ik denk dat je al aardig tevreden kan zijn met de AMG modellen die je zelf al bezit ;)
@tuning: Natuurlijk niet, altijd meer.. :oops:
@sacha: maar liefst 3x CLK DTM had ie in zijn garage staan.

2004 Mercedes-Benz CLK DTM AMG 5.5L Kompressor, VIN WDB2093422F166073, License Plate No. “EVIL”
2005 Mercedes-Benz CLK DTM, VIN WDB2093422F165517, License Plate No. “GOOD”
2006 Mercedes-Benz CLK DTM, VIN WDB2094421T067269

Niet verkeerd lijkt me zo.
@sacha: jij bezit al AMG’s? waarom verschenen die niet tussen de ”eigen auto’s” ? :mrgreen: ik is nieuwsgierig..
@dennisr:
zie promo filmpje autorai: volgens mij is dat Sacha’s G55 die door de noordzuidlijn vlamt.
Zijn CLK is te zien in een filmpje met een AM V12 vantage
@RudyV: En z’n SL55 in de rijtest van de Caddilac CTS-V
@dennisr: http://www.autoblog.nl/archive/2011/11/29/wat-rijden-de-bners-eigenlijk-deel-4-web-celebs
zie daar sacha prins :-]
@p1eter: zow, doet meneer goed.. ik is jaloers.. Autobloggen verdient goed zeker :lol:
@dennisr:
Nu.nl opzetten verdient beter ;-)
@sacha: Budget of niet… je hebt er genoeg om een eigen club op te richten :mgreen: (nuja… je kan nooit genoeg AMG’s hebben ;-)).
Internetboys and their toys ;)
En dan die kentekens.. “Stoned” bij die E63 :P
Me gusta.
@atakan: atlam?
Was hij ook de gene met de M5 Polizei wagen?

Of was dat een andere dikke internet Duitser?
@laurensl: Nee, dat is een Amerikaan: Alex Roy.
Die cadillac is van 1959;)

Verder een ernstig imposant pats rijtje… Ik ben ook wel toe aan een miljoen.
@dragspert: 1959 inderdaad
@erwh & @dragspert: Om precies te zijn:
1959 Cadillac Series 62 Convertible, VIN 59F115669
@dragspert: Meer Elvis Presley style dan Flodder!
@knalfa: inderdaad! Flodder is wel heel minachtend voor zo’n icoon uit de auto geschiedenis!!
Hij mocht z’n giraf houden?
@baasbas:

Die giraffen slaat echt alles idd.. Wat te doen met veel te veel geld.. laten we een giraf door de tuin laten lopen.

Overigens heb ik nog nooit gehoord van megaupload. Heb ik nu onder een steen geleefd?
@Kvgorp:

