Gespot: Al Thani-Aventador in Cannes

Auteur: , 39 Reacties

Terwijl hier de regen en druilerigheid weer toeslaat, is het in Cannes beter toeven, en dat is maar goed ook, want op deze manier komen de supercars beter tot hun recht. De fuchsia-paarse Al Thani-Aventador was er ook, en meer.

Bovenstaande foto is op een prima tijdstip afgedrukt: niet alleen zien we twee dikke Aventadors achter elkaar, maar op hetzelfde moment komt er ook nog even een Drophead Coupé met ostentatief bellende passagier langs zeilen. It’s good to be King…

Bekijk de foto’s, gemaakt door frits3000, op autojunk!39 reacties

Die aventador heeft nu al meer van de wereld gezien dan ik..
Wat een leven.
in tegenstelling tot wat de arabieren vaak laten zien vind ik dit een erg mooie kleurstelling!
Kan niet wachten tot er alternatieve energie is, en we die Arabieren in een oude Golf III voorbij zien komen :-P Zijn we meteen van die patserige wansmaak af…
@camber24: Ze krijgen hun macht dan weer van het het militairy industrial banking complex – die wellicht gaan proberen de alternatieve energie te monopolizeren zoals ze gedaan hebben met de olie velden (door [wereld]oorlogen en dictators enz… te financieren). Dus als je van die aristocraten afwil dan is de oplossing:

een publieke centrale bank (= degene die geld creëert) en een negatieve interest munteenheid (inflatie voorkomen en de echte economie bevorderen door vermogen te belasten – ipv inflatie veroorzaken en de echte economie saboteren door valsmunterij zoals de huidge 18de eeuwse anti-democratische centrale banken doen)

En levenslang voor iedere individuele machtshebber en mediafiguur die acief zitten liegen heeft over de illegale oorlogen in het midden oosten – wegens medeplichtig aan genocide.
@camber24: Ze investeren ook massaal het “olie-geld” in gebouwen en ondernemingen van de westerse landen. Tegen dat de olie op zou zijn hebben ze een alternatief inkomen van onze economie.
@camber24: Zei pompen het gas niet uit de grond om er vervolgens bijstand van uit te keren, maar gebruiken het om in de toekomst te investeren (en om supercarmakers overeind te houden). /kortdoordebocht-modus
@sdk16420: Klopt. En soms is dat nog verdomd lekker ook!! Hahaha
@camber24: Sheikh Abdullah bin Nasser bin Abdullah Al Ahmed Al Thani (Arabic: الشيخ عبد الله بن ناصر بن عبد الله الأحمد آل ثاني‎) (born 29 September 1969 in Doha), is a Qatari businessman and billionaire. He was appointed a non-executive member of Board of Directors of Doha Bank on June 3, 1996 and is also a member of the board of Nasser Bin Abdulla & Sons Group.[1] Sheikh Abdullah is from the Qatari ruling family and a distant relative of Qatar’s current ruler Sheikh Hamad and owns the Spanish Primera Liga football club Málaga CF as well as several thoroughbred racing horses.

