Fototopic: de meisjes van de Tokyo Motor Show

Auteur: , 12 Reacties

De afgelopen dagen hebben we jullie op redelijk milde wijze bestookt met autonieuwtjes uit het land van de drifts, technologie, sushi, en algehele weirdness (of, als je geest een stuk verknipter is: bukkake, gokkun en kokosmatten). Dit heeft een reden, want de Tokyo Motor Show is gaande. En wie 'autoshow' zegt, zegt beursbabes.

En wat zijn ze weer lief, de schatjes die de beursvloer bevolken. Heel divers, en van een totaal ander kaliber dan de dames die de Europese beursvloeren vullen, maar dat maakt het juist interessant en afwisselend. Wel is het zo dat je als tandarts volgens mij nog wel goed kunt verdienen als je in Japan neer strijkt, maar laten we ons verder niet te lullig opstellen.

We draaien er niet langer omheen: check de gallery, en kies de dame uit met wie je nog wel eens een karaoke-duet zou willen zingen.12 reacties

Zitten paar leuke dames tussen, maar ik hou dan ook niet zo van Aziaatjes ;)
Die moeten Japanse zijn. De westerse grotere ogen & langere lijnen zijn erg mooi! Zitten een aantal erg knappe meisjes tussen! Hai! ^.^’
Aziatische vrouwen met geknepere ogen & bollere vormen vind ik over het algemeen niet aantrekkelijk. Gek hoeveel verschillen er allemaal zijn op de wereld.
Foto 10. Wat kijk ze lief. Daar hou ik nou van
Mooie auto´s ook, op de foto´s… 8-)
Neh, toch maar niet
Ik ga voor de Honda!
Hahaha….Bukkake!!! ooit was ik verknipt. Maar als ik moet kiezen dan ga ik voor het rechter vrouwtje op foto 11.
@750i: ik heb wel eens aan een Japanse chick gevraagd of ze bukkake kende.. Maar ze wist wel wat het betekende: “to splash” maar ze wist niet wat het echt betekende!!
Uit eigen ervaringen kan ik jullie vertellen dat ze allemaal een ongeschoren levensstijl erop na houden. Ik kies er dan ook geen een meer, leuk voor als je in Azië bent maar voor thuis liever geschoren.
@leftlane: Ja daar kan ik over meepraten… Ze vond het zelfs vreemd dat ik wel schoor?!?
OT: k vind ze niet zo mooi allemaal :s
Foto 11, rechter dame.

De rest houd niet over.

Etalage van de plastisch chirurg? Er zit geen een natuurlijke schoonheid bij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).