Hmm bij nader in zien lijken me die giraffen meer standbeelden te zijn. Ze staan nogal het zelfde op iedere foto.
Ik was voor wat meer variatie gegaan
@henk123456: Deze man heeft meer AMG’s dan de importeur :p , wacht maar tot je zo mooi gepoetst naast elkaar ziet staan ;)
@luuktb: Ik zeg ook niet dat het niet indrukwekkend is, maar 90% mercedes rijden (waarvan al 2 CL63 AMG’s) lijkt me ook zo saai. Het interieur komt toch grotendeels op elkaar neer, dus waarom zou je niet wat ander leuk spul kopen?
Niet geweten dat megaupload van kimbel was
En ik maar altijd denken dat ze in Nieuw Zeeland nog stiekem Leyland producten bouwden ;)
Ben ik de enige die dit een beetje vaag vind?
Ik bedoel: die man rijdt mee met Gumbal en verdient geld als water (blijft dus niet onopgemerkt). Opeens wordt de site uit de lucht gehaald, en blijkbaar moet hij al zijn geld inleveren? Kan iemand dit uitleggen?
@bosje: Hij verdiende 100m per jaar met Mega Upload. Waarvan meer dan 80% illigale content was.
@laurensl: Hij verdiende ongeveer 10 miljoen per jaar. Hij schijnt in totaal 100 miljoen verdient te hebben. Volgens de FBI. Hoe dan ook, het is een treurige ontwikkeling. Veredelde censuur gewoon. En maar grote mond hebben tegen landen als N-Korea terwijl ze zelf geen haar beter zijn. Bah.
@barney: Dat je niet meer mag stelen (films, muziek en software uitwisselen waar auteursrechten op zitten), kun je geen ‘censuur’ noemen. De betekenis van dat woord wordt hier verkracht door de mensen die alles gratis willen meepikken.
@bosje:
De eisers gaan niet in een nacht over ijs.
Deze zaak heeft men tegenover deze lieden gebouwd op dusdanige wijze dat ze niet meer links, rechts, voor, achter boven of naar beneden kunnen.
Dit om de schadeclaim zo goed mogelijk rechtsgeldig te maken, de mannen zo ver mogelijk uit te kleden en een voorbeeld te stellen voor andere lieden die met dit soort ideën rondlopen.
zal wel een klote gevoel geven, als ze af en aan rijden met vrachtwagens om je terrein leeg te halen.. waarom eigenlijk, de site is neergehaald maar hij is toch niet direct failliet?
@dennisr: Hij heeft z’n geld verdiend met de site, en in Amerika zijn ze niet lullig. Jij bent hoofdelijk aansprakelijk, inleveren die handel! Terwijl er officieel nog niet eens een wet is die zegt dat MegaUpload wat illegaals deed, de SOPA is er namelijk nog niet door ;)
@magetwan: dus geld dat niet op een eerlijke manier verdiend is moet je direct inleveren, al voordat het bewezen is.. mooi spul, straks is er niks van waar en zijn bij alle auto;s de velgen beschadigd door die leuke ”touwen”..
Nou, dan is i.p.v. zijn dikke kop zijn goudmijntje.com geploft :lol:
Nou Kim, dat wordt dan verder Bier und Bratwurst knagen achter de tralies!

Verder heb ik het idee dat het nu de internetoorlog echt begonnen is!!!
Rare gedachten, maar hoop niet dat hackers ooit in de lanceercomputers van atoomraketten kunnen komen!
@VeniVidiVici:
Dat nog niet maar “ze” zijn al wel in de computers van de Iraanse kerncentrale geweest en hebben de centrefuge op hol laten slaan die vervolgens zich zelf heeft opgeblazen.
Hij zal er wel weer hard om lachen, hij is vaker blut geweest. In ieder geval een held in mijn vak IT security, hij kan wel wat!
@yerrie: kan je er meer over vertellen? wat doet hij precies.. hij beheerd een site maar hoezo word hij rijk van de uploads van anderen.. snap niet veel van dit hele Megaupload gebeuren..
@dennisr:
De verdiensten worden ook uitgelgd in het stuk maar zoals veel van die up/download sitesmoet je 30 seconden wachten voor een relatief trage download en dat mag dan 1 keer per uur of zo. Als je vervolgens betaald (meestal iets tussen 12,5 en 25 dollar per maand) mag je zoveel en zo vaak downloaden als je wil met hoge snelheid
@yerrie: bijzonder dat je zo rijk kan worden met het beheren van een site.. zal eens verder zoeken naar die kerel.. interessant mannetje geloof ik :lol:
@dennisr:
Je moet het Gumball filmpje zoeken op youtube, gozer is maf
@yerrie: paar stukjes van hem gezien, wat een figuur.. maar toch.. met hacken zo rijk worden.. dan ben je wel een grote
@dennisr:

Ook veel fraude, niet dat die idioten het niet verdienden van opgelicht te worden.
@dennisr: Omdat mensen op de site moeten betalen voor hogere downloadsnelheden en om een hoger downloadlimiet te krijgen.
@dennisr: En dat is niet het enige wat hij doet. Lees zijn Wikipedia site maar eens, meneer zit aardig goed in de slappe was en dat is niet allemaal even eerlijk verdiend.
@knalfa:
Nee dat klopt, maar zolang je niemand dood schiet en grote toko’s oplicht/hacked en handeld met voorkennis heb ik er niet zoveel problemen mee ( ;
Ik ga er zelf ook vanuit dat hij 1 van de Anonymous groep hackers is, dat kan bijna niet missen.
@knalfa: gewoon een geniale jongen dus.. grootste hackert.. diep respect, ben er zelfs jaloers op.. jammer voor hem dat ie gepakt is maar kon net zo goed altijd goed gaan.. ben je toch mooi binnen met lekker hacken..
@dennisr:
Persoonlijk vind ik het eerder een sukkel.
Als je zoiets doet moet je proberen degenen van wie je steelt (want dat is het nl) mee te krijgen door ze mee te laten delen.
Het is daarom ook dat dit soort gready bastards het verliezen; ze leven er te openlijk te goed van en laten degenen van wie ze stelen dat ze hen sukkels vinden.
En dan krijg je dus scheve ogen, onderzoeken en mensen die
jouw kop op het hakblok willen zien.
@desjonnies: jaa hij doet het misschien wat slordig, maar als je op dat gebied zo handig bent kom je daar wel weer over heen, en zal hij het misschien wel beter aanpakken.. ik ben er wel jaloers op, wou dat ik er zo handig mee was..
@desjonnies:

Hij is van de eerste generatie hackers die bedrijven lieten zien dat ze niet goed beveiligd waren en vervolgens lieten ze zich inhuren om de security op orde te brengen. later is hij ook een security bedrijf begonnen en dat heeft hij verkocht.
Buiten creditcard fraude (lijsten met creditcard gegevens) is er wijnig te verdienen aan hacken op zich, de beste hacker worden meestal door security bedrijven in dienst genomen en zo word er dan toch nog geld verdiend.
Maar het idee dat ze een bedrijf hacken en de solvabiliteit overboeken is niet zoals het gaat.
Zoveel Merc’s en dan niet eens een mooie Actros om ze op te halen.
Ik snap het volgende niet:
Hij is aangehouden als verdachte.. zover ik weet is hij nog niet veroordeelt. Waarom nemen ze dan zijn auto`s in beslag?
Lijkt me niet dat de wagens bewijs zijn in deze zaak.

Blijkbaar ben je niet onschuldig tot anders bewezen.
@henkz32: volgens mij werkt het in Amerika ook zo, jij moet bewijzen dat je onschuldig bent, kun je dat niet ben je schuldig, en volgens mij is dat hier andersom..
@dennisr: Totale onzin natuurlijk. Maar het is vrij logisch natuurlijk. Wat zou het anders moeten zijn? Dat ze hem een brief sturen van ‘Goh, we gaan je aanklagen en als je schuldig blijkt te zijn moet je een paar honderd miljoen betalen dus dan gaan we al je bezittingen in beslag nemen’. Dan zijn al die Mercedessen de volgende dag opeens verkocht voor €1 aan iemand anders.
@henkz32: Stok achter de deur.
@henkz32: is hetzelfde als toen ze de auto’s en huis in beslag namen van de Easylife directeuren.
Dat kunnen ze doen, mits ze een rechterlijk bevel hebben gekregen om dit te doen, dan heeft de rechter namelijk al naar de zaak gekeken.
Ja, maar die Schmitz woont in NZ… lijkt me toch dat die wetten daar anders zijn.
Zijn dat originele wielen van de CLK AMG DTM? Lijkt wel een hobby project zo. Verder extreem gave karren natuurlijk!! Niet eens een i40?
Als hij verliest en een X bedrag moet aftikken, dan hebben ze nu in ieder geval al een fiks bedrag zeker gesteld. Plus er zal wel beslag zijn gelegd op zijn huis etc.
Geweldige autoverzameling. Apart dat iemand met één website zo ongelooflijk veel geld kan verdienen. Wat is die Kim Schmitz toch lelijk. Zo zie je maar, je kan niet alles hebben :P
@e550:
Mooi zijn is leuk als je narcist bent en graag voor de spiegel staat, voor vrouwen gaat het om geld en humor en hij heeft het alle twee
@e550: Je hebt gedeeltelijk gelijk. Voor vrouwen tot 25 jaar is uiterlijk (en humor) belangrijker. Daarna wordt het geld en zekerheid.
Het probleem van Megaupload is is dat ze daadwerkelijk de bestanden op hun servers hebben staan en niet zoals bij Torrent sites en Peer to peer(p2p) programma’s je gebruikers aan elkaar koppeld en die ze onder elkaar uitwisselen.
Inmiddels maakt het niet meer uit in welk land je zit en op welk eiland in de pacific je servers staan de Lobby in de USA van de multimedia bedrijven is zo groot dat landen bezijken onder de Amerikaanse druk en dus verdachten uitleveren.
james125 via Android app
Ongelofelijk dat de entertainment industrie denkt dat die sopa wet ze gaat helpen. Voor mij is het niet de keuze òf downloaden òf de film/muziek kopen, het is òf downloaden òf niet. Wordt het verboden ga ik echt niet daarom hun muziek/films kopen!

