Gespot: BMW X6 TC concepts (en een Hamann?)

Auteur: , 27 Reacties

Sommige tuningscreaties zijn wel aardig, maar komen normaalgesproken vaak niet verder dan de persfoto's. De veredelaars er van zetten er dusdanig weinig af dat het spotten van hun wagens een grote zeldzaamheid is. Toch hebben we er weer een te pakken, en nog een behoorlijk uitgesproken creatie ook: de BMW X6 Grizzly van TC Concepts.

Als het goed is, is dit in de basis een X6 3.5d XDrive. Voor een bodykit is TC wezen shoppen bij Lumma, want het is een CLR 650 M bodykit. Erg opvallend zijn ook de apart gekleurde 23? velgen. De SAV werd door porsche911turbo2 in Berlijn gespot. Bekijk de volledige serie op autojunk.

Matte X6

Verder kwam deze week nog deze foto langs van een getunede X6 in een parkeergarage, van dbonline. Mijn eerste ingeving zegt dat het een Hamann Tycoon Evo is, maar dat is puur op basis van de uitlaten. Kenners?

En om het X6-festijn compleet te maken, hier een video van een stel irritante Chinezen, die met een aardige vaart met hun X6 een Lamborghini Gallardo achtervolgen. Dat dit tot veel opwinding leidt kan je hier bekijken. Kan je geen genoeg krijgen van de X6? Geen zorgen, voor 2012 staat er en facelift op til, dus de marketingmachine zal binnenkort wel weer in gang gezet worden. (via china car times)27 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Blijft een lelijke bak haha
@mightymike: je haalt de woorden uit me mond :)
via Android app
@mightymike: nou inderdaad!
hij is echt lekker hoor!!
@mightymike: inderdaad
Hij is toch wel mooi
@gyon: Neen.
Ik zag hem ook in Berlijn nabij kadewe, zal ook ff foto posten
ze hebben het “fuglier” gemaakt.
ze hebben het “fuglier” gemaakt.
Prachtig
En wat is nou precies de reden dat ze het niet bij concepten hebben gehouden?? Dit ziet er toch niet uit…
Heb hem in Berlijn zien staan, std. Vind ik de x6 een mooie auto, maar zo echt NIET
vaag filmpje, kon hem niet te lang zien want werd al gek van dat taaltje.. als ik dat taaltje hoor dan vraag ik me altijd weer af waarom de hele wereld niet 1 taal spreekt..

Lelijke X6, ik ben er nog niet over uit over ik alle X6’s lelijk vind.. even afwachten of er de komende tijd een mooie voorbij komt.. maar ben vooral benieuwd naar de Mercedes en Audi SUV Coupe..
@dennisr: daar zou ik niet al te veel op hopen, ik heb onlangs een foto gezien die het silhouette van de MLC zou zijn, en dat leek wat mij betreft te veel op de X6 daklijn. Dat gaat dus niets worden denk ik.
@dennisr: toren van Babel, heeft iets met opscheppen te maken…
er zijn van die mensen die bmw graag afzeiken maar eigenlijk zijn zij gewoon zielig! smaken verschillen godzijdank… maar die lullo die dit op autojunk heeft gezet mag het kopje heel lelijk best weghalen dat is toch aan ons om te vinden. sukkel k vind m vet en ben geen sjonnie wel bmw liefhebber.. had je al geraden waarschijnlijk. ciao
heb de X6 in kwestie ook 3 maand geleden gespot in Berlijn, alleen ik dacht dat het niks was dat eht gewoon een leuk getunde auto was!
@rijgewoonbmw: die lullo ben ik dus, en het is niet dat ik bmw kut vind, we rijden zelfs al 2 jaar een x5, die nu wss weer op een bmw wordt ingeruild. Dus als je niet weet waar je over lult, hou je commentaar gewoon voor je ;). Een x6 vind ik mooi maar deze creatie is gewoon lelijk.
Is het niet geweldig, dat er maar enkele exemplaren van die tuning-zooi gebakken worden?
Mijn god, wat een verkrachting van de prachtige X6. Die velgen zijn nog het ergst. Ze lijken verdacht klein, terwijl als je goed kijkt, ze moeilijk groot zijn.
De foto’s vindt ik mooi maar in het echt moet ik toch ervaren of ik het dan nog wel mooi vindt. Voor individuen die echt willen dat geen tweede X6 van hun X6 ooit komt is een tuner wel een heel uitgelezen keuze.
De gewone X6 vind ik al lelijk deze is spuuglelijk.
Oliefantauto.
Dit is wat voor bloempot zijn droom garage
Hij is sowieso al lelijk, en dit maakt hem alleen nog maar lelijker.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).