Hij leeft dus niet op olie…
Brrrrrrrrrrrrr.
Ik kan maar niet wennen aan deze kleur.
Correctie Autoblog crew, dit is op de mooie boulevard van Cannes ;)
Zo’n spoiler is toch wel vet op een Aventador. Maar paars? Wit of geel, met “witte” velgen.
Dit is Cannes….!! Voor het Carlton om precies te zijn!
@JeffreyRBB: Pff ben je me net een seconde eerder voor :P
@civicfk3: Zeker wel Cannes. Tijdens het filmfestival staat daar die buitenstudio in de buurt. Ik meen van M8.
@civicfk3: 2 seconde? 2 minuten ;)
Zo te zien is dat geen st. tropez maar Cannes. st. tropez is een stuk kleiner.
prachtige wagen, maar ik vind hem mooier in het zwart, mijn mening
Ik vind hem ved (kijk naar de nummerplaat van de RR).
Kwas ook op vakantie in cannes, en heb deze aventador’s allebij gezien.
Als je er voor staat is het toch echt wel een gaaf gezicht (alleen jammer van die vingerafdrukken die de mensen erop laten omdat ze er stoer tegenaan willen leunen net alsof het hun autos zijn)
@Reggie-Boy Rood: Meen je dat nou??
Tuig is dus écht overal..
@kaasboerin: oui oui, Er stond ook nog aan deze zijde van de weg een orange aventador met een vaag kenteken (denk van een sjeik ofzo) en die kon je huren.. (prijs heb ik niet gevraagd want dat heeft toch geen nut).
Ik probeerde autoblog nog de foto’s te mailen die ik had gemaakt daar. maar lukte niet echt
@Reggie-Boy Rood: Je hoeft ze ook niet te mailen, je kunt ze gewoon op autojunk uploaden :)
@sir_smokalot: Goeie, zal ik dat even doen zodra ik mn camera weer heb gevonden.
@kaasboerin: In St.tropez stond een zwarte 458, iedereen die hun kind erop laat leunen of zelf erop leunen voor een mooi vakantie foto voor op facebook. Heel zonde idd.
@civicfk3: Ik was ook voor één dag in saint tropez (alleen havenkant), maar dat is echt verschikkelijk daar wat een toerisme daar komt om rondjes te lopen en naar boten te kwijlen. Ook hier kwam ik een zwarte en rode 458 tegen.
gedwongenleaser via iPhone app
@kaasboerin: net alsof we medelijden moeten hebben; als je in Cannes je supercar komt showen omdat je aandachtsgeil bent moet je niet gaan miepen over een paar vingerafdrukken (die zijn nb een bewijs van aandacht)…
@gedwongenleaser: Hey kijk, een jaloerse leasert!
gedwongenleaser
@kaasboerin: zucht… Nouja, je weet waarschijnlijk ook niet beter en dan nb voor zo’n non-opmerking ook nog twee hele plusjes krijgen, rare wereld…
@gedwongenleaser: Hey Samsom, jij vind het terecht dat mensen andermans eigendom vernaggelen..
Enkel omdat ze van aandacht kunnen genieten??
Wie is hier raar..
gedwongenleaser
@kaasboerin: pas ff een beetje op met je aantijgingen, nergens voor nodig. Ik zeg nergens dat ik het normaal vind dat mensen andermans eigendom verna-ch-elen, we hadden het over vette vingers drama queen (niet over banden lek steken, ramen intikken etc etc).

Ga je lopen pochen met je supercar -is hun goedrecht, zou ik ook doen, heeft niets met jaloezie te maken- dan komen toeristen daar op af als bijen op honing en die willen met je auto op de foto. Big deal, laten ze de auto een keer extra boenen, moet ik daar nou medelijden mee hebben? Geloof dat er wel grotere problemen op deze aardkloot zijn.
@gedwongenleaser: Neh, sowieso ging het oorspronkelijk over ertegenaan leunen (Dus ook krassen, etc).
Als je zoveel schijt hebt aan andermans spullen vind ik gewoon dat je een heropvoeding moet krijgen.
Die slappe excuus van jou, omdat er veel toeristen zijn betekend dat gelijk dat hij aandacht wil, vind ik lang niet voldoende om dat dan plots wel te mogen.
Maar ja, daar verschillen we dan in, dat kan.
gedwongenleaser
@kaasboerin: ik ben de beroerdste niet om toe te geven wanneer ik ongelijk heb echter lees ik nog steeds nergens iets over krassen. Niet bestaande informatie toevoegen aan je verhaal en vervolgens de boel zo draaien dat het lijkt alsof ik het goedkeur dat mensen andermans spullen vernielen; zit je in de politiek? Bedankt voor het onderhoudende gesprek, prettige dag…
Ook nog de neus van een KTM X-Bow onderin de foto! Wel even een andere klasse dan een Phantom Drophead of twee Aventadors, maar het maakt de foto nog weer net even leuker.
Zeker wel een lekker kleurtje.
Wat een mooie wagen is die Aventador. Maakt niet uit in welke kleur, het blijft een f*cking beest!
Die raampartij van de Aventador ziet er nogal amateuristisch uit, net alsof hij nog uitgedeukt moet worden. Dat past toch niet bij een auto in die prijsklasse.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).