Gekke bekken trekken achter het stuur van een LFA

Auteur: , 18 Reacties

De Lexus LFA, het is een peperdure V10 supercar met een van de lekkerste sounds die ik ooit heb mogen horen. Je kunt er mee rond mooie meisjes driften, vlot mee accelereren, je maakt er zelfs de meest verwende meisjes blij mee, en als je ze aan bepaalde kleine Japanners met een raceoverall en -handschoenen geeft schijn je er ook heel hard mee de Groene Hel rond te kunnen boeken. De jongen uit dit filmpje is nog niet zo bedreven met supercars, maar hij heeft wel de ervaring van zijn leven.

Als je prettig verrast wordt door het potentieel van de auto onder je, dan kan je gelaat zo nu en dan eens rare trekjes vertonen, daar kan ondergetekende over meepraten. De lokale Britse Lexus-dealer ging even naar het Silverstone-circuit om zelf te ervaren hoe de producten die ze verkopen eigenlijk presteren. Een van de salesboys nam plaats achter het stuur van een LFA, met het volgende filmpje als resultaat.

Het is maar goed dat er een ruit voor hem zit, want anders had hij nu een mond vol vliegen gehad (via carscoop):18 reacties

hilarisch. brute bak trouwens. zag er kort geleden een op het parkeerterrein van het circuit in assen. bak zag er afgeragd en smerig uit (zoals het hoort dus, goed gebruikt). zat een duitse plaat op en in het dashboard lagen kortingsbonnetjes voor 2ct korting op brandstof. geniaal.
@terazino: per liter? hakt er in hoor met dat verbruik :P
Niets gewend..
Brute bak en lekker geluid!
Ik vind een LFA qua design totaal niet mooi, een standaard Lexus vind ik mooier.
Haha Prachtig
instucteur: “How was that?”
rijder: “eeeh eueuhww hehe heuuuu ew”
Duidelijk kan het niet lijkt me
Mooi om te zien dat wanneer je denkt te moeten schakelen je met zo’n wagen nog ontzettend veel RPM’s over hebt en dus eigenlijk veel langer door kan trekken.
die gast rijdt opzich best netjes over het circuit.. hij krijgt wel aanwijzingen maar toch. en uiteraard laat hem lekker janken.. alhoewel ik het idee had bij het filmpje van wouter dat de V10 daar in de auto beter hoorbaar was..
Cargasm.
@bloempot: hehe denk dat zijn boxer de eerste 2 min aan de achterkant volliep en de laatste 2 aan de voorkant…
@audir8v10: hahaha ik wil het niet weten!
Maar wat ik nou de hele tijd over na zat te denken, waarom trek in godsnaam steeds een epic face terwijl je niet veel harder gaat dan een normale Golfje? Hij gaat nauwelijks harder dan 110.
@bloempot:

Ze zijn in Engeland, ze praten engels, dus ik ga er maar even vanuit dat de 110 niet km’s maar miles per hour zijn… dat is volgens mij een dikke 180 km per uur…

Indien hij een normaal wagentje rijd zal hij dat soort snelheden niet zo snel als de Lexus bereiken, verklaart misschien zijn gezichtsuitdrukking ;)
@205GTI16: 100 mp/h is 160 km/h, valt dus best mee
Hahaha! Hilarisch filmpje! Herkenbaar ook, heb aardig wat op circuit gereden, met name met ultra lights als de Westfield. Wil je weten hoe het voelt? Kijk het filmpje! :)
hij rijdt eigenlijk erg netjes over het circuit. Ik denk dat ik ook wel gekke smoelen zou trekken.

Die bak klinkt trouwens echt fantastisch, naast een SLS AMG en een 456 Italia mijn favo autogeluid.
Geweldig filmpje ! Zulks leuk om te zien hoe men onbewust reageert op ‘omgeving’…hahahaha, genieten op zondagmorgen.
Tuurlijk rijdt hij netjes, hij volgt gewoon de clipping points… Hij geeft trouwens nergens volgas…:-(
Goed idee voor een nieuw top gear item: “An average Joe in a supercar” ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).