Daarnaast is het natuurlijk je reinste censuur!!!
@james125: Het is gewoon jatten, hoe je het ook wendt of keert. En als jij er niet voor wilt betalen, prima, dan luister of kijk je toch gewoon niet. En dit heeft allemaal geen ruk met censuur te maken, het gaat gewoon om het voorkomen van diefstal.
@mattraket:

FOUT. Mss leef je in Belgie, maar downloaden van muziek en films is in Nederland 100% legaal. Waarom? We betalen de thuiskopieheffing.
james125 via Android app
Verder OT: ik hoop voor hem dat hij ze terugkrijgt, echt een geweldige man..
@james125: Geweldige man? Een walgelijk mannetje is het.
How kan de FBI een beslaglegging doen op eigendom in Nieuw-Zeeland?
@d15b2: Niet, de FBI heeft dat ook niet gedaan maar de NZ’se authoriteiten hebben samengewerkt met de FBI om deze zaak op te zetten. De tijden dat je nooit meer gepakt kan worden voor een misdrijf zodra je de grens over wandelt zijn al een tijdje voorbij.
Kim lust wel een paar hamburgers zo te zien..
oh dude dat is die baas die altijd meedoet aan de gummbal, weet nog wel dat hij met zn cl600 290 kmpu door marokko reed
AMG zal nu wel een winstwaarschuwing afgeven
De 2001 versie van de Gumball staat nog in mijn geheugen gegrift. Hij deed mee met een dikke Brabus. Op RTL Duitsland zonden ze een verslag van ‘race’ uit. Bizar wat die kerel uithaalde om het snelst te zijn. Op zijn site van toen, kimble.org stonden de prachtigste foto’s van zijn nogal ‘uitbundige’ leven. Ergens 2004 is het al een keer misgegaan met de beste man en is toen van de aardbodem verdwenen. Niets was/is minder waar blijkt nu.
Oh ja, de site MegaCar bestond ook. Die Brabus was, voor die tijd zeker, echt volgehangen met elektronische snufjes en zelfs tentoongesteld op autobeursen.
@diesel78:
dat is toch die Gumball met waar je ook die engelsman heb met zijn Porsche GT2 en die Amerikanen in hun Mondeo (m3 was in beslag genomen).
Dat was de beste gumball ooit
@yerrie: Ik weet iig dat GB, F, B, NL, D, PL, Est, Let, Lit, Fin, S, DK etc de route was.
@yerrie: Knalgele E36 M3 Coupe? Dat ws idd een monsterlijk gave race heb de film op de harddisk staan.
@E34M5Touring: gedownload van megaupload zeker;)
Wil er iemand nog een dealer worden voor AMG? Heb een tip voor je, er komen enkele ‘demo’s beschikbaar een veiling in NZ. Alle kleuren mogelijk zolang het maar zwart is.
Die kerel heeft wel smaak, op die lelijke mini na!
Zn nummerplaten: GOD POLICE MAFIA HACKER V
dan moet je niet verschieten dat je wordt gevolgd door de FBI en je auto’s in beslag worden genomen.
De idioot, als je crimineel wil zijn moet je dat doen in alle stilte en het niet aan iedereen tonen!
@Rsimon:

Hij is GEEN crimineel, en de FBI heeft geen zeggenschap in Nieuw-Zeeland dat is wat dit zo belachelijk maakt.

Compleet ontterechte arrestatie.
Autoliefhebbers moeten het bij auto’s houden en niet beginnen over internetzaken.

Deze man heeft niets illegaals gedaan met zijn website. Websites als Megaupload zijn vaker in de rechtzaal vrijgesproken, omdat een take-down notice genoeg is om te functioneren.

Hoeveel illegaal spul op je website ook zit, je hoeft ze alleen te verwijderen als rechtenorganisaties dit aan jou doorgeven. Dit deed Megaupload ook.

De vraag is eerder of deze meneer misschien met andere praktijken bezig was die het licht niet konden verdragen. Dat zal de toekomst uitwijzen :)
@Relief: dat deden ze juist niet
Belachelijk dat ze hem hiervoor arresteren, je zou alleen uit principe al gaan pirateren. Dat hele intellectueel eigendom gedoe is complete onzin.
http://www.youtube.com/watch?v=6Jz8oSGRZ8I

Om te kotsen dit soort acties.

“Megaupload is een in Hong Kong gevestigd bedrijf dat zich sinds 2005 bezig houdt met innovatieve bestandsopslag-diensten. Gedurende haar 7-jarig bestaan heeft Megaupload altijd gehoor gegeven aan zogenaamde “takedown notices” van rechthebbenden, zonder dat de klachten van de rechthebbenden als zijnde geldig waren aangetoond.

De aanklacht bevat de absurde claim dat rechthebbenden circa 500 miljoen dollar aan schade zouden hebben opgelopen als gevolg van zogenaamd ‘gemiste verkopen’ wegens Megaupload haar bedrijvigheid. Zoals inmiddels gebruikelijk als het om auteursrecht gerelateerde zaken gaat ontbreekt ook in deze zaak iedere vorm van bewijs.
Ondertussen boeken de grote mediabedrijven, volgens hun eigen cijfers, ieder jaar hogere winsten.” (bron: http://depiratenpartij.wordpress.com/)

Hebben de verantwoordelijken van deze actie, schuilend in hun enorme landerijen omgeven doorregen alle luxe mogelijk nog niet geld genoeg. Verwerpelijk zijn deze mensen. Deze soort misselijkmakende egotrippers, een kleine groep maar, zijn verantwoordelijk voor het beeld wat de menselijke ras uitbeeld:

Aan het ene uiteinde een elite verdwaald in hun materiële bezittingen met aan de andere uiteinde kinderen die met honger naar bed moeten om haar in balans te houden.
@xxxx: En zo is het. Wat mooi verwoord! En ik ben het zo met je eens. Is het de artiest die klaagt dat hij te weinig verdient?

Nee hoor, geen één. Kijk naar een Rene Froger, met zijn megavilla met zwembad in Laren met Bentleys er voor, net zo’n huis in Spanje en superjacht in de haven van Marbella… oja en volgens mij staat hij niet rood..

Nee.. weet je waar het probleem zit? In die hele fabriek van kansloze graaiers die er achter zit, die ook allemaal hun stukje van de taart moeten hebben. Die verzameling corrupte jankerds die allemaal mee-eten uit de ruif, de heren Buma en Stemra en Brein.

MegaUpload doet ook niets illegaals. Ze wisselen bestanden uit. WELKE bestanden dat zijn is niet hun verantwoordelijkheid. Bovendien werken ze vreselijk goed mee. Zodra gemeld wordt het verwijderd, etc.

Nee het probleem zit hem in het volgende: “De verdachten blijken op 5 januari aangeklaagd te zijn op basis van een beoordeling door de grand jury van Virginia voor samenzwering tot deelname aan een criminele organisatie, samenzwering om auteursrechteninbreuk te plegen en om geld wit te wassen. Hierop staat respectievelijk een maximum gevangenisstraf van 20 jaar, 5 jaar en opnieuw 20 jaar”
Ik downloadde al m’n ‘natuurfilms’ via Megaupload… Gelukkig is het Autosalon in Brussel nog twee dagen open! ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=2e7fpF7MLpk
Dit clipje bedoelde ik …
@diesel78: …. en nr 2 en 3 natuurlijk ook te vinden op joetjoep -;)
Ma heeft geen smaak.
Wat moet je met een CL65 AMG + S65 AMG? De een een coupé van de ander. Voor de rest precies hetzelfde. Allebij: 1000 Nm, 612pk, Twin-Turbo V12
Wil die S-AMG wel:)
Die vetklep heeft geen smaak, alle auto’s bijna dezelfde saaie doodgraverskleur, motor en merk. Teveel van hetzelfde.
WTF zit er voor reservewiel op die G55 ?